- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Ya adam birsey dememis aslinda bakarim basimin caresine demis.
Cocuk konusunda ne desem bilemedim ya cok umursamazlar. Once esin muayne olsun belki problem tamamen ondadır.
Canim o cocuk meselesinin uzerine düşün siz bırak sen telefonu bosbogaz kaynanayi falan.
Esin neden doktora gitmiyor.
Seni sinir hastası etmesine izin verme.
Kesinlikle doktora gitsin öncelikle beyefendi.
2.si ise ablanla kiz kiza cık gez et. O kendi kendine oyle davransin seni yildirmaya sinir etmeye çalışıyor hiiic umursama amaaan cokta tın yani de
" ben gitmedim. ha bugün ha yarın derken sanırım bi 6 ay geçti "
yazmışsınız, belki de sizde henüz çok istemiyorsunuz, çünkü çok isteseydiniz ne yapar ne eder giderdiniz,
ve aslında sorun eşiniz ve ailesi, belki de önce eşiniz ve ailesiyle olan problemleri çözmeden böyle bir yola girmemek sizin için daha iyidir, bir iftar için bile sorun yaratan eş kişisi varsa, şu aşamada çocuk olmaması daha iyi gibi, önce bir evliliğiniz otursa sonra herşey yoluna girer inşallah
Koca adam ne yapıyorsa yapsın niye aklınız kalıp da burnunuzdan geliyor akşam?eşimizin nerede trip attığını biliriz ya öyle işte :) aklımın kalacağını biliyor o yüzden burnumdan getirmek istiyor :)
bdv nin en çok kızdığı şeyi yazacam şimdi :) aslında eşim iyi birisi. ailesi iyi olmasa da eşime derman yetmez, yemek yapar mutfağı toparlar temizlik yapar yeter ki yorgunum diyeyim. beni mutlu etmek için uğraşır ama işte birazda umursamaz :)
bazen gıcıklık yapsa da dolu dolu yaşadığımız bir evliliğimiz var.
tamam madem maddi beklentiniz yok iki taraftan da, bu durumda kayınvaliden para teklif etmeyince neden bozuluyorsun. kredi çekip araba modeli yükselten biri parasızlıktan dem vursa ben de ağzımı açmam.
bilmiyorum, benim telefonum bozulduğunda ablam sırf biz zorlanmayalım diye koşa koşa gidip bana telefon almıştı doğum günü bahanesiyle.. evlerinde herkese değer verilirken eşime verilmiyor burada denenmek istenen o aslında.. yoksa dediğim gibi işsizlik durumunda arabamızı satabiliriz üstüne bize fazlasıyla para kalır.. bunların güvencesiyle borca girme cesaretinde bulundum..
Zor kalırsanız korkmayın yardım ederler. Ancak anlattiginiz standartlarda ben de olsam yardımcı olurum vs demezdim. Madem durumları el vermiyor düşük model alın diye geçerdi aklımdan. İk kişi çalışan araba alan insanlara telefon için yardım etmek aklımdan geçmez. Ayrıca herkesin hayatında ekonomik zorluk dönemleri oluyor ben herkese biraz kemer sıkmayı tavsiye ederim ancak
Nekadar küçük hesaplar peşindesiniz
İyiki beklentiniz yokmuş
Birde olsaydı nolurdu
Size veya eşinize verilen değeri maddiyatla mı ölçüyorsunuz
Eşyamısınız siz?
bu kafayla çocuğun hemen olmaması isabet bence. Biraz büyüyün ve kendinizi ve fikirlerinizi geliştirin
Yoksa 1 sene sonraki konuyu tahmin ediyorum
Ablam çocuğuma şunu aldı, görümcem hiç bişey almadı.......
Günaydın.
Madem çocuk istiyorsunuz,neden doktora gitmiyorsunuz karı koca?
Madem sizin dürdüklenmeniz gerekiyordu yapaydınız da izindeyken halletseydi eşiniz.
İlla özele de gerek yok,üniversite hastanesine gitseydiniz tüm tahlilleriniz yapılırdı,ultrason çekilirdi.
