Eşim gece gitse bile mesaiye kaldığı an oğlumu bakacak kimse yok Allah yukarda çok çalışmak istiyordum. Kaç kişiye sorduk bakacak kimse yok zaten aradıklarında saatlerimiz esnek öyle bakıcı ile falan olacak iş değil dedi yer değiştirmek bir Veya iki kere olur dedi yani eşinizin vardiyasına göre ayarlama yapamayız dediler yapsalar zaten direk girerdimÖnceki konunuzda çalışmayacak niye boş yere başvurdu ki diye düşünüp hiçbir şey yazmamıştım. Amacım alay etmek olsa o zaman yazardım.
Hala da eşiniz hep akşam vardiyasında kalma şansı varken neden olmuyor anlamadım.
Market çalışanlarının konuşmalarını kaç kere duydum bir sıkıntıları olduğunda birbirleriyle yer değiştiriyorlar. Hepsi aynı şartlarda çalıştığı için birbirlerini anlıyorlar bence.
Arada bir sıkıntı olursa zamanla ilgili böyle yapardınız.
Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da çalışmayacak kanısına vardınız 5 yaşındaki çocuğu eve tek mi bırakayım hanfendi ne diyorsunuz Allah aşkına çözüm üretmeye çalıştım olmadı.Önceki konunuzda çalışmayacak niye boş yere başvurdu ki diye düşünüp hiçbir şey yazmamıştım. Amacım alay etmek olsa o zaman yazardım.
Hala da eşiniz hep akşam vardiyasında kalma şansı varken neden olmuyor anlamadım.
Market çalışanlarının konuşmalarını kaç kere duydum bir sıkıntıları olduğunda birbirleriyle yer değiştiriyorlar. Hepsi aynı şartlarda çalıştığı için birbirlerini anlıyorlar bence.
Arada bir sıkıntı olursa zamanla ilgili böyle yapardınız.
Oyle durum varsa takmayın.. adam dogru demis . Sizinde ihtiyacınız var ama belki sizden daha çok ihtiyacı olan biri girer yerinize. Fesatlık kıskançlık göremedim ben.. içiniz burkulmus o kadarBimin şartları çok güzel eşimin işi şuan sallantıda olduğu için benim için çok güzel olacaktı ödememiz gerek aylık taksitlerimiz var. Eşimin iş sektörü durdu şuan eşimde yarın birgün açılır benim işim sen girersen sonra çıkmak zorunda kalırsın oradaki insanlara mahçup oluruz dedi.
Evet içim burkuldu hani ayağıma iş geldi bildiğim işti çaresiz bir şekilde geri çevirmek zorunda kaldım.Oyle durum varsa takmayın.. adam dogru demis . Sizinde ihtiyacınız var ama belki sizden daha çok ihtiyacı olan biri girer yerinize. Fesatlık kıskançlık göremedim ben.. içiniz burkulmus o kadar
Bakın eski şeylerden örnek vermeyi sevmem pek onun için susuyorum. İş şartlarını çok iyi biliyorsunuz kendi şartlarınızı daha da iyi biliyorsunuz. Çözüm üretmeye çalışmak olmuyor bu.Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da çalışmayacak kanısına vardınız 5 yaşındaki çocuğu eve tek mi bırakayım hanfendi ne diyorsunuz Allah aşkına çözüm üretmeye çalıştım olmadı.
Zaten acele edip başvurmam benim suçum o konuda saçmaladım çünkü hiç beklemiyordum. Ona nasipmiş. Yapacak bişey yokBakın eski şeylerden örnek vermeyi sevmem pek onun için susuyorum. İş şartlarını çok iyi biliyorsunuz kendi şartlarınızı daha da iyi biliyorsunuz. Çözüm üretmeye çalışmak olmuyor bu.
