Kıskançık ve arabada sinir krizi

canım kardeşim çok zor Allah yardımcın olsun

eski eşin ile ilgili yaşadığın olumsuzlukları anlat

bu sebeplerden boşandığını eski eşine ait hiçbir hissin kalmadığını anlat sık sık onu rahatlat

aslında psikoloğa ihtiyacı var

çünkü çok ciddi özgüven problemi var

sana karşı kendini eksik hissediyor

kimse mükemmel değil canım kardeşim

başka derdin yoksa tolore etmeye çalış

evlililğin ilk yılları en zor olanı zamanla mutlaka düzelir ALLAH SABIR VERSİN

En basindan o eve girmeyi kabul ettiyse...
Sartlar olgunlasana kadar o evde kalmayi...
Ve daha once yasanlari sineye cekmeyi, dusunmemeyi goze almasi gerekirdi...
Her sey birikmis ve patlamissiniz...
Daha fazla yipratmayin kendinizi...
Oldukca da fazla ozur dilemis, gerci onceden de ozur dilemis ama affetmissiniz, bilemiyorum...
Bence oturun konusun, bir daha bu konularin konusulmasini istemediginizi, tehdit eder bir dille degil ama anlatin...
Iliskiyi tukettigini, bosu bosuna aranizin bozuldugunu, ondan sogudugunuzu anlatin...
Eger seviyorsaniz, zorlamaya deger cunku daha cok yenisiniz...

evet atanaz27 arkadaş doğru söylüyor kendini size karşı eksik hissediyor, eski eşinizi gördümü bilmem ama kendini onunla kıyaslıyor olabilir, fiziki yönden hangisi daha yakışıklı bilmem ama kafaya fena takmış, siz ilginizi eksik hissetmeyin, bu yüzden ayrılmayın sakın onu anlamaya çalışın

Son düzenleme:
Asiri kiskanclik bir hastaliktir.
Buyuk bir ihtimal kendine guveni eksiktir.
O yuzden kiskancligindan tabiri caizze catliyor.
Bence en mantiklisi bir evlilik terapistine gitmek.
Onun verecegi tavsiyeleri hayatiniza gecirmekte fayda olacaktir.

Buna cidden sasirdinmi? Burda "aldatildim" diye konular açildiginda ilk sorular genellikle söyle oluyor " evliliginizde nasil giyiniyordunuz? esinizi güler yüzle karsiliyormuydunuz? Esofman giyiyormiydiniz?". Ondan dolayi böyle önerilere hiç sasirmiyorum. Kk ilk kurali "kesinlikle kadinin suçudur".

Konuya gelirsek, sanirim konu sahibi aldatildikan sonra kiskanilmak hosuna gitti. Sanirim esi il beraberken bu kiskançliklari biraz ask ile bagdastirilmis fakat evlendikten sonra artik tahamulsuzluk hale geldi artik.

Benim en nefret ettigim erkek tipi hayatinda herseyi yapmis fakat kadin eger 1 sey yapmis olsa hemen o kadini kiskanmasi ve o kadina hayat zehir etmesi. Bakalim konu sahibide ona sorsa sen hangi kizarkadasin ile hangi cafeye gittin? Hangi kiz arkadasin ile nerde yattin? Eminim hiç cevaplamaz o sorulari. Ki zaten öyle sorular gereksiz. Ben geçmiste ne yaptiysam hiç kimse ilgilendirmez.

Böyle erkek tipler ile ömür geçmez. Bak kiskanmis numaralari yapip daha çok ego tatminin pesinde. Egosu o kadar büyük ki konu sahibi aglarken, kriz geçerken adam resmen cips yiyor, umrunda degil. Ben olsam çoçuklarim bu sahisten fazla zarar görmeden derhal ayrilirdim.

Resmi nikahlıyız asla imam nikahı ile yaşamam bana ve aileme çok ters bir durum imam nikahı .
Ikı çocuğum için nafaka alıyorum .Evlenince yoksulluk nafakası diye bana verilen nafaka kesiliyor ancak çocuklara ödenen çocuklar çalışana ya da eğitimlerinin sonuna kadar ödeniyor .Ikı cocuğum için bir aylık memur maaşı kadar nafaka alıyorum anlaşmalı boşandık eski eşimin maddi durumu da iyi .

