• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa saçlar

Geçti o kist
Kızım şu an sağlıklı çok şükür
Doktor zamanla kaybolur demişti
Ve öyle oldu[/QUOTE Rahatsiz ediyorum ama mesela ögrenme güclugu yaşitlarindan geride kalma gibi seyler yaşiyormusunuz.5 yada 6 yasindan sonra anlaşilirmiş....hani benim korktugum fiziksel yada ruhsal bozukluk yada geri kalma gibi şeyler oluyormudur onu merak etmistim.

Eşimin iş kıyafetinin içine giydiği kazağı vardı
Geçen hafta kazağa baktım kısa saçlar vardı
Kızım var altı yaşında
Onun saçları uzun ama ön saçları kısa
Benim de saçlarım uzun ama önlerimde kısa saçlar var
Sabah kalktığımda lavabo da yine kısa saç vardı
En son eşim gece tuvalete kalktı

İş kıyafetinin içine üşümemek için giydiği uzun kollu tişörtle yatmış

Sordum sürekli kısa saç görüyorum ne oluyor diye
Ben nerden bileyim kızımızındır belki diyor

Daha önce benim eşofmanımda da kısa saç oluyordu
Ama eşiminkinde böyle çok çıkınca kuşkulanıyorum
Eski konularına baktım da
Şoke oldum
Kocana yazık

Eşim nasıl başkasının saçını yoluyor anlamadım
Yani eşimin kazağında 10 a yakın kısa saç buldum
Benim kıyafetlerinden de kısa saç çıkıyor
Ama eşiminkinde daha fazla
Senden de cıkıyormus kısa saç
Bunun farkındasın madem eşinden de cıkması normal değil mi?
Eşinden kaç tel fazla cıkıyor

Kocaniz kisa sacli bir kadinla birlikteyse bile kadini komple yolmadigi surece bu kadar sac cikmaz uzerinden. Belli ki adamin saci veya sizin saciniz dokuluyor farkinda degilsiniz. Eski konulariniz da goz onunde bulunduruldugunda bir uzmana gitmenizde fayda var iyi degilsiniz belli ki
Kendi üzerinden de cıkıyormus kısa saç
Ama kocasından cıkan birkaç tel fazlaymıs

Kendi üzerinden de cıkıyormus kısa saç
Ama kocasından cıkan birkaç tel fazlaymıs
Yani kendisinden cikan sacin kocasindan cikmasi gayet normal. Kesin kendi saclaridir. Psikolojik durumdan dolayi yanlis anlamis konu sahibi diyorum ben

Konu sahibinin paranoyası hakikaten gülünç oldu artık.

Lakin başka şey var, ay kocana acıdım, sevgiline acıdım, kocana üzüldüm diye her konuya yazan tipler.

Size ne? Zorla mı evliler? Kim oluyorsunuz da acıyorsunuz? Millet ona buna acıyın diye mi açıyor konu? Varsa tavsiyen yaz geç, sana ne kocasından, sevgilisinden? Sana mı kaldı tasası?

Acımışmış. Seninkilere acıyanlar burdan uzaya yol olur, açıyor mu ağzını sana kimse?

Diyesim var.

my angell yaasu sıteyı dısardanda takıp edıyordum senın konuların hep gercekten okduukca bende esıme boyle yapıcam kesın bende boyle suphelenırım gıbı seyler dusunurdum ama hep telefon facebok ınstgram adamı sureklı boyle seylerle sorgulayıp kuskanıyorsun.sımdıede kıyafetlere gectın :( esıne neden guvenemıyorsun bıze esınden bahsetsene nasıl bır adam yanı capkınsa suphelerınde haklısındır ama adam bana cok masum gelıyor.konularını anltırken esının telefonuna gelen bı mesajdan dolayı hem suphe duyuyorsun hemde esını aklıyorsun. bakbu konudada oyle tsortunde kısa saclar var(kesın aldatıyor) ama kızımın on sacları kısa (eşim yapmaz kızımındır) dıyosun hem sucluyosun hem aklıyosun yazık ama adamada acı bıraz herseyınde bır suphen var yada bu sıtede fazla takılma aldtılma konularını okudukca etkılenıyormusun napıyosun.bak kendını yıpatırsın oluruna bırak esını cok kurcalama yada adamın elındekı akıllı telefonu al onun yerıne tuslu bı telefon tutustur faceyı falanda kapattır ıcın rahat olsun adamın tlefonu hep ortada dıye yazılarını okuyodum. daha ne ıste

Öyle bariz değil
Sadece kısa
Kızımında benimde ön tarafımızda kısa saçlarımız var
Ama bu kadar çok dökülürmü bilemedim
Yok sizinkiler dökülmez. Sevgilisi tutam tutam yolup bilhassa yollamıştır size. Tovbe tovbee:)))

birisi saçlarını kestirmiş de tavsiye ediyor gibi düşünüp giriyorum şu konuya her seferinde :KK70:
Ben de buna benzer seyler dusunerek girdim konuya. Sacim da kisa oldugu icin atladim hemen :KK70:
Ya evdeki herkesin saci kisa. Uzun sac bulsan hadi neyse diyecegim. Adamin saclari ya da varsa vucut killari dokuluyordur. Baska ne olacak.

Back
X