• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa saçlar

Hasan’ın çıkarsa oo ooo houston we have a problem.

Geyik sebebiyle banlanma korkusunu iliklerime kadar hissedebiliyorum şu anda. Konu sahibi lütfen alınıp gücenme. Aynı yastığa baş koyduğun adamdan senin veya kızının olabilecek saçlar nedeniyle bu kadar şüphelenmiş olmanın absürtlüğüne dikkat çekmek istedik sadece.
Çok mu komik

Merhaba by angel ....ben size 2008 hamileliginizdeki bebekte olusan kist nedeniyle yaziyorum..ne zaman gecmisti bebegin beynindeki kist ve sonradan bur problem oldumu ..lutfennn cevap yazarmisiniz ..bende suan sizin gibi bir hamilelik geciriyorum...
Geçti o kist
Kızım şu an sağlıklı çok şükür
Doktor zamanla kaybolur demişti
Ve öyle oldu

Eşinin saçı dökülüyor olamaz mi ? Yani lavaboda var diyorsunuz ,siz yatarken birini mi eve aldığını düşünüyorsunuz?
Eşimin saçını ayırt edebiliyorum herhalde
Eşimin saçından biraz uzun
Yani kızımın ben benim ön saçımız da kısa ama bu kadar çok çıkması beni meraklandırdı

Mevsim geçişlerinde, vitamin eksikliginde bazen saçlarınız tam uzamadan dökülmeye başlıyor. Saç sürekli dökülür yerine yenisi çıkar. Yani basimizda sadece uzun değil kısa saçlarınız da var ama biz farketmiyoruz. Sizin ve çocuğunuzla aynı tip sacsa cocuğunuzu falan kontrol edin belki çok saç dökmeye başlamıştır. Ya da çaktırmadan aralarsan kendi saçını kesmeye başlamıştır. Çocuklar kendi saçlarını kesmeyi çok severler nedense, ben de keserdim.

Eşimin iş kıyafetinin içine giydiği kazağı vardı
Geçen hafta kazağa baktım kısa saçlar vardı
Kızım var altı yaşında
Onun saçları uzun ama ön saçları kısa
Benim de saçlarım uzun ama önlerimde kısa saçlar var
Sabah kalktığımda lavabo da yine kısa saç vardı
En son eşim gece tuvalete kalktı

İş kıyafetinin içine üşümemek için giydiği uzun kollu tişörtle yatmış

Sordum sürekli kısa saç görüyorum ne oluyor diye
Ben nerden bileyim kızımızındır belki diyor

Daha önce benim eşofmanımda da kısa saç oluyordu
Ama eşiminkinde böyle çok çıkınca kuşkulanıyorum

Burada bir üye vardı, evde uzun kızıl saç bulduğunu söylüyordu ve eşinden şüpheleniyordu. Hayatı zindan etmişti kendine. Sonra bir gün kuaföre gidince kuaför demiş saçlarında kızıllıklar var diye. :işsiz::KK45: (Aklımda böyle kalmış)Boşuna zindan etmişti kendine o günleri. Seninki de o hesap olmasın?

Tedaviye basladin mi? Adami arastirmaya harcanmis bir omur resmen, sac-tuy-kil-fb-telefon kurcalama arasinda yaslanip gideceksin angel, yazik..

Vallahi biz kadınlardan korkulur..
Ben boşa endişe ediyorsunuz diye düşünüyorum eğer vukuatlı değilse.

Cok abartmissiniz. Yani soylediginiz kadar sac varsa ve baskasininsa kocaniz birilerinin sacini yoluyor demektir. Esim de bende bayan kuaforuyuz yine de eve bu kadar baskasinin saci girmiyor ki salonun havlulari da evde yikanip kurutuluyor. Bence evde bunaliyor olabilirsiniz saracak da bi eslerimiz var zaten

Geçti o kist
Kızım şu an sağlıklı çok şükür
Doktor zamanla kaybolur demişti
Ve öyle oldu
Tesekkurler.aklim o kadar karistiki boyle olan bebekler hidrosefali hastası olur yada dawn sendromlu olur gibi gibi birsürü şeyler neyseki içim biraz rahatladi sizin cevabinizla..

Cok abartmissiniz. Yani soylediginiz kadar sac varsa ve baskasininsa kocaniz birilerinin sacini yoluyor demektir. Esim de bende bayan kuaforuyuz yine de eve bu kadar baskasinin saci girmiyor ki salonun havlulari da evde yikanip kurutuluyor. Bence evde bunaliyor olabilirsiniz saracak da bi eslerimiz var zaten
Eşim nasıl başkasının saçını yoluyor anlamadım
Yani eşimin kazağında 10 a yakın kısa saç buldum
Benim kıyafetlerinden de kısa saç çıkıyor
Ama eşiminkinde daha fazla

Demekki saclari dökülüyor esinizin
Dökülme önleyici şampuan alın eşinize yahut cildiyeye gitmesini söyleyin
Saç bu yani ne olacak ki baska?evde saç bulunca hemen kocaniziin hayatinda vaskaa bi kadin oldugunu mu düsünüyorsunuz?

Kocaniz kisa sacli bir kadinla birlikteyse bile kadini komple yolmadigi surece bu kadar sac cikmaz uzerinden. Belli ki adamin saci veya sizin saciniz dokuluyor farkinda degilsiniz. Eski konulariniz da goz onunde bulunduruldugunda bir uzmana gitmenizde fayda var iyi degilsiniz belli ki

Sunu soylemek istedim. Biri birinin sacini yolmadan dokulmeyle o kadar sac bulasmaz. Ailenizden dokulen kucuk saclardir yada koparak dokuluyordur saclariniz

Bıkmıyordu,hep birşeyler arıyordu ama ayrılmıyordu da.
Allah rızası için boşan! Allah aşkına bıktırdın bütün kk kadınlarını. Senin kadar sorunlu,takıntılı ama bir o kadar da rahat başka kadın tanımadım.
Madem bu derece olaylar var herşeyden şüpheleniyorsun niye boşanmıyorsun?
Ayrıca kızının olduğunu unuttun galiba kız 6 yaşında ama bütin konuların kocandan şüphelendiğin olaylar. O kız ne yapıyor ne yiyor ne içiyor haberin var mı acaba?

Back
X