- Konu Sahibi vanityfairr
-
İnanamıyorum konu sahibi sinir krizi geçirmiş ve hala eşine süprizler yap diye öneride bulunanlar var. Canım zaten yetişkin bir şekilde davransa, çocuk gibi banane istemiyorum bu evi diyip de bu konuda bir adım atmaktan aciz olmasa sen bu noktaya gelmezdin. Erkek dediğinin biraz ayakları yere basacak. Sen zaten bir kere aldatılıp boşanmışsın, geri kalan ömrünü de bu adamla geçirmek istiyor musun? Seni sinir krizlerine sokacak kadar halden anlamayan, sen ağlarken cips yiyen bir adamın çocuklarına rol model olmasını istiyor musun? Çocuklarına mutlu huzurlu bir anne mi olmak istiyorsun, 3. bir çocuk gibi davranan birinin kıskançlıklarından sinirli ve agresif olmuş bir anne gibi mi?
Eşin kesinlikle yardım almalı. Hadi tek olsan neyse ne de çocuklarını da düşünmen lazım.
Sakin evinizi satip baska ev almayiniz. Amacini bilemezsiniz. Ya da yine babanizin uzerine alabilirsiniz. O kadar hazmedemeyen adam ilk esinizin ne evinde oturur ne de parasina tenezzul eder. Celiskilerle dolu. Ayrica imam nikahli mi yasiyorsunuz hala ilk esiniz nafaka odedigine gore.
Canim nafaka aldigina gore aranizda resmi nikah yok mu. Yada cocuk nafakai mi aliyorsun.
Ev konusu sorun olur. Boyle bir kiskanc adam o evde duramaz. Tabiki satma evini bir erkek icin.
Ama onu gerceklerle yuzlestirmelisin belki.
Eski kocamla gezdim tozdum kahve de ictim hatta iki cocuk yaptim daha neyin pesindesin de ona. Neyin kiskancligi bu ya, evlenirken cocuklarini gormedi mi leylek mi getirdi onlari, bunu nasil kabullendi o zaman.
bence doktora gitmesi laxim kocanin. Kaldiramayacaksa bekar bir kiz alsaydi. Hos, bekar kiz alsa o kizin da gezdigi tozdugu adamlar olacakti gecmiste.psikolojik sorunlu insan ya sinir oldum, bir kaina bunu yapmaya hakki yok.
Keske kendi sacini yolavagina, onunkini yolsaydin. Senin bu sekilde uzulmen onu mutlu etmistir cunku senden gecmisin ocunu almak istiyor. Sen agladikca, uzuldukce daha fazlasini yapacak
evet atanaz27 arkadaş doğru söylüyor kendini size karşı eksik hissediyor, eski eşinizi gördümü bilmem ama kendini onunla kıyaslıyor olabilir, fiziki yönden hangisi daha yakışıklı bilmem ama kafaya fena takmış, siz ilginizi eksik hissetmeyin, bu yüzden ayrılmayın sakın onu anlamaya çalışın
Eski eşimi bir kez gördü ve çok takık .Öldürmek istediğini her fırsatta söylüyor .Onun eski eşi biz evlenirken ben arayıp çok rahatsız etti ama eski eşim hem öyle bir şey yapmadı hem de tek derdi çocukları görmek .Buna rağmen ben anlayıişla karşılıyorum o deliriyor .Aslında benim takıntı yapmam gerekirken yapan o anlamıyorum derdi ne .Bunu ona hep söylüyorum bak ben dert etmiyorum seninle mutlu olmak istiyorum eskilerden bize ne sen de öyle yap ...Bırak onlar da evlensin mutlu olsun diyorum ama o hala öldürmek ,dövmekten bahsediyor .Eski eşimi arayıp telefonda küfürler etti şuraya gel erkeksen seni geberticem vs vs daha neler ..
telefon mu etti inanamıyorum gözü dönmüş bu adamın, eski eşinizin tepkisi ne oldu , neden içi soğumuyor bu adamın, sizi kaybetmekten korkmuyor mu neden bunaltıyor sizi, eski eşiniz rahatsız etse ya da siz ondan bahsetseniz anlarım da adam bişey yapmadığı halde yok dokunmuş yok öpmüş yok anılar falan bunlar insanı yormaktan başka bişeye yaramaz, biraz da siz onu sıkıştırın bakalım eski eşindemi böyle yapardı, eski eşinimi hatırladın ya da sevgililerinden laf yap anlasın sıkıştırmak nasıl oluyo kendi de o kadar şey yaşamış madem.
