Kıskançık ve arabada sinir krizi

bu arada actiginiz konulara baktim.

Esinizin sosyal medya bagimliligidA varmis

Kendisine gelince birsey yok
sana gelince ne bu bogmalar.

Haa sende kiskanclik konusunda alt degilsin ama haklisin kiskanmakla.

Cunku o senin gecmisini kiskaniyor
sen ise simdi durumu kiskaniyorsun.haklisin.

Valla ben bu lafi yapanlara kiziyorum
kolay kolay söylenecek birsey degil ama
söyliycem artik bence sen bu adami SAL GİTSİN.

Kararsiz seninle ozelden uzun uzin dertlesmistik ablacim
hatirladinmi.esim hakkinda konusmustuk seninle.bu benim yeni uyeligim ilki iptal oldu abla.napiyon iyimisin.

madem o kadar erkeklik gururun var, eski eşinle birlikte aldığınız evde nasıl oturuyor maşallah o konuda bu derece bi sıkıntı yok...

bırak pastaneyi oteli de, adamın aldığı evden çık, erkeksin çalış çabala bakalım sıkıyorsa...

offf çok sinirlendim, konu sahibi Allah yardımcın olsun yani ne diyeyim...

Kararsiz seninle ozelden uzun uzin dertlesmistik ablacim
hatirladinmi.esim hakkinda konusmustuk seninle.bu benim yeni uyeligim ilki iptal oldu abla.napiyon iyimisin.

Bak ondan begenmisimdir yorumunu, yine bir sicaklik histemisim :) (ki yorum gerçekten çok güzeldi, vallahi konuyu okudugumda benimde içim sismisti)

Ben eh iste iyim diyelim, iyi olalim :) yeni üyeligin hayirli olsun Sen nasilsin?

Bak ondan begenmisimdir yorumunu, yine bir sicaklik histemisim :) (ki yorum gerçekten çok güzeldi, vallahi konuyu okudugumda benimde içim sismisti)

Ben eh iste iyim diyelim, iyi olalim :) yeni üyeligin hayirli olsun Sen nasilsin?
iyiyim ablacim ne olsun iste.
Sagol ablam yorumun icin tsk ederim.

Keşke gitse ama gitmez sal gitsin diyenlere söylüyorum ..
Benden asla boşanmayacağını söylüyor
Ama bir hata yapmasını bekliyorum bir tokat vs gibi ki gidip anında darp raporunu alıp açacağım boşanma davasını

Sürekli özür dileyen mesajlar atıyor daha önce çok kandım bu mesajlara ,hep affettim ama bu sefer affetmeyeceğim ..
Ben onsuz da vardım ondan sonra da var olurum hiç dert değil.

Bunları yazdı en son ...ama artık ona inanmıyorum

Pişmanlığım beni öldürüyor.. Senden milyonlarca kez özür diliyorum.. Umarım beni bir gün affedersin.. Bir daha burada söz veriyorum ki.. Bir daha o herifin konusu geçmeyecek bu evde.. çocuklarla ilgili olanı hariç.. söz veriyorum.. Hakkını helal et.. Çok özür diliyorum aşıkm..

canım inşallah çocuklarının tazminat parasını kocana yedirmiyorsundur değil mi,lütfen çocuklarının ihtiyacı haricinden artan parayı çocuklarının üzerine açtığın bir hesapta biriktir

canım inşallah çocuklarının tazminat parasını kocana yedirmiyorsundur değil mi,lütfen çocuklarının ihtiyacı haricinden artan parayı çocuklarının üzerine açtığın bir hesapta biriktir

Hayır asla ki tazminat paramı evin tadilatı için harcadım bir kısmı da bankada bana ait bir hesapta ..Çocuklarım için para biriktiriyorum ve benim ailemin maddi durumu çok iyi ,çocuklarım da onların tek torunları ...Onlara kalacak miras çok fazla çok şükür Allahıma.

Sorun,eşinin eski eşini dert etmesi değil inan bana.Sorun kendine güvenmemesi,sana maddi olarak birşeyler yapmamanın ezikliğini seni suçlayarak çıkarması.Sonuçta eski eşinleyken ev almışsınız,çocuklarına nafaka gönderiyor,senin elin ekmek tutuyor.Bu kocanın rolü ne,yemeği pişiyor,çamaşırı yıkanıyor,evde onu pohpohlayan,ev bütçesine katkısı olan karısı var,üstelik karısının evinde oturuyor.Acizliğini,eksikliğini seni yücelterek,ev babası olarak,sana sahiplenerek gidermek yerine seni suçlayarak kapatmaya çalışıyor.Allah aşkına pohpohlama.Ne aşağılayıcı bir durum.Sanki namussuzluk yaptın.Bir erkek olarak seni başka bir adamla nasıl anıyor.Kendinin ilk evliliği sanki.Namusundan eminsen sakın bu lafların en küçüğüne bile taviz verme.Bak alttan aldıkça üste çıkar.Haddini bilmesi lazım.O evden rahatsız oluyorsa gider başka ev tutar veya alır.Terbiyesizlik yapmanın alemi yok.Hem hazıra konacağım,hem karımın gururunu kıracağım.Önceden de kaç kez özürdiledi diyorsun.O kaçkez özürdilediyse,sen de o kadar affetmişsin.Aklını başına al,kendini ezdiripte yıpratma.Evlatların var.Burnunu sürttür,biraz evden uzaklaştır anlasın senin ciddiyetini.Bak o zaman cips değil,su bile içebilecek mi.

