Kıskanç ve kötü biri miyim?

Üyenin konularını biliyorum çünkü. Durup dururken kimseyle alay etmem merak etmeyin.
Siz de durup dururken insanların yorumlarına karışmayın bence. O da can sıkıcı olabiliyor
burda bazı üyeler zorlayarak mutlaka alay edilip bazıları tarafından şu 🤣 emojiyi alacak bi şeyler yazabilmek için canhıraş bir çaba içersinde oluyorlar. ondan dikkatimi çekti. hepimiz zaman zaman goygoy yapıyoruz ama bu her şeyde olmamalı. yorumum geneldi. sizin konuda dalga geçilecek hiçbir şey yokken ironi yapıp üyeyi yermeye çalışmanızla gayri ihtiyari yazdım. o kadar.

ihtiyacı olmayan hiçbir insan 5 yaşında çocuğu nereye bırakacağını hesaplamaya çalışıp çalışanların üstüne basarak yükselen o vicdansız marketlere girmek için bu kadar can atmaz. neden her konuda dalga geçilecek bir şey olmalıymış gibi bir tavrı var bazılarınızın. kaldı ki ülkenin durumu ortada. insanlar açlık sınırının altında yaşıyor. ülkede kaşar almak lüks sayılıyor. böyle bir durumda insanların çaresizce çırpınışlarıyla alay edilip laf sokulması cidden canımı sıkıyor
+1 Ayrıca evlenince işi birakmis olsa bile bu neden birisini ilgilendirsinki? Konu şuanda o mu yani. Kadın ne sormuş ne cevap atilmis. Evlenince işi birakmis zaten cokta içinden gelmiyormus çalışmak. Nerden uyduruluyor bunlar anlayamıyorum. Bende üyenin eski konularını okudum ama hiç böyle çıkarımlar yapmadım şahsen. Kadın biseyler için çabalıyor evet yanlış zamanda başvurmuş maalesef ama konu bu yani bununla alakalı konu açıyor yazılan yorum çok alakasız oldu.

+1 Ayrıca evlenince işi birakmis olsa bile bu neden birisini ilgilendirsinki? Konu şuanda o mu yani. Kadın ne sormuş ne cevap atilmis. Evlenince işi birakmis zaten cokta içinden gelmiyormus çalışmak. Nerden uyduruluyor bunlar anlayamıyorum. Bende üyenin eski konularını okudum ama hiç böyle çıkarımlar yapmadım şahsen. Kadın biseyler için çabalıyor evet yanlış zamanda başvurmuş maalesef ama konu bu yani bununla alakalı konu açıyor yazılan yorum çok alakasız oldu.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun çok güzel yazmışsınız 🌼 buradaki arkadaşlar çok seviyor sanırım diğer konuları ıslayıp, ıslayıp önüme getirmeyi artık Bi konu açarken tedirgin oluyorum. İnsanları tanımadan etmeden alay derdindeler.

Sen sorasın diye başvurdum
Hadi desene hem burda hem cevremde neden çalışmadığım soruluyor, kendimi de kötü hissediyorum, biraz insanları susturmak biraz da içimi rahatlatmak adına böyle bir şey yaptım. Gerçi kendine bile itiraf edememişsin. Ha ne gerek var onu da anlamış değilim, şartların uymuyorsa uymuyordur , gören görmüyor mu seni ya da sen kendini bilmiyor musun ki kendini kanıtlama peşine düştün? Neden sürekli yanlış anlaşılmaktan ya da duygularını gizleyememekten korkuyorsun? Dalga geçmiyorum merak etme, hiçbir zaman geçmedim, belki biraz tiye aldım bazen, şu an bunları ciddi diyorum ama.

Hadi desene hem burda hem cevremde neden çalışmadığım soruluyor, kendimi de kötü hissediyorum, biraz insanları susturmak biraz da içimi rahatlatmak adına böyle bir şey yaptım. Gerçi kendine bile itiraf edememişsin. Ha ne gerek var onu da anlamış değilim, şartların uymuyorsa uymuyordur , gören görmüyor mu seni ya da sen kendini bilmiyor musun ki kendini kanıtlama peşine düştün? Neden sürekli yanlış anlaşılmaktan ya da duygularını gizleyememekten korkuyorsun? Dalga geçmiyorum merak etme, hiçbir zaman geçmedim, belki biraz tiye aldım bazen, şu an bunları ciddi diyorum ama.
Siz neden bu şekilde şeyler yazıyorsunuz. İçiniz mi rahatlıyor bir insanı kırınca sizi bişeyler inandırmak için uğraşamicam. Gerçekten karşıda ki insanı nasıl üzerim derdindesiniz Allah görüyor yukarıda mübarek günde. Bu şekilde insan kalbi kırarak sadece egonu tatmin edersin.

