• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısa sevgilim

hımm neler önersem acaba..:ssz::ssz::ssz:
sevgılın gizli topuk giysin(kenan doğulu,okan bayulgen gibi)
ya da ayrılın:ssz:

Sen sevgilin için sevmiyorum deme de boyu kısa de. İkisi de aynı. Sanki adam sonradan çekti :53:

Bir arkadaşım bunu o kadar çok takıyor ki, evlendiler ve 7 yıl oldu evleneli, hala yan yana fotoğraf bile çektirmez. Çektirirken mutlaka biri varsa onun yanına kaçar. Birebir fotoğraf çekilme durumunda da mutlaka başını eğer boy farkı belli olmasın diye. Bu beni rahatsız ediyor ama adamın bişey dediği yok sanırım. Çünkü yıllardır hep aynı şey olur. Dünya iyisi de bir adam. Bir kadının sahip olabileceği en iyi erkeklerden biri. Ama kadın takmış bi kere. Adamın haline üzülüyorum ben. :26:

gerçekten aşıksan başkalarının ne söylediği bir kulağından girer öbüründen çıkar,ha sevgilimi düşünüyorum diyorsan da onun da kendine olan güveni tamsa böyle şeyleri dert etmez.Sonuçta güven varsa dertlenecek bir durum görmüyorum ben:34:

O kadar kısaysa ve o kadar sorun ettiysen ayrıl gitsin.

İstediği kadar kendine güveni olsun,muhakkak bir kompleks oluyor.
Sarkozy koskoca cumhurbaşkanı olduğu halde,kısa görünmekten rahatsız olup topuklu giydi.

Bacaklarından ve kollarından tutup çekin belki uzar :ssz:
Ayrıl sen ayrıl adam zararın neresinden dönerse kardır ..

Yine bir kadın recm ediliyor :ssz::ssz::ssz:

Allahtan kadınlar klübü, ne çok destekleyen var, maşallah yani.
:19::20:

Ahhh gelde olumlu bisey yaz yazabilirsen ...
Yahu bu adami sevsen ona kiyip boyle bir konu acmayi birak boyle bir dusunceyi bile gecirmezdin aklindan.. :s

Şimdi sen çocuğun boyuna laf eder millet diye mi çekiniyosun :53:
Yani sen bu çocuğun boyunu bile bile sevdin değil mi? Şimdi bu kusur bulmalar nerden çıktı ki? Millete göre mi yaşayacağız?
Valla ne desem ki, yazık çocuğa :ssz:

Yine bir kadın recm ediliyor :ssz::ssz::ssz:

Allahtan kadınlar klübü, ne çok destekleyen var, maşallah yani.
:19::20:

Burası kadınlar kulübü diye her konu açanı haksız da olsa desteklememiz mi gerekir?:34::34:

Son düzenleme:
Geçin bu millet ne derleri allahaskına,aşkınızı yaşamaya bakın,her şey boyla mı ya da dış görünüşle mi!!

Allah aşkına sacma ya benım eşimde benden kısa ustelık benden zayıf ben de hem kılo var hem boy onun tam tersı ben onun için cok sevdıgım topuklu ayakkabılarımdan bıle vaz gectim bunu boyla alakasaı yok sevmekle aşık olmakla alakası var seven ınsan hiç kimseyi düşünmez sadece sen ve o o nedemiş bu nedemiş banane ben mutluyum seviyorum arkadaş.Kusura bakmada sen basta kabullen sonra sıkıl sevgılım benden kısa oldu.Acaba sen 4 4 lükmüsun ki sadece sevdiginin boyuna takıldın bide otur onu düşün derim.:50:

Getirin biz uzatalim onu. Kisa sevgilinizi getirin, uzunuyla gidin. Baska ne yapabiliriz ki yani... :32:

Iste canim boyle bunlar iliskiye baslarken normaller ama ilerleyen zamanlarda cekiyo bunlar...Tanistiginizda hava karanlik miydi?Hayret birsey erkek arkadasin icin uzuldum acikcasi.

Dert ettiğiniz şey bumu ?
Allah aşkına yapmayın Allah öyle yaratmış eleştirmek yada buran böyle demek kimseye düşmez.
Zaten sevseniz boyuna onu geçtim milletin ne dediğine takmassınız.
Bence onada kendinizede yazık etmeyin şimdi bunu taktıysan aklına yarın başka biyeri cıkar.

Back
X