Kuzeninizin iş bulmasına vesile olmuşsunuz ama belki de onun içindi başvurmanız bir anlık
Bende arada sırada birkaç saat nasıl bakıcı bulunmuyor bunu anlamıyorum.cocuk 5 yaşında.. bebek degil ki ,mama yedir,altını değiştir,uyut olsun.sadece göz kulak olacaklar...çocuğu olan birisine arkadaş bile olabilirdi.Eşim gece gitse bile mesaiye kaldığı an oğlumu bakacak kimse yok Allah yukarda çok çalışmak istiyordum. Kaç kişiye sorduk bakacak kimse yok zaten aradıklarında saatlerimiz esnek öyle bakıcı ile falan olacak iş değil dedi yer değiştirmek bir Veya iki kere olur dedi yani eşinizin vardiyasına göre ayarlama yapamayız dediler yapsalar zaten direk girerdim
Keşke öyle biri olsa yok işteBende arada sırada birkaç saat nasıl bakıcı bulunmuyor bunu anlamıyorum.cocuk 5 yaşında.. bebek degil ki ,mama yedir,altını değiştir,uyut olsun.sadece göz kulak olacaklar...çocuğu olan birisine arkadaş bile olabilirdi.
Arada sırada bakacağı için kimse kabul etmiyor yani insanlar ayak uydurmaz benim çalışma saatlerime göreBende arada sırada birkaç saat nasıl bakıcı bulunmuyor bunu anlamıyorum.cocuk 5 yaşında.. bebek degil ki ,mama yedir,altını değiştir,uyut olsun.sadece göz kulak olacaklar...çocuğu olan birisine arkadaş bile olabilirdi.
Benim hayatımda ekşin yok..bende herkesi kuzu kuzu akşam evde oturuyor sanıyorum.safim işteArada sırada bakacağı için kimse kabul etmiyor yani insanlar ayak uydurmaz benim çalışma saatlerime göre
Yok canım kimse sana uyarım demez baştan tamam dese de önümüz yaz bişey Çıkarırlar o zman da insan aramak zorunda kalıcam arada kalıcam iyiceBenim hayatımda ekşin yok..bende herkesi kuzu kuzu akşam evde oturuyor sanıyorum.safim işte
Bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık eşimin iş yerinden aradılar kapatılma ihtimali varmış iş yerinin bu savaşlar yüzünden sektör durmuş durumdaKıyaslama yapıyorsunuz yapmayın. Kıskançlıktan daha kötü bir şey yapıyorsunuz o da şu; ben iyi hoşsam başkaları da iyi hoş olsun ben kötü durumdaysam iyi olmalarına tahammülüm yok hissi. Ben bundan daha çok korkarım mesela.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için Allah razı olsunKonu basligi ve icerik alakasiz bence..
Canim bunda ne bir kiskanclik ne de bir kotuluk var..
Deseydiniz ki "Ben 5 sene calistim,nefret ettim..İnsan olan orada calismaz..Personel degil kole aliyorlar."
O zaman kotuluk veya kiskanclik olarak niteleyebilirdik..Cunku karsinizdaki kisinin hevesini kirip,motivasyonunu dusuruyorsunuz.
Ama su konun icin boyle bir durum soz konusu degil..
İcsel muhakeme hepimizde oluyor,eyleme dokmedikten sonra aldirma cok fazla.
Açıklama yaptım yukarıda yazıyor bir anda olmaz dedim çünkü tazminat işe çıkanı almıyorlar dıBim'in mesai saatleri birkaç hafta içinde değişmedi ya, çalışamayacağın işe ne diye başvurdun?
O zaman şöyle sorayım, mesai saatleri sana hiç uymayan ve alınmayacağını düşündüğün işe neden başvurdun?Açıklama yaptım yukarıda yazıyor bir anda olmaz dedim çünkü tazminat işe çıkanı almıyorlar dı
Sen sorasın diye başvurdumO zaman şöyle sorayım, mesai saatleri sana hiç uymayan ve alınmayacağını düşündüğün işe neden başvurdun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?