Kıskanç ve kötü biri miyim?

Ben diger konunuzu da okumustum ve sartlarini bildiginiz bir yere hic kendi durumunuzu olcup tartmadan nasil basvuru yaptiginiza sasirmistim acikcasi ve ayni saskinligim suruyor. İnsan hic mi calisma saatlerini dusunup ne olacak bu cocuk kabul edilirsem diye dusunmez

Diger sorunuza gelecek olursak, hayir kiskanc degilsiniz, kendi durumunuza uzulmussunuz sadece

Baya iyileştirme olmuş sanırım şartlarında
Arkadaşım çalışıyor oradan biliyorum. Sigara kullanmıyor. Sigara molası yapmıyor. 10 dk yemek yeyip tekrar işinin başına dönüyor. Sayım vs gece yarılarına kadar çalışıyorlar. Oturacak bir sandalyeleri dahi yok kasada. Bunun insancıl hiç bir yanı yok maalesef. Asgari ücretten fazla kazanıyorlar orası doğru ama

Evet o şekilde zor biraz mal atma, kasa, envanter falan yorucu ama zamanla alışıyorsun.

Evet o şekilde zor biraz mal atma, kasa, envanter falan yorucu ama zamanla alışıyorsun.
Sizin farketmediğiniz "daha önce çalıştım ..temposunu biliyorum " dediğiniz tempoda eçmişte çalışırken şu anki ev/çocuk sorumluluklarınız olmadığı gibi nereden baksanız şu ankimden 5 /6 yaş daha gençtiniz.Her geçen gün bir öncekini aratıyor ..daha sürdürülebilir ve çocuğunuzun okul saatine göre ayarlayabileceğiniz bir iş sizin durumunuza çok daha uygun olacaktır.Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim

Çok haklısınız düşünmeden hareket ettim. Teşekkür ederim inşallah

Saatleri uygun olan iş bakardım yada geç saatlere kadar açık olan kreş araştırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…