kısa kısa dertler :/

elti? eltim yok benim :)

Siz açık açık oğlunuza telefon alın demiyorsunuz da korkularım var vs diyorsunuz. Yapmayın kendinizi acındırmayın alamam ya işten çıkarsam gibi cümleler kullanmayın. Kimseden beklenti içine girmeyin. Görümceniz 1500 tl ye gözlük alıyorsa var ki alıyor kime ne ? Var diye size mi versin sürekli. Herkesin evi ayrı yolu ayrı kesesi ayrı. Allah size bukadar rızk vermiş. Payınıza düşene razı gelin. 6 yaşındaki oğluma bunları anlatıyorum , anlatıyorum ki 30 yaşına geldiğinde bu düşüncelere kapılmasın...

Bence de var ki alıyor banane gelip neden kv bana anlatıyor? banane anneler günün de kızı ne almış kaça almış? banane beğendiği pijama takımı kaç tl? beni ilgilendiren ne bu durumda bana neden anlatıyor? hayır ne sanıyorsunuz anlamıyorum fiyatları ben sormuyorum kaç tl verdiniz diye kendisi bana şu kadar para verdik diyor.
herkesin evi ayrı yolu ayrı dediğiniz gibi kimin evine neyi kaç tl ye aldığı beni ilgilendirmiyor bende evime o kadar şey alıyorum kimseye gidip şu kadar para verdim demiyorum.
konuyu okumadığınız ne kadar belli İŞSİZ KALIRSAM ARABAYI SATARIM BÜTÜN BORÇLARI ÖDERİM belli ki bu kısmı da okumamışsınız.

bence çocuğunuza her şeyden önce okuduğunu anlamayı öğretin..

Ya bu nasil bi durum peki ? Esin kimi hakli goruyo gorusmeme konusunda.

beni haklı görüyor. defalarca gittim çünkü defalarca barışmak için adım attım eşim en sonunda bırak artık haketmiyorlar dedi sadece anne ve babasıyla görüşüyorum..

Ben hepsini anladım oruç oruç yormayın kendinizi. Kayınvaliden anlatmış patavatsız o kısım ayrı. Fakat görümcenin 300 tl ye pijama almasını nerden duyduğunun hiçbir önemi yok ki önemli olan sizin buna kafa yormanız. Onlar da var biz bir telefon alamıyoruz demediniz mi ? Dediniz. Siz okuduğunuzu anlamaktan ziyade yazdığınızın arkasında durun. Çocuğuma da laf edemezsin hadsiz.

N alaka ya ne alaka :))) siz biri bir şey aldığında bunu diyorsunuzdur ama ben eşimin telefonu fazla kastığı için aldım. siz belli ki başkalarıyla kendinizi kıyaslıyorsunuz.

hadsiz olan da sensin okuduğunu anlamayanda anlamıyorsun bari kabul et

ama beklentin hatalı yani ortada olmayan bri durum için kuru kuru destek oluruz vaadi devri geçti

cidden kimseye böyle bir destek beyanında bulunmam

gerekli ise o zaman da dillendirmeden yaparım

kimseyi deneme sen hayatına bak

ama beklentin hatalı yani ortada olmayan bri durum için kuru kuru destek oluruz vaadi devri geçti

cidden kimseye böyle bir destek beyanında bulunmam

gerekli ise o zaman da dillendirmeden yaparım

kimseyi deneme sen hayatına bak

bilmiyorum ya demek ki ben onlardan "manevi" destek beklememeliyim.. maddiyi zaten beklemiyorum allah muhtaç etmesin

Keyfinden 30000 borca girip araba yükseltip bir de insanlardan sana telefon yardımı yapmasını söylüyorsun olayı anlamadım, 6ay tedaviyi bekletmişsin eşin gitmiyor diye laf söylüyorsun, çözemiyorum.

Keyfinden 30000 borca girip araba yükseltip bir de insanlardan sana telefon yardımı yapmasını söylüyorsun olayı anlamadım, 6ay tedaviyi bekletmişsin eşin gitmiyor diye laf söylüyorsun, çözemiyorum.

bende çözemiyorum nasıl oluyor da yardım talep ettiğimi anlıyorsunuz?
eğer yardım talep etseydim evlendiğim dönem borç öderken talep ederdim. okumuyor musunuz cımbızla mı çekiyorsunuz anlamıyorum ki, ben zaten konuya yazmışım herhangi bir terslikte arabayı satarım diye, hala nasıl oluyor da birilerinden bir şey talep ettiğimi yazabiliyorsunuz.

benim oturduğum bölgede toplu taşıma aracı yok şehrin dışında bir sitede oturuyorum işe nasıl gidip gelmemi bekliyorsunuz arabasız? tabi ki borca gireceğim tabi ki yükselteceğim insanların durduk yere malı mülkü olmuyor ama borca girdim diye birilerinin destek olmasını da beklemiyorum.