Onu da yaptım empati yapsın biraz diye ama nafile o erkekmiş ben kadın ...Onun elinin kiriymiş bazen kendimi bana o kadar pis hissetiriyor ki sanki kötü bir şey yapmışım gibi ...Evliydim ben ya diyorum ama yok ...Neden o kadar erken evlendin ? Neden aldatılınca hemen boşanmadın önce onu affetmişsin vs vs hiç susmuyor ,bitmiyor ...
Çocuklarımın küçüklüğünden bile bahsettirmiyor mesela kızım bebekken grip olmuştu iğne yaptırdım gibi bir cümle yasak çünkü o adamı hatırlatıyormuş ona ..Hamilelik,doğum vs filan desem hele kıyamet kopar ..Yani ben ne yapsam suç o adamı hatırlatıyormuş ona ..İnanın delireceğim artık
hiç bişey değilde çocuklarınıza acıdım...belki siz çok ii bi annesiniz ama babalarından nefret eden bi adamla yaşıyorlar..Siz boşandınız kötü şeyler yaşadınız ama nolursa olsun ilk eşiniz onların babası..kim olursa olsun bnm babam hakkında kötü konuşamaz ben sölerim ama kimseye tek laf ettirmem..peki çocuklarda mı geçmişlerini silecek hadi siz konuşmadınız eski yaşantınızdan bu çocuklardamı hiç konuşmayacak size tepki veren çocuklara sessizce bakmaz herhalde
Yok çocuklara karşı çok iyi,çok ilgili .Onların yanında konuşmalarına da dikkat ediyor .Alır ,gezdirir,yedirir içirir oğlanı yıkar ,sabah erkenden kahvaltılarını hazırlar,yemek yapar vs bu konularda iyidir ,çocukları da seviyor çocuklar da onu seviyor .Bu konularda iyi olması beni tutuyor .Eşimin zoru benimle ve eski eşimle ...
eşin kendini engellemeyi bir şekilde öğrenmeli..Sanada yazık yanii sürekli acaba şimdi yanlış bişey dermiyim endişesiyle yaşanmaz ki..Ayrıca ilerde eski eşinle yanyana gelmek zorundada kalabilirsin çocuklarınız var sonuçta..HEr görüşmede (mecburende olsa yani) bu tür suçlamalara maruz kalmak ne kadar kötü bişey..
bi psikiyatrise gidin canım belkiherkes onun gibi düşünür ama dillendirmez ev boğmş onu resmn bir de çok ilgi göster sürprizler ap senin onh sevdiğini hissetsn
Yok çocuklara karşı çok iyi,çok ilgili .Onların yanında konuşmalarına da dikkat ediyor .Alır ,gezdirir,yedirir içirir oğlanı yıkar ,sabah erkenden kahvaltılarını hazırlar,yemek yapar vs bu konularda iyidir ,çocukları da seviyor çocuklar da onu seviyor .Bu konularda iyi olması beni tutuyor .Eşimin zoru benimle ve eski eşimle ...
arkadasim şakami bu yazdigin.
Neden ona hediyeler alip suprizler yapacakmis.daha cok uzsun diyemi.
Hem bu adam bu kizin dul oldugunu bile bile aldi.
Çekilecek dert degil bence.
Sanki kiz dostuyla yapmis bunlarida ki öyle birseyde yok adamin hayalperestligi.
İkide bir yok oraya gittnmi bunu yaptinmi.
Manyakmi bu adam.sana dokundu diye kiziyormus.
Deseydinki yok bana hic dokunmazdi
kardes kardes yatardik.bu çocuklarda komşunun horozundan
tövbe tövbe.
Ayol bu seni kiskAndigi kim eski esin.
Tabikide sana dokunacak
tabikide onunlada otelede gidebilirsin
cafe falan gidebilirsin.
Suan bu esinle nasil gidiyorsan ozamanda o eşindi.
Valla konu sahibi hic sacini basini yolma.
Bu adam sana sordukca catir catir ver cavabini.
Evet gitmistim falan de.bi mors olsun alsin cevabini otursun...
Aaa cok kizdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?