Resmi nikahlıyız iki çocuğum için nafaka alıyorum .
Herşeyi bilerek evlendi ve tabi ki bu iki çocuk nasıl oldu biliyor ..Onun da iki çocuğu var .Bekar kızlarla çok gezip tozmuş ama evlenmek istememiş .

Eski eşimi bir kez gördü ve çok takık .Öldürmek istediğini her fırsatta söylüyor .Onun eski eşi biz evlenirken ben arayıp çok rahatsız etti ama eski eşim hem öyle bir şey yapmadı hem de tek derdi çocukları görmek .Buna rağmen ben anlayıişla karşılıyorum o deliriyor .Aslında benim takıntı yapmam gerekirken yapan o anlamıyorum derdi ne .Bunu ona hep söylüyorum bak ben dert etmiyorum seninle mutlu olmak istiyorum eskilerden bize ne sen de öyle yap ...Bırak onlar da evlensin mutlu olsun diyorum ama o hala öldürmek ,dövmekten bahsediyor .Eski eşimi arayıp telefonda küfürler etti şuraya gel erkeksen seni geberticem vs vs daha neler ..

telefon mu etti inanamıyorum gözü dönmüş bu adamın, eski eşinizin tepkisi ne oldu , neden içi soğumuyor bu adamın, sizi kaybetmekten korkmuyor mu neden bunaltıyor sizi, eski eşiniz rahatsız etse ya da siz ondan bahsetseniz anlarım da adam bişey yapmadığı halde yok dokunmuş yok öpmüş yok anılar falan bunlar insanı yormaktan başka bişeye yaramaz, biraz da siz onu sıkıştırın bakalım eski eşindemi böyle yapardı, eski eşinimi hatırladın ya da sevgililerinden laf yap anlasın sıkıştırmak nasıl oluyo kendi de o kadar şey yaşamış madem.

Onu da yaptım empati yapsın biraz diye ama nafile o erkekmiş ben kadın ...Onun elinin kiriymiş bazen kendimi bana o kadar pis hissetiriyor ki sanki kötü bir şey yapmışım gibi ...Evliydim ben ya diyorum ama yok ...Neden o kadar erken evlendin ? Neden aldatılınca hemen boşanmadın önce onu affetmişsin vs vs hiç susmuyor ,bitmiyor ...
Çocuklarımın küçüklüğünden bile bahsettirmiyor mesela kızım bebekken grip olmuştu iğne yaptırdım gibi bir cümle yasak çünkü o adamı hatırlatıyormuş ona ..Hamilelik,doğum vs filan desem hele kıyamet kopar ..Yani ben ne yapsam suç o adamı hatırlatıyormuş ona ..İnanın delireceğim artık

esiniz bekarken yapmadigi kalmamis
herkesi kendi gibi saniyor
esiniz hasta ve tedavi sart yoksa siz hasta olacaksiniz
zaten yavastan baslamissiniz

Sence bu adam ile geleceginiz oldugunu düsünüyormusunuz? Dogruyu söylersem bu adam sapiki, hem kiro, hem sapik bir adam ya. Evlenmemis olsaydin ve sadece daha önce bir sevgilin olmus olsaydi bile bu davranislarini dogrulamaz. Insan kendi çoçuklarin bebekligini hatirlamasini bile yasakliyor bu adam!

Bak sana söyleyim, yakinda bu adam iyice delirir ve artik siddette olur. Bosanip, bosanmak senin kararin fakat çoçuklarini düsün. O adamdanda etkilenlirler ve evin genel atmosferinden etkilenirler. Yani sizin evliliginiz çoçuklarin için örnek olacak, böyle bir örnekmi sunmak istiyorsun cocuklarina ?

Sanki senin evlilik yasadigini bilmiyodu , 2. Evliligin
oldugunu biliyodu...

Madem oakadar kiskanc madem kabullenmiyo ,
ozaman basindan evlilik gecen bayani almayacakti
Bukadar basit ....

ayrica madem cok kiskanc , madem kaldiramiyor ,
Tutsun baska ev tasinin , Allahim ya bu erkekler
Sinir ediyor bazen dusuncesizlik' te ustlerine yok...