Bimde daha önce çalışmışsınız zaten vardiya saatlerini biliyorsunuzdur şartların uymayacağını başvuru yapmadan önce de biliyordunuz niye başvurduğunuzu anlamadım boşa zaman kaybı olmuş.kuzeniniz adına sevinmelisiniz hiç olmazsa onun işine yaracak sizde uygun bir iş araştırın

burda bazı üyeler zorlayarak mutlaka alay edilip bazıları tarafından şu 🤣 emojiyi alacak bi şeyler yazabilmek için canhıraş bir çaba içersinde oluyorlar. ondan dikkatimi çekti. hepimiz zaman zaman goygoy yapıyoruz ama bu her şeyde olmamalı. yorumum geneldi. sizin konuda dalga geçilecek hiçbir şey yokken ironi yapıp üyeyi yermeye çalışmanızla gayri ihtiyari yazdım. o kadar.
İşte bazı üyeler diyorsunuz onlara çok daha fazla denk geldiğine göre onlara yazın derim. Daha etkili olur.

Siz neden bu şekilde şeyler yazıyorsunuz. İçiniz mi rahatlıyor bir insanı kırınca sizi bişeyler inandırmak için uğraşamicam. Gerçekten karşıda ki insanı nasıl üzerim derdindesiniz Allah görüyor yukarıda mübarek günde. Bu şekilde insan kalbi kırarak sadece egonu tatmin edersin.
Ahh üzüldünüz mü? Ne güzel, demek doğru yere denk geldim. Meselenin kaynağını bulduk bak. Önce bu kısmı halletmeniz gerekiyor.

Uydurmadım yalnız. Beni de ilgilendirmiyor tabii ki ne zaman işi bıraktığı.
Anlayamıyorsunuz siz diye illa alakasız olmuyor

Konu sahibinden diğer konularını biliyorum ama bu konunun onlarla ilgisi ne? Kadın çalışmak istiyor, iş bulmuş, çözüm aramış ama bulamamış.
Boşanmak isteyipde maddi imkanı olmayana herkese git markete çalış deniyor yeri gelince. Kadın boşanmak istemiyor, ev ekonomisine katkıda bulunmak istiyor bunun için markete başvurmuş ama çocukla olmamış. Demekki marketde çalışmakda öyle kolay değilmiş. Napsın çocuğu sokağamı atsın. Kreşe verse onunda saatleri belli.
Yok bilmem niye başvurdun. Yahu size ne? Kime ne? Belki bi çözüm bulurum diye başvurmuş ya kismet demiştir olamazmı? Niye burda hesap vermesi gerekiyor?
Konusahibi, meslek lise öğrencileri veya mezunları oluyor. Oyun ablası gibi. Saat ücretiyle çalışıyorlar. Eşiniz işten gelene kadar idare edebilir belki. Öyle birini ayarlayabilirsiniz. Kız meslekteki öğretmenler yardımcı oluyorlar.

Konu sahibinden diğer konularını biliyorum ama bu konunun onlarla ilgisi ne? Kadın çalışmak istiyor, iş bulmuş, çözüm aramış ama bulamamış.
Boşanmak isteyipde maddi imkanı olmayana herkese git markete çalış deniyor yeri gelince. Kadın boşanmak istemiyor, ev ekonomisine katkıda bulunmak istiyor bunun için markete başvurmuş ama çocukla olmamış. Demekki marketde çalışmakda öyle kolay değilmiş. Napsın çocuğu sokağamı atsın. Kreşe verse onunda saatleri belli.
Yok bilmem niye başvurdun. Yahu size ne? Kime ne? Belki bi çözüm bulurum diye başvurmuş ya kismet demiştir olamazmı? Niye burda hesap vermesi gerekiyor?
Konusahibi, meslek lise öğrencileri veya mezunları oluyor. Oyun ablası gibi. Saat ücretiyle çalışıyorlar. Eşiniz işten gelene kadar idare edebilir belki. Öyle birini ayarlayabilirsiniz. Kız meslekteki öğretmenler yardımcı oluyorlar.
Gerçekten bende anlamıyorum artık Yanlış bişey mi yazdım diye şüpheye düştüm. Çok sağolun yorumunuz için Allah razı olsun 🌼

