• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısa sevgilim

sera91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
295
4
118
İstanbul
sevgilim çok kısa bu durum beni çok rahatsız ediyor ailemin ve arkadaşlarımın tepkisinden çekiniyorum yanımda çocuk gibi napmam lazım:///

Uzununu kısasını boşber,önemli olan işlevi:ssz: yanlış anlaşılmasın"işlevi"derken,iyi bi insan olması vs..umarım toparlayabilmişimdir:17:

Sevgilinin boyu sonradan çekti galiba. Çocuğa üzüldüm. Ayrılman onun için hayırlı olur bence.

dünde buna benzer bi konu vardı,bu adamlar-kadınlar ilşikiye başlarken sevgililerinin boyunu fark edemiyor ya da ilişki süresince karşdaki kişiler gitgide boydan çekiyorlar galiba.

Son düzenleme:
babet giyin :) yine de rahatsız ediyorsa ayrılmak gerek çünkü henüz ona herhangi bir ot yada hap çare değil, he kemiğe ekleme yapılan bir ameliyat var ki çok sancılı ne o Allah onu kısa yarattı ama siz istemiyorsunuz diye o acıyı çeksin,ne de siz kendi kendinizi yiyip bitirin ,bir arkadaşın dediği gibi ilk başta uzunmuydu? çok yadırganacak birşey yok aslında bakınız çağla şikel ve eşi emre , bakınız cem yılmaz ve eski sevgilileri bakınız okan bayülgen ve eski sevgilileri.. onlar bide hep göz önündeler ve mutlular,yaşı ufak olsa basket derdim ama çok zor ,siz kısalamayacağınızda o da uzayamayacağına göre..:1:

insanların burda yazdığı ne dertleri var. ben böyle başlıklara sinirleniyorum. Ne yapalım uzatalım mı adamın boyunu? adam böyle düşündüğünü bilse senle asla devam etmez. Ayrıca siz çok kusursuzsunuz sanırım.

babet giyin :) yine de rahatsız ediyorsa ayrılmak gerek çünkü henüz ona herhangi bir ot yada hap çare değil, he kemiğe ekleme yapılan bir ameliyat var ki çok sancılı ne o Allah onu kısa yarattı ama siz istemiyorsunuz diye o acıyı çeksin,ne de siz kendi kendinizi yiyip bitirin ,bir arkadaşın dediği gibi ilk başta uzunmuydu? çok yadırganacak birşey yok aslında bakınız çağla şikel ve eşi emre , bakınız cem yılmaz ve eski sevgilileri bakınız okan bayülgen ve eski sevgilileri.. onlar bide hep göz önündeler ve mutlular,yaşı ufak olsa basket derdim ama çok zor ,siz kısalamayacağınızda o da uzayamayacağına göre..:1:

önerilerinı çok beğendım benımde bıtane aklıma geldi sevgilisi topuklu ayakkabı gıyebılır bide platformlular varkı bence kesın çare

sevgilim çok kısa bu durum beni çok rahatsız ediyor ailemin ve arkadaşlarımın tepkisinden çekiniyorum yanımda çocuk gibi napmam lazım:///

Sevgilinizin boyu arkadaşlık etmeden önce uzun boylumuydu sonradan mı çekti:86::86:tabikide hayır ama madem rahatsız olacaksanız neden onula arkadaşlık etmeye başladınız.

bir erkek benden kisa olursa ben elektrik alamam. o erkek cok iyi biri olsa bile.. ne fark eder yaninda kendini rahat hisetmeyince...
bir iki cm olsa tmm derim. ama boy farki baya varsa ayril derim..

Boya herhangi bir şekilde müdahale edip de düzeltme şansın olmadığına göre tek yapılacak şey ayrılman. Sen de bunun farkındasındır da yine de buraya yazdığına göre vicdanını rahatlatma peşindesin. Dünyanın sonu değil, ayrıl. Ayrılırken boyu kısa olduğu için ayrıldığını söylemek yerine ayrılmanın daha nazik bir yolunu bulursan çok iyi olur.:ssz:

Back
X