Çok haklısın aynen senin gibi düşünüyorum ve öyle de yapacağım.Ben evlenme kararı alırken yeni işe girmişti ve borçları vardı ona önce para biiriktirmesini ve sonra da kiraya cıkmayı önerdim çunku ben de bu evde oturmak istemiyordum ama o acele etti hayır dedi tutturdu hemen olsun diye ki biz aile arasında nişan yaptık ve hemen ardından kendi sucu olmadan bölum kapandı ve işsiz kaldı tekrar ...Tekrar iş bulana dek ailemden sakladım herşeyi ve nikahımıza bir hafta kala yeni işe başladı yani maddi problemleri de çok ama çalışkan ve sebatkar hakkını yiyemem .Ben maddiyata önem vermeyen biriyim eski eşimle beraber iş kurmuştuk ev aldık kendi işimiz vardı ve herşeyi sıfırdan yaptık .Çok para da kazandık güzel de yaşadık ama her zaman derim seninle içtiğim bir bardak çayın tadı hiç bir şeyde yok .Ben lüks para pul istemiyorum ben huzur istiyorum.Ama o kompleks içinde sürekli ne yapsam geçmedi artık uğraşmayacağım ezilsin komplesklerinin altında ...

bu adamı hemen boşayın. böyle hayat geçmez
tam psikopat bu.
erkekle kadın ayrımı yapan eski eşi telefonla ölümle tehdit edebilen,size bu iğrenç lafları eden adamı değiştiremezsiniz. dnaları böyle kodlanmış. bu kodu hiçbir psikolog değiştiremez.
size yakık. aklınızı kaybetmenize an kalmış.

Son düzenleme:
saçma olacak ya madem onunda 2. evliliği siz neden onun eski karısını kıskanmıyorsunuz. yoksa hani kafede çay içerken "eskiden geldiğin yer" mi diyorya oda eski eşiylemi gidiyormuşta unutamamış.. acaba o şekilde konuşursanız sonuç alır mısınız ki. kısasa kısas...

aslında eşinin acilen tedaviye ihtiyacı var. ne derdi varsa (eziklik yaşıyor) sana anlatamıyor demekki. doktora anlatsın rahatlasın...

eski eşinle oturtuğun eve taşınması büyük cesaret, kim olursa olsun böyle bişey sanırım zoruna giderdi. Yani senide rahatsız etmiyor mu bu durum? eski eşinle oturduğun uyuduğun yerlerde yeni eşinle de aynı şeyleri yapıyosun, bence o evden taşınmalısınız.

adamın acele edip gelip aynı eve oturması? hoş değil....saçma sapan bi hareket, eski eşinle beraber uyuduğun yatak odasında şuan seninle uyuyor ise eskieşin ile gittiğin cafeyi kıskanması ne kadar bozuk bir duygu durumu olduğunu gösteriyor.

Bende nafaka gelirine takıldım, evliyken nasıl yüklü bir nafaka alıyorsunuz?

Evlenince kadinin nafakasi kesiliyor cocuklarinki degil sonucta babaligi bitmiyor.

Yok yani hem yüklü nafaka alıyorum yazmışsınız hemde çocukların eğitim masraflarını ailem karşılıyor yazmışsınız. Bunu okuyunca sizin de nafaka aldığınız sonucu çıkıyor da o yüzden.Kusura bakmayın lütfen.

Ayrıca, yaşadığınız şeyler gerçekten üzücü. Bazen insanlar sevgiyle ve aşkla bütün yükleri kaldırabileceklerini düşünüyorlar sanırım. Sonrasında ise, bunlar rahatsızlık vermeye başlıyor. Sanırım eşinizde başta, sizinle evlenmenin hayalini kurarken o sevgiyle doluydu ki, geçmişin kendisini rahatsız etmeyeceğini, o evde kalmanın onu huzursuz etmeyeceğini düşündü. Şimdi ise, rahatsız bu durumdan. Onu da anlamak gerekiyordur belki de, geçmişin her anına tanıklık eden duvarlarla çevrili o evde yaşamak onu mutsuz ediyor olabilir.

eğer ki evi değiştirme şansınız yoksa, ve bu sorunları aşmak istiyorsanız eşinizle beraber bir aile terapistine gitmenizde fayda var. Konuşarak, anlayarak ve anlatarak sorunları aşabilirsiniz.

Umarım herşey gönlünüzce olur ve en kısa zamanda bu sorunları geride bırakırsınız.

eşinizin hiç kendine güveni yok bence, sizin hiçbir suçunuz yok. Daha çok yıpranırsınız onunla bu şekilde. psikiyatriste gitmesi için zorlayın onu

Bu forumda herkes bilgi sahibi olmadan fikir sahibi!! Neden yanlis tavsiye veriyosunuz ozguven icin psikiyatrist napicak ozguven hapi mi yazicak ??? Psikologa gidip terapiyle cozebilir ozguven sorununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…