- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Cocuk olunca bakim zordu ama ben ustesinden geldim
31 yaşımdayım yemin ederim ilk defa duydum bu genellemeyi. benim annem 66 yaşında ve saçları omuzlarında ben 31 yaşımdayım saçım belimde, teyzem 58 yaşında saçı omzunun altında. halam 49 yaşında saçı yine beline yakın. bu örnekteki bütün kadınlar evli ve çocuklu. korkmayın öyle bir zorunluluk yok. duştan sonra 5 dk fazla kurutuverin saçınızı.
bu cok hos gercekten. Cesaret isi. Yüz yapisi cok önemli. Benimki ne sekil onu bile bilemiyorum..
boşverin siz. nasıl seviyorsanız öyle devam edin. uzun saçın bakımı o kadar da zor değil. ama kısa saç seven vakit harcamak istemeyen insanlar tercih edebilir.Yani genelde cevremde özellükle ev hanimlari hep kisa benim. Yazmali olanlarin zaten kisacik oluyordu
boşverin siz. nasıl seviyorsanız öyle devam edin. uzun saçın bakımı o kadar da zor değil. ama kısa saç seven vakit harcamak istemeyen insanlar tercih edebilir.
Popoya yakin benimkiler boyum da kisa..Çok kısa değil ama omuz larda güzel duruyor
onları susturamazsınız. çünkü o tip insanların kapatma tuşu yok malesef. saçınızı kesersiniz bu sefer kilonuza başlarlar o biter makyajına laf ederler o biter giyiminiz.... insanları duymamayı ve takmamayı öğrenmelisiniz. kime ne sizin saçınızın boyundan. ben böyle seviyorum diyip geçin.Bu sekilde fikir empoze etmeye calisanlari nasil susturabilirim onu düsünüyorum zaten. Herkes kendini hakli cikarmaya calisiyor cünkü. Sen bilirsin diyemiyor
Bilemem ki sana gider mi benim yuzum küçük baya burnum falan o yüzden yakistirdi herkes banaBenim yüze gidermi o model cok merek etsem de deneyemiyorum. Kisayken kisaltmasi daha kolay olur kesin
Bilemem ki sana gider mi benim yuzum küçük baya burnum falan o yüzden yakistirdi herkes bana
Bakın birsey anlatayım. Ben birgün yolda giderken önümde bir kadın yürüyor ama bir saçları var belinde bakımlı gur çok hoş. Çok dikkatimi çekti saçlarının güzelliği. Haliyle yüzünü merak ettim.hizlandim geçtim akamı döndüm bakmak için. Aaaa ne göreyim 50-55 yaşlarında bir kadın. Yüzü de kirisikti haliyle.ama böyle bir tezat görüntü olamaz inanılmaz itici.o an karar verdim.35ten sonra omuz hizasınin altına inmemeli.hatta omuza iki parmak üstü.
Ben de kestirmedim. cocugum da oldu ona ragmen. Ama bu enayi gibi hissetme hissi bir bana mi oluyor merak ettim. Kestiresim geliyor onlardaki rahati görünce resmen. Üff
Çok büyük bir derdiniz varmış gibi yazmışsınız da yazmışsınız. Herkes nasıl istiyorsa öyle kestirsin ayol. Annelerimiz artık uğraşamıyor kısaltıyor. Ama annecim benim hep uzatmamı ister. Evliyim de. Alımlı gözüktüğünü söyler. Ben de küt daha bakımlı hissediyorum. Eşim farkında değil. Kesitrsem anlamaz. Genellemeler yapmayın. saçma şeyleri dert etmeyin.
Ben 3 yıl önce küt yaptım. Şimdi belime geldi. Zaten 3 yılda uzayan bir şey bu. Kestirince bitmiyor ki. Saçlarınızı niye yük hissettiniz bu kadar hiç anlamadm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?