• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa saçlar

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimin iş kıyafetinin içine giydiği kazağı vardı
Geçen hafta kazağa baktım kısa saçlar vardı
Kızım var altı yaşında
Onun saçları uzun ama ön saçları kısa
Benim de saçlarım uzun ama önlerimde kısa saçlar var
Sabah kalktığımda lavabo da yine kısa saç vardı
En son eşim gece tuvalete kalktı

İş kıyafetinin içine üşümemek için giydiği uzun kollu tişörtle yatmış

Sordum sürekli kısa saç görüyorum ne oluyor diye
Ben nerden bileyim kızımızındır belki diyor

Daha önce benim eşofmanımda da kısa saç oluyordu
Ama eşiminkinde böyle çok çıkınca kuşkulanıyorum

DNA testi yaptır :KK53: Aslında şaka yapıyorum tabi ama.. çok kafana takıyorsan olabilir. Eşine güvenmiyor musun? Hani ne bileyim uzun doğal kızıl saç teli bulursun da şüphelenirsin. Ama senin veya kızının saçı da olabilecek tellerden neden şüphelendin?

saçı seklınden rengınden yapısından tanırsın zaten kımın sacı senın mı kızının mı baskasının mı

siz kesinlikle psikoloğa gidip seanslar bitene kadar da bırakmayın.
çocukta varmış bu adamla bu kadar uğraşmaya nasıl vakit buluyorsunuz??
adama bu kadar güvenmiyorken nasıl evli kalıyorsunuz??
eşimin facebooku, eşimin telefonu, eşimin maili, eşimin iş elbisesinin içindeki kazağı!

DNA testi yaptır :KK53: Aslında şaka yapıyorum tabi ama.. çok kafana takıyorsan olabilir. Eşine güvenmiyor musun? Hani ne bileyim uzun doğal kızıl saç teli bulursun da şüphelenirsin. Ama senin veya kızının saçı da olabilecek tellerden neden şüphelendin?
Hakkaten..ama çok mu masraflı ki? :D

Eşinizin saçları mı uzun ki? Kısa saç bulunca şaşırdınız...
Ben fayanslarda temizlemekten usandım ama bilirim yani nerenin evin içinde kimin kılı tüyü :):)

Eşinin saçı dökülüyor olamaz mi ? Yani lavaboda var diyorsunuz ,siz yatarken birini mi eve aldığını düşünüyorsunuz?

Cok kiskancsiniz.. Sadece bu konudan degil butun konulariniza dayanarak söylüyorum.. Üzüldüm hem size hem ailenize yazik...

Ben de kisa sac var diyorsunuz, kizimin kisa saclari var diyorsunuz, lavaboda kisa sac var diyorsunuz, benim esofmanimda da vardi diyorsunuz...

Yani biraz dusunun hepsi esinizden mi düştü? O kadar sac ne arasin adamin ustunde.?
Bir de adami lavaboda dahi takip etmek nedir Allah askina...
Bence aldatma yok arkadasim istedigin cevabi vermemis oluyorum ama aldatma yok Sadece siz coooookkkk takintilisiniz...

Bir de esinizin ustunde belirgin ozellikleri olan bi sac gorseniz neyse yani sizde olmayan kizil sari cok uzun falan gorseniz neyse.. Hicbir ayrim olmadan kisa sacla adami bosayin isterseniz.. Destek alin boyle devam ettiremezsiniz hayatinizi..
Kendinize, evladiniza,esinize yazik, isinize hayatiniza yazik...

Saçları kısacık kestirdim, oğlanın saçlar da kısa. Eşimin de yarısı kel.
Böylelikle uzun saçları çok daha iyi ayırt edebülüyörüm.
Size de tavsiyem, saçınızı uzatın, kızınızın da bol bol uzun olsun, "Uzun saç yakışıyo şöyle at kuyruğu ne gider" diye eşinizin saçları da uzattırın. Farkı hemen anlarsınız. Biraz zaman alır ama olsun, değer.

