• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısa sevgilim

Ay ben gülerim. İki hafta önce sevgilimi annemle tanıştırdım ve verdiği ilk tepki "buna yemek vermiyorlar mı?" oldu. Sağolsun benim herif o kadar zayıf ki ben ondan şişmanım :) Teyzemle tanışmıştı daha evvelinde o da "Afrikalı mı damat adayı?" diye sordu. Ben de "he afrikalı rengini açtırdım ama kilo aldıramadım valla. O da zamanla" deyip gülüp geçtim.

Velhasılı kelam seviyorsanız çok da mühim değildir neye benzediği. Size kızmıyorum çünkü insan severken bile bu tür şeyleri zaman zaman düşünebiliyor. "Yahu ben daha güzelim ki ama" diyebiliyor. Ancak geçici oluyor bu düşünce. Kısacası bur bir dert değil, sevgi varsa geçici olacak bir takıntıdır ancak. Yok benim takıntım sevgimden daha yüce derseniz, o vakit daha uzununu bulunuz. Ancak uzun olması iyi biri olacağı anlamına gelmeyecektir. Risk budur :)

dünde buna benzer bi konu vardı,bu adamlar-kadınlar ilşikiye başlarken sevgililerinin boyunu fark edemiyor ya da ilişki süresince karşdaki kişiler gitgide boydan çekiyorlar galiba.

Bu tip adamlar herhalde önceden çok fazla yıkanmayan pis adamlardı şimdi sevgili filan olunca kendilerine bakmaya başlıyorlar her gün günde iki kere duş filan alıyorlar sonra da boydan böyle çekip kısalıyorlar işte. :37:

sen onu herşeyiyle sevip kabul emedin mi en başından,boy neysede benim sevgilimde çok zayıf ya ilk zamanlar daha kiloluydu sonradan zayıfladı şimdi ramazanda pek bşy yemiyo bide spor yapıyo incecik yaa sinirlerim bozuluyo bugün tartıldı 58 kilo şok gecirdim delircem ya ben buna nasıl kilo aldırcam kaç kere dedimm üstelik bak zayıfsın diye,göbeği olsun biraz kilo alsın isiyorum

Vay be ben de o zaman bir buçuk metre boyumla evde kaldım malum kimsenin yanına yakışmam :27: Hayat çok zalimsin :ssz:

tahminimce siz severek değilde hoşlanarak başladınız ilişkiye.
hoşlanma evresi kadının hem iyi taraflarını hemde kötü taraflarını(kendince) gördüğü bir zaman dilimidir.
siz kafanızda adamı oturtmadan başlamışsınız ki ilişkiye şimdi yeni yeni gözünüze batıyor.
ayrılın ki daha fazla haksızlık etmeyin karşı tarafa.
ve bundan sonrada tam manasıyla sevmeden birine yanaşmayın.

İnanmiyorum yaa sevgilim benden kisa diye ayriliyor diye konu actim ve sevgilime saydiranlar simdi ayril onun iyiligi icin baskasini bul yazmislar.. Ne ilginc .. Arkadasim ilk basta gormedin mi sevgilinin boyunu madem neden ciktin ona hayaller kurdurdun kendine asik ettinde simdi boy yuzunden ayrilmayi dusunuyosun? Bu insanlar ne kadar yuzeysel sig goruslu olmuslar inanamiyorum ya keske eski zamanlarda yasasaydim askin kiymeti kalmamis hic kimsede..

İnanmiyorum yaa sevgilim benden kisa diye ayriliyor diye konu actim ve sevgilime saydiranlar simdi ayril onun iyiligi icin baskasini bul yazmislar.. Ne ilginc .. Arkadasim ilk basta gormedin mi sevgilinin boyunu madem neden ciktin ona hayaller kurdurdun kendine asik ettinde simdi boy yuzunden ayrilmayi dusunuyosun? Bu insanlar ne kadar yuzeysel sig goruslu olmuslar inanamiyorum ya keske eski zamanlarda yasasaydim askin kiymeti kalmamis hic kimsede..

Canım sen tamamen yanlış anlamışsın konuyu.. Burdakilerin"ayrıl"demesinde ki neden şu; bi boy yüzünden sevgilinden utanıp"o ner bu neder" diye düşünüyorsan,hemen "ayrıl" ve o çocuğun hayatını onu küçümseyerek zehir etme.."onun iyiliği için ayrıl"demek senin anladığın manada değil güzelim.

