Kişisel anormallikler

Bronzhel

Aktif Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
103
62
13
Bugün açtığım ikinci konu ve az önce de annemle günün son didişmesini yaşamış bulunmaktayım. 20 yaşındayım ve 3.kez sınava hazırlanacak olmanın verdiği rehavetle dahada aksileştim.
Ters biriyim tamam kabul ama 20 yaşındayım ve kendimce bi olgunluğum olsun istiyorum. Ergenliğe yeni girmiş gibi sürekli aksi ya da salak saçma düşünmeden konuşuyorum. Sevgilime karşıda böyle. En ufak bi tartışmada ağzıma geleni söylüyorum işi ayrılığa kadar götürüyorum. Sanki o an biri tüm tahammülümü elimden almış gibi. Annemle ya da kardeşimle de öyle. Acaba çok mu yüz göz oluyorum. Kendime has bi ağırlığım saygınlığım olsun istiyorum. Ne yapmalıyım.

ay valla tam olarak yapmak istediğim buydu. İki konu açtım yanlışlıkla. Orijinali bu kızlar.

Onlar için tecrübe ve biraz da pişmek lazım da önceliğiniz şu sınavı halletmek olmalı..

Aynen öyle. Zamanla yaşadıkça inan başına gelenlerle yaşadıkça insan değişiyor ve öğreniyor.
Eski halimi dusunuyorumda ; cekilmez, aksi naleet diyor ya aynen oyleydim. Simdi duruldum agirlastim cok farkli dusunmeye basladim artik.. Acele etme olgunlasmak icin yasadiklarin olgunlasmana yetecek.. icinden geldigi gibi yaşa ...Bosver detaylara takilma hayat akip gidecek sonunda..

Stresli zamanlarda tahammül eşiğinizin çabuk aşılması çok normal
Bu hassas sürecinizi kabullenin ve çevrenizle bu konu hakkında konuşun
Niyetinizin onları kırmak olmadığını sadece hassas bir dönemde olduğunuzu belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…