Saçları kısacık kestirdim, oğlanın saçlar da kısa. Eşimin de yarısı kel.
Böylelikle uzun saçları çok daha iyi ayırt edebülüyörüm.
Size de tavsiyem, saçınızı uzatın, kızınızın da bol bol uzun olsun, "Uzun saç yakışıyo şöyle at kuyruğu ne gider" diye eşinizin saçları da uzattırın. Farkı hemen anlarsınız. Biraz zaman alır ama olsun, değer.
Uzun vadeli ama başarı garantisi olan bir öneri. Konu sahihi değerlendirmeli bunu.

:)

Bazı şeylere paha biçemezsin ya. Kendi evimde tüm gün olay yeri inceleme ekibi gibi saç toplayacağıma kredi çeker, test yaptırırım. En azından kafamı yastığa rahat koyarım :KK70:
:rolleyes::rolleyes:

Acaba DNA'dan cinsiyet de belli oluyor mu? Kıl senin değil, eşinin hiç değil...ama ofisten Ayşenin mi, Hasanın mı? :skandal:

:rolleyes::rolleyes:

Acaba DNA'dan cinsiyet de belli oluyor mu? Kıl senin değil, eşinin hiç değil...ama ofisten Ayşenin mi, Hasanın mı? :skandal:
Hasan’ın çıkarsa oo ooo houston we have a problem.

Geyik sebebiyle banlanma korkusunu iliklerime kadar hissedebiliyorum şu anda. Konu sahibi lütfen alınıp gücenme. Aynı yastığa baş koyduğun adamdan senin veya kızının olabilecek saçlar nedeniyle bu kadar şüphelenmiş olmanın absürtlüğüne dikkat çekmek istedik sadece.

Hasan’ın çıkarsa oo ooo houston we have a problem.

Geyik sebebiyle banlanma korkusunu iliklerime kadar hissedebiliyorum şu anda. Konu sahibi lütfen alınıp gücenme. Aynı yastığa baş koyduğun adamdan senin veya kızının olabilecek saçlar nedeniyle bu kadar şüphelenmiş olmanın absürtlüğüne dikkat çekmek istedik sadece.
Indeed :KK48:

Eşimin iş kıyafetinin içine giydiği kazağı vardı
Geçen hafta kazağa baktım kısa saçlar vardı
Kızım var altı yaşında
Onun saçları uzun ama ön saçları kısa
Benim de saçlarım uzun ama önlerimde kısa saçlar var
Sabah kalktığımda lavabo da yine kısa saç vardı
En son eşim gece tuvalete kalktı

İş kıyafetinin içine üşümemek için giydiği uzun kollu tişörtle yatmış

Sordum sürekli kısa saç görüyorum ne oluyor diye
Ben nerden bileyim kızımızındır belki diyor

Daha önce benim eşofmanımda da kısa saç oluyordu
Ama eşiminkinde böyle çok çıkınca kuşkulanıyorum
Merhaba by angel ....ben size 2008 hamileliginizdeki bebekte olusan kist nedeniyle yaziyorum..ne zaman gecmisti bebegin beynindeki kist ve sonradan bur problem oldumu ..lutfennn cevap yazarmisiniz ..bende suan sizin gibi bir hamilelik geciriyorum...

Merhaba by angel ....ben size 2008 hamileliginizdeki bebekte olusan kist nedeniyle yaziyorum..ne zaman gecmisti bebegin beynindeki kist ve sonradan bur problem oldumu ..lutfennn cevap yazarmisiniz ..bende suan sizin gibi bir hamilelik geciriyorum...
“Bir derdim var” bölümüne ayrı konu açabilirsin. Oradan daha fazla kişi okuyup yardımcı olur sana.

betülnaz facebook da hidrosefali grubu var üye olun oraya sorun sorunuzu. bu durumda olan başka çocuklar var orda

Back
X