Yanlis anladiysam ozur dilerim ama yinede arkadasim onceden bu konuyu dusunup iliskiye baslamasi gerekirdi .. Bunu hep sorun ediceksen iliski uzamadan umut vermeden bitir ve ayrilcaksan sakin ama sakin boyun kisa ayrilalim deme baska sebep bul kimswyi kucuk dusurmeye hakkin yok.

Yanlis anladiysam ozur dilerim ama yinede arkadasim onceden bu konuyu dusunup iliskiye baslamasi gerekirdi .. Bunu hep sorun ediceksen iliski uzamadan umut vermeden bitir ve ayrilcaksan sakin ama sakin boyun kisa ayrilalim deme baska sebep bul kimswyi kucuk dusurmeye hakkin yok.

Özür dilenecek bişey yok canım benim:34:bizde öyle diyoruz madem sorun edicektin niye başladın bu ilişkiye niye o çocuğa umut verdin??"çocuğun iyiliği için ayrıl"dedik.çünkü seven insan butür şeyleri görmez.

ilişkiye başlarken uzunmuydu ozaman nıye rahatsız etmedı

dimi ama
sanki ilişkinin başında boyu uzundu çocuğunda sonra 90 derecede makinede yıkadı çekti kısaldı boyu madem boyu kısaydı ve sen onu öle kabul ettin niye şimdi sorun

haaaa o zaman erkek arkadaşım olsun yalnız kalmayayım diye laleten başladıysan şimdi de daha uzun boylusunu bulduysan bırak

Bence en baştan hata yapmışsın böyle düşünerek , kime ne sevgilinin boyu uzun olunca dahamı cok gurur duyacaksın , bence o çocuğun hayatından çıkarak buyuk bır iyilik yapmış olursun... :36:

geçenlerde de bir kız sevgilim bana boyun kısa diye ayrılalım dedi yazmıştı
nedir bu ya ne hale geldik biz
arkadaşım en başında görmedin mi sen bu çocuğu
o zaman uzunmuydu
sonradan mı çekti noldu
bence sen ondan çekinme ailenle arkadaşlarınla tanıştırırken
o senden çekinsin ve utansın

sevgilim çok kısa bu durum beni çok rahatsız ediyor ailemin ve arkadaşlarımın tepkisinden çekiniyorum yanımda çocuk gibi napmam lazım:///

Aynı problemi yaşadım. Eski nişanlım öyleydi. topuklu pabuç giydirmezdi. Ben de öyle şeyler düşündüm.

Fakat asıl sorun onun kompleksli, yenilgiyi hazmedemeyen, aşırı kıskanç oluşundan kaynaklandı. Başımın etini yedi yedi en sonunda da ilişkiyi yedi ayrıldık. Hayatımın 5 senesi neredeyse onun yüzünden heba oldu. Bendeki salak sabır yüzünden. Ondan ayrıldığımda ise zil takıp oynayacak duruma gelmiştim. Şimdi durup durup onu anlatıyor olmam işte heba olan o 5 küsür senem var ya... onu hazmedemiyorum birtürlü, bana yaptığı saçmalıklar aklımdan hiç çıkmıyor. Diyorsunki zararın neresinden dönersen kardır. Ben zarardan dönmüşüm ama geçmişteki sinirimi unutamıyorum.

Görünüşünde kusur olmasından sa, karakterinde kusur olması asıl problem. Görünüşe değil de gidişata bakmak gerek. :) Seni seven asıl dostların ve ailen kusurları görmeyeceklerdir. Sen mutlu olduğun için mutlu olacaklardır. Ben de bir sorun olmamıştı. Fakat işte karakterde problem varsa... o kötü.

küçük düşürüldüğünü kendin de yazmışsın.. boyum yüzünden ayrılıyoruz diye yazan da sensin.... insanlar düşüncelerini yazdığında neden suçlu oluyorlar... kimse sizin istediğiniz şeyleri yazmak zorunda değil .. madem ki burada bişeyler paylaşıyorsunuz bazı yorumları göze alacaksınız.... hele de böyle bir konu başlığı yazmışsanız.....

Back
X