Özel doktora gidince de illa ki hormon testi vs. istemeyecek mi zaten?
En azından elinizde bir kaç test olurdu.
Bir de yanlış anlamayın tabii kendi tercihiniz de ben olsam bebek konusunu kocam dışında başkalarıyla bu kadar konuşmaz,duygularımı da belli etmezdim. Sonra herkes söz sahibi oluyor,maalesef bu çok can sıkıyor.
Allahım inşallah sizin de her isteyenin de kucağına sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.
evet ablam değilsiniz çünkü ablam olsaydınız dert yanmadığımı bilirdiniz :) bir şey yapılacağı zaman ortak yapılır sırf onlara yük olmayayım diye. telefon doğum günü hediyemdi :)
ayrıca şuan kafanızda kurdunuz artık ben size anlatamıyorum ama eş ailesinden 4 yıldır destek almadık allah muhtaç etmesin. anlamadığınız konu işten çıkma durumunda kendime güvenmesem biraz daha beklerdim.
iyi de baya baya hikaye yazdınız :) yok ablama dert yanmışım yok paramız yok demişim yok doktor demişim :)) bunları nereden çıkardınız? ablalarımla çocuk konusunda dertleştiğim doğru ama kimseye param yok demedim çünkü var param :) biri de maddi konuda sızlandığımı yazmıştı :))) oysa ki maddi durumumuz gayet iyi :))
İşte zaten mesele o doğum günü hediyesi altında ezilmek. Siz bunun farkında değilsiniz. İhtiyacım var diye göze soktuğunuz için kadın da almış. Ben de diyorum ki hiçbir şekilde göze sokmam, maddi hediyeyi kabul etmem. İşinize gelmiş böyle olması.
İkincisi eş ailesi size zaten kendileri destek olmamışlar. Siz gelene yok dememişsiniz ki öyle bir algıda yazıyorsunuz. Gayet de beklentiniz varmış para yardımı yapsınlar diye. Yoksa evlenirken para vermediler demek aklınıza gelmez. Kaldı ki kocaman 2 insan evleniyor bu aileden para beklentisini anlamıyorum. Eden eder, etmeyen de etmez. Sizin olmayan yardımı şikayetle yazıp sonra da biz zaten istemedik diye yutturmanız komik.
Siz diyorsunuz anneler gününde üzüldüm ettim kadın doktor buldu diye. Telefon için de kadının içine doğmadı herhalde. Para için de sızlanmasanız kayınvalideye borcu öde demeye getirmezsiniz. Maddi durumunuz iyiyse telefonunuzu siz alsaydınız, eşinizin telefon parasından yakınmasaydınız. Bu kadar basit.
Tamam çalışıyorsunuz,haklısınız da hastaneye/doktora gitmeden nasıl olacak bu iş?Çok fazla zorlanıyorum duygusal açıdan.. gitmem gerektiğini bende biliyorum aksatılmaması gerektiğini de.. paylaşmamam gerektiğini de.. öncelikle araştırma hastanesine gittim ama doktorun umursamazlığı yüzünden devam edemedim. hsg dahil her şey çekildi yapıldı. şuan ki aşama aşılama ama işte çalışıyorum nasıl gideyim kaç defa gideyim
arabayı şöyle yükseltiyoruz. benim bi 10.000 vardı elimde. zaten eski arabamızı düğün takılarımla almıştık. biz 4 kardeşiz ve tarlamız var bu 2 sene biz ekeceğiz eşimle. ordan gelecek parayla Allahın izniyle borcu ödeyebileceğiz. yani ben durduk yere bu kadar borca girmedim. ha tarla vermez o zaman araba satılır, işten çıkarım o zaman satılır. bunları düşünerek girdik borca herkeste biliyor
Tamam çalışıyorsunuz,haklısınız da hastaneye/doktora gitmeden nasıl olacak bu iş?
Ya yıllık izin ya ücretsiz izin alıp tedaviye başlayın.
Özel doktor da olsa tek haftasonu ile tedavi süreci olmaz diye biliyorum.
Gerçekten bu kadar zorlanıyorsanız bir an önce izin alın,neden geciktiriyorsunuz ki durumunuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?