Kızlar merhaba hemen konuya giricem geçen gün iş başvursu yaptım bekarken çalıştığım bim markete.. Evlilik nedeni ile tazminatımıda alıp çıkmıştım 5 sene öncesi.. Bu aralar eşimin işleri sallantılı dolar vs yüzünden işe gitmiyor sadece maaşı yatıyor mesai yapamıyor ev kredimiz falan var.. Ucu ucuna kartlara açıklıyoruz mecburen. Neyse ben tekrar bime başvurdum ama geri dönecekleri aklıma gelmedi çünkü tazminat alanlar giremiyor diye biliyorum sonra döndüler çok şaşırdım ve sevindim bir an görüşmeye gittim sonrasını düşünmeden oğlum var beş yaşında ve yakında ne anneannesi nede babaannesi yok kreşe gidiyor ama bim saatlerini herkes biliyordur vardiyalı sistem 09,00 - 17,45 ve 14,00 - 21,00 şeklinde çalışma şekli neyse görüşmeden sonra eve geldim görüşme olumlu geçti çağırınca evrakları yaptırırsınız dedi bende tamam dedim ama dün eşim ile oturdum bir türlü olmuyor. Eşim sadece gece gitse bile işine yine olmuyor eşim ben gece vardiyası yaparım kendimi dedi ama olmuyor yani iki ay çalışıp çıkmaktansa aradım bayanı çok sağolun ama gelemicem dedim ama çok istiyordum gerçekten nasip olmadı çünkü oğlumu hiç bir şekilde ayarlayamıyoruz. Zaten bimdeki bayanda dedi arayınca bizim işimiz bakıcı ile olmaz anneannesi falan yok mu diye.. Sonra gelelim sormak istediğime ben başvuru yaptığımda kuzenime sende yap dedim oda bana yakın oturuyor ama farklı bölgede onunda kızı var ve aynı zamanda onlarda kredi ödüyorlar oda başvuru yaptı onada dönüş yaptılar bugün konuştum işte kızına babaannesi bakacak mış onun kayınvalidesi yakın ona.. şartları çok iyi çok sağol kağıtlarımı yaptırıcam dedi.. Bende kuzeni çok seviyorum ama kendi adıma çok üzgünüm hani moralim bozuk onu kıskandım mı bilmiyorum hani benimde olumluydu ama bakacak edecek kimsem olmadığı için giremedim kızlar sürekli düşününce moralim sıfıra düşüyor ne yapıcam ben.apartmanda vs araştırdım kimse yok bakacak.. Birde kızlar çok kafama takıyorum olsaydı çok iyi olurdu sürekli aklımda moralim bozuluyor siz olsanız ne yapardınız.
Nasip der susarım...

Sadece bu konu için kıskançsınız diyemem ama önceki konularınızla toplam değerlendirince biraz benmerkezli biri olduğunuzu düşünüyorum.Bir önceki konunuzda da çalismayacağınızı anlamıştım maalesef,dediğim gibi bunlar kötü biri olmak değil ama bence biraz farkli

Ne saçmalıyorsun neyi halledicem
Çok kasıyorsun. Yanlış anlaşılır mıyım, böyle dersem ne düşünürler böyle yaparsam ne derler. Sürekli iyi görüneyim, cici olayım. Olmuyor işte, bu hallerini görmüyorlar sanıyorsun, yapmacıklığı anlamıyorlar sanıyorsun ama oyle değil. Sinir olduysan oldun, üzüldüysen üzüldün, kıskaniyorsan kıskanıyorsun, sevmiyorsan sevmiyorsun. Istemiyor musun, istiyor gibi yapma. Farketmiyorsun sen ordan ama komik bu çaban. Kendine bunu yapma. Olduğun gibi görün, daha az yıpranırsın.

Uydurmadım yalnız. Beni de ilgilendirmiyor tabii ki ne zaman işi bıraktığı.
Anlayamıyorsunuz siz diye illa alakasız olmuyor
Çalışmanin içinden gelmedigini nereden cikarttiniz peki? Konu sahibi çalışmak istiyorum çocuğumu bırakacak yer bulamıyorum diye uzulurken.. Anlayamadigim şey evet konu böyleyken onları nereden çıkarttığıniz. Neyse.
size iyi forumlar.

Back
X