Kıskanç ve kötü biri miyim?

Eşim gece gitse bile mesaiye kaldığı an oğlumu bakacak kimse yok Allah yukarda çok çalışmak istiyordum. Kaç kişiye sorduk bakacak kimse yok zaten aradıklarında saatlerimiz esnek öyle bakıcı ile falan olacak iş değil dedi yer değiştirmek bir Veya iki kere olur dedi yani eşinizin vardiyasına göre ayarlama yapamayız dediler yapsalar zaten direk girerdim

Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da çalışmayacak kanısına vardınız 5 yaşındaki çocuğu eve tek mi bırakayım hanfendi ne diyorsunuz Allah aşkına çözüm üretmeye çalıştım olmadı.

Oyle durum varsa takmayın.. adam dogru demis . Sizinde ihtiyacınız var ama belki sizden daha çok ihtiyacı olan biri girer yerinize. Fesatlık kıskançlık göremedim ben.. içiniz burkulmus o kadar

Oyle durum varsa takmayın.. adam dogru demis . Sizinde ihtiyacınız var ama belki sizden daha çok ihtiyacı olan biri girer yerinize. Fesatlık kıskançlık göremedim ben.. içiniz burkulmus o kadar
Evet içim burkuldu hani ayağıma iş geldi bildiğim işti çaresiz bir şekilde geri çevirmek zorunda kaldım.

Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da çalışmayacak kanısına vardınız 5 yaşındaki çocuğu eve tek mi bırakayım hanfendi ne diyorsunuz Allah aşkına çözüm üretmeye çalıştım olmadı.
Bakın eski şeylerden örnek vermeyi sevmem pek onun için susuyorum. İş şartlarını çok iyi biliyorsunuz kendi şartlarınızı daha da iyi biliyorsunuz. Çözüm üretmeye çalışmak olmuyor bu.
Kuzeninizin iş bulmasına vesile olmuşsunuz ama belki de onun içindi başvurmanız bir anlık

Zaten acele edip başvurmam benim suçum o konuda saçmaladım çünkü hiç beklemiyordum. Ona nasipmiş. Yapacak bişey yok

Bende arada sırada birkaç saat nasıl bakıcı bulunmuyor bunu anlamıyorum.cocuk 5 yaşında.. bebek degil ki ,mama yedir,altını değiştir,uyut olsun.sadece göz kulak olacaklar...çocuğu olan birisine arkadaş bile olabilirdi.

Keşke öyle biri olsa yok işte

Arada sırada bakacağı için kimse kabul etmiyor yani insanlar ayak uydurmaz benim çalışma saatlerime göre

Benim hayatımda ekşin yok..bende herkesi kuzu kuzu akşam evde oturuyor sanıyorum.safim işte
Yok canım kimse sana uyarım demez baştan tamam dese de önümüz yaz bişey Çıkarırlar o zman da insan aramak zorunda kalıcam arada kalıcam iyice

Kıyaslama yapıyorsunuz yapmayın. Kıskançlıktan daha kötü bir şey yapıyorsunuz o da şu; ben iyi hoşsam başkaları da iyi hoş olsun ben kötü durumdaysam iyi olmalarına tahammülüm yok hissi. Ben bundan daha çok korkarım mesela.

Bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık eşimin iş yerinden aradılar kapatılma ihtimali varmış iş yerinin bu savaşlar yüzünden sektör durmuş durumda

Konu basligi ve icerik alakasiz bence..
Canim bunda ne bir kiskanclik ne de bir kotuluk var..
Deseydiniz ki "Ben 5 sene calistim,nefret ettim..İnsan olan orada calismaz..Personel degil kole aliyorlar."
O zaman kotuluk veya kiskanclik olarak niteleyebilirdik..Cunku karsinizdaki kisinin hevesini kirip,motivasyonunu dusuruyorsunuz.
Ama su konun icin boyle bir durum soz konusu degil..
İcsel muhakeme hepimizde oluyor,eyleme dokmedikten sonra aldirma cok fazla.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için Allah razı olsun

Açıklama yaptım yukarıda yazıyor bir anda olmaz dedim çünkü tazminat işe çıkanı almıyorlar dı
O zaman şöyle sorayım, mesai saatleri sana hiç uymayan ve alınmayacağını düşündüğün işe neden başvurdun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…