Kısacası ask mı para mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşamayan bilemez dediğin şey aldatmak bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diyerek yola çıktınız sanırım teselli verdiği konuya bak aga bee
 
Olan her türlü çocuklara oluyor.Haberlerde görmedin mi lokantaya bırakmış eşya bırakır gibi Allah'tan devlet korumasına alındı çocuklar.
Bak birde demis ki; annem de bizi terk edip baska adama kacmıstı.
Hadi o kocası uyusturugu bagımlısıymıs kimbilir neler cekti de kactı kadın.Peki sen ne diye seni o evden kurtaran kocana ihanet ettin demezler mi?
 
Bak birde demis ki; annem de bizi terk edip baska adama kacmıstı.
Hadi o kocası uyusturugu bagımlısıymıs kimbilir neler cekti de kactı kadın.Peki sen ne diye seni o evden kurtaran kocana ihanet ettin demezler mi?
Birde anne tarafından terk edilmeyi, ana baba ayrılığını bilen biri aynı şeyi yavrularına nasıl yaşatmayı göze alabilir?
 
Oooyy anasına bak kızını al kenarına bak bezini al der atalar. Kardeşim kendine gel kızın da senin gibi mutsuz mu olsun iliski terapisi al sıkılmışsin rahatlıktan o kim ise konuşmayı alakayı kes lutfen . Hata ettim diyorsun farkındasın ikinci bir hata yapma gözünü aç artık.
 
Esim bnm evlendiğim 2.gunu aldattığı için olabilir mi acaba o yüzden daha neler var dedim ya, ve kimseyi ilgilendirmez bnm hayatım
Hanımefendi kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez çok haklısınız ve bende sizin gibi düşünüyorum lakin böyle bir platforma hayatınızın detaylarını yazdığınız zaman herkes doğal olarak yorum yapacaktır.Buraya özelini yazana yorum yapan kimsenin hayatına karışmış olmuyor .
Evet bazen üslup sıkıntısı olabiliyor.Bazen sert yorumlarda gelebiliyor.Yorumlarda anasına bak kızını al yazıyordu mesela bence çok sert bir yorum .Ama bazen öyle şeyler yazılıyor ki insan okurken sinirleniyor.
 
Duygusal açlığınızı başkasıyla gidereceğinize bir uzman desteği alsanız? Aranızdaki yaş farkı ve sizin yaşanmamışlıklarınız öyle elalemin allı güllü laflarıyla geçip gidecek şeyler değil. Kendinize ve çocuklarınıza saygınızı kaybetmeyin. Sonu ne olursa olsun aldatan yada bırakıp kaçan anne olmayın.
 
Kacırmısım o konuyu ben ..
Kocası aldatmış ayda bin tl vereyim ikide bilezik alayım gel barışalım demiş. Detay çıktı şimdi kadında evlendiğinden beri aldatıyormuş adamı. Eski sevgilisiyle konuşuyormuş.

Magazinci olduk iyice ya
 
Bir de bunu rahat rahat anlatıp övünüyorsunuz ya. Helal olsun gerçekten. Şaka gibisiniz.

Kusura bakmayın ama, bu zihniyet sizi kötü bir insan yapar. Bencil sadakatsiz ve kötü bir insansınız. Tıpkı konu sahibi gibi.

Neyse, what goes around that comes back around demiş atalarımız , bekleyin ve görün

Ha sonunu da şimdi okudum, kocanız da aldatmış ve sizi dövmüş mü? Evladınıza üzüldüm sadece. Karı koca aynı gibisiniz
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…