zaten durduk yere x e telefon alacam da demedim, kv her şeyi anlatınca bende telefon almak istiyorum ama korkuyorum işten çıkarsam diye dedim ama bunu demeden 1-2 hafta önce ben işten çıkmak istediğimi iş yerine bildirdim adamlar biz seni hiç bir yere bırakmayız dediler tabi ki ne olacağı belli olmaz ama o telefon parası benim 4-5 ayda bitirebileceğim bir tutar.

eşim gitmeden benim gitmemin bir mantığı olmayacak bunu da mı anlamıyorsunuz? tamam bende kist var eşimde bir durum yoksa benim kistime yoğunlaşacağız eğer eşimde de bir şey varsa ikimiz de tedavi oluruz en azından. ben kendim için bulunduğum şehrin en iyi doktoruna gidiyorum araştırıyorum, içmediğim bitkisel kür kalmadı. bu 6 ay içinde sadece doktora gitmedim ama alternatif tıpa yöneldim..

şimdi bunlar konunun başı

ilk hikaye kv sana parayla ilgili bri şeyler anlatıyor o bu para şu şu para diye sen de kızıyor ve kendince onu deniyorsun ama kv oralı olmuyor

zira neden oralı olsun, o gün gelirse gerekirse yardım eder ya da etmez ama şimdi kuru kuruya ah kızzzzzımmmm üzülme sen hallederiz demiyor

buna takmana üzülmene gerek yok kimseden manevi beklentin de olmasın dış kapının dış mandalı onlar

ablanla ilgili paragrafı hepsine okurken dikkatli okumamışım

ben sen eşine annene git dedin sandım

ablan hem de o güne ilişkin olarak arayıp bugün kocan annesine gitsin biz de birlikte çıkalım mı dedi

bunu söylemesi bana çok ilginç geldi

yani haftaya bir gün çıkalım X ile konuş oda annesine gider vs diye seninle sohbet etse anlarım da arayıp talimat verir gibi X annesine gitsin sen de gel kız kıza iftar yapalım dense ben ortalığı yıkardım eşin sadece evde kalayım demiş

tek tavsiyem anneni, kv ni ablanı, görümceni ve daha kim varsa evliliğinden uzak tut

evlilik iki kişilik ne olur çevrenin etkisi ile evliliği yıpratma

şimdi bunlar konunun başı

ilk hikaye kv sana parayla ilgili bri şeyler anlatıyor o bu para şu şu para diye sen de kızıyor ve kendince onu deniyorsun ama kv oralı olmuyor

zira neden oralı olsun, o gün gelirse gerekirse yardım eder ya da etmez ama şimdi kuru kuruya ah kızzzzzımmmm üzülme sen hallederiz demiyor

buna takmana üzülmene gerek yok kimseden manevi beklentin de olmasın dış kapının dış mandalı onlar

ablanla ilgili paragrafı hepsine okurken dikkatli okumamışım

ben sen eşine annene git dedin sandım

ablan hem de o güne ilişkin olarak arayıp bugün kocan annesine gitsin biz de birlikte çıkalım mı dedi

bunu söylemesi bana çok ilginç geldi

yani haftaya bir gün çıkalım X ile konuş oda annesine gider vs diye seninle sohbet etse anlarım da arayıp talimat verir gibi X annesine gitsin sen de gel kız kıza iftar yapalım dense ben ortalığı yıkardım eşin sadece evde kalayım demiş

tek tavsiyem anneni, kv ni ablanı, görümceni ve daha kim varsa evliliğinden uzak tut

evlilik iki kişilik ne olur çevrenin etkisi ile evliliği yıpratma
[/QUOTE]

Yok öyle emir verir gibi dese bende ortalığı yıkarım öyle eşimi aileme karşı asla ezdirmem bunu ailemde eşimde çok iyi bilir. normal de her şeye eksiksiz eşim dahil edilir, hatta beni değil eşimi ararlar davet ederler bugün abim yok x de annesinde yesin biz de çıkalım dedi bunlara takılmıyorum yada eşimde ailesine giderken seni annene bırakayım der evde yalnız kalmama gönlü razı olmuyor rahat edemiyor. bende bazen gitmek istemesem de sırf aklı kalmasın rahat gitsin gelsin de anneme gidiyorum.

bugün de gitmezse herhalde çıkamam

ee iyise derdiniz ne
ne millete zarf atıp duruyorsunuz
dr pahalı
telefonu ödeyemesem naparım
şukadar gözlük aldılar
şukadar pijama baktılar (bunlardan size ne ayrica)
yardım etmediler, tatile gittiler
iyi yapmışlar tatile gitmekle. Size yardım etselerdide yaranamazlardı. Gönüllerine göre eğlenmişler yerine, çok mantıklı karar vermişler.

hani ben beklerdim ki işten çıkarsan hallederiz takma desin.
Valla bisey diyim mi yarin birgun gelip basiniza kakacaklarina hic yapmasinlar daha iyi. Kayinvalidem yapmasin beklemem bile cunku hic bi kurus koymadigi halde yaptik ettik diyen bi insan. Fikirsiz....
Kimseden beklenti altina girme, çatınızın altında eşinle mutlu olmaya bak, maddi sıkıntım da yoksa ben kv görümcemi umruma bile takmam sadece meraba meraba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…