Allah sabir versin sana ... dayanilcak gibj degil.

hiç bişey değilde çocuklarınıza acıdım...belki siz çok ii bi annesiniz ama babalarından nefret eden bi adamla yaşıyorlar..Siz boşandınız kötü şeyler yaşadınız ama nolursa olsun ilk eşiniz onların babası..kim olursa olsun bnm babam hakkında kötü konuşamaz ben sölerim ama kimseye tek laf ettirmem..peki çocuklarda mı geçmişlerini silecek hadi siz konuşmadınız eski yaşantınızdan bu çocuklardamı hiç konuşmayacak size tepki veren çocuklara sessizce bakmaz herhalde

Yok çocuklara karşı çok iyi,çok ilgili .Onların yanında konuşmalarına da dikkat ediyor .Alır ,gezdirir,yedirir içirir oğlanı yıkar ,sabah erkenden kahvaltılarını hazırlar,yemek yapar vs bu konularda iyidir ,çocukları da seviyor çocuklar da onu seviyor .Bu konularda iyi olması beni tutuyor .Eşimin zoru benimle ve eski eşimle ...

eşin kendini engellemeyi bir şekilde öğrenmeli..Sanada yazık yanii sürekli acaba şimdi yanlış bişey dermiyim endişesiyle yaşanmaz ki..Ayrıca ilerde eski eşinle yanyana gelmek zorundada kalabilirsin çocuklarınız var sonuçta..HEr görüşmede (mecburende olsa yani) bu tür suçlamalara maruz kalmak ne kadar kötü bişey..

Hep pişman oluyor ,özür diliyor çünkü yaptıktan sonra üzerime geldiğinin farkına varıyor ancak ona güvenmiyorum artık .O kadar çok affettim ki erkek dedim kıskançtır dedim ama o abarttıkça abarttı .Artık affetmiyeceğim affetmiyorum da .Bu konuda beni o kadar üzdü ki şu mubarek akşam da bile ona bu konuda hakkımı helal etmiyorum .Sanki önceden bir evlilik yapmış olmak suçmuş gibi üzerime geliyor ,tüm hafta evdeyim..Hafta sonu bir kaç saat dışarıda olacağım onunla diye sevinirken günümü,gecemi zindan ediyor ..Sonra pişman olmuş ne fayda ...Ağlamaktan ,stresten dudaklarım uçuklamış,başım hala çatlıyor ağrıdan bana da yazık ...Ne yapmışım ..bir evlilik ..suçmuş ..

bi psikiyatrise gidin canım belkiherkes onun gibi düşünür ama dillendirmez ev boğmş onu resmn bir de çok ilgi göster sürprizler ap senin onh sevdiğini hissetsn

arkadasim şakami bu yazdigin.
Neden ona hediyeler alip suprizler yapacakmis.daha cok uzsun diyemi.

Hem bu adam bu kizin dul oldugunu bile bile aldi.
Çekilecek dert degil bence.

Sanki kiz dostuyla yapmis bunlarida ki öyle birseyde yok adamin hayalperestligi.
İkide bir yok oraya gittnmi bunu yaptinmi.

Manyakmi bu adam.sana dokundu diye kiziyormus.
Deseydinki yok bana hic dokunmazdi

kardes kardes yatardik.bu çocuklarda komşunun horozundan
tövbe tövbe.

Ayol bu seni kiskAndigi kim eski esin.
Tabikide sana dokunacak
tabikide onunlada otelede gidebilirsin

cafe falan gidebilirsin.

Suan bu esinle nasil gidiyorsan ozamanda o eşindi.

Valla konu sahibi hic sacini basini yolma.

Bu adam sana sordukca catir catir ver cavabini.

Evet gitmistim falan de.bi mors olsun alsin cevabini otursun...

Aaa cok kizdim valla

canim esine bir sor bakalim.bu cocuklar sana o adami hatirlatmiyormu.
Tamam belki evlilik icin yanlis bir adamdi ama o cocuklar sonucta o adamin.

Bu ne perhis bu ne lahana tursusu

Ayy çok güldüm bu yoruma resmen pc'nin arkasinda kizmis bir bayan gözümün önünde canlandi

Ki gerçekten haklisin, asil söylesin konu sahibi fakat kocasi onu kaldircak karaktere sahib degil. Adam hayatinin sokuna ograr vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…