Kıskançlığımdan fesatlığımdan gebereceğim...

Mery50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.427
2.295
133
Son dönemde herkesi herşeyi kıskanır oldum. Kimsenin iyilik hak ettiğini düşünmüyorum. Nasıl bu hale geldim bilmiyorum.

Biri evleniyor onu kıskanıyorum.
Birinin çocuğu oluyor onu kıskanıyorum.
Birine hediye alınıyor onu kıskanıyorum.
Biri işe başlıyor onu kıskanıyorum.
Birine iltifat ediliyor onu kıskanıyorum.

Kurtulamıyorum bu fesatlıktan. Kurtulamıyorum. Ben bencilleştikçe hayatım kötüleşiyor, insanlarla cümle kurmak istemiyorum, farkındayım kötü bişey olduğunun ama kıskançlığımdan geberiyorum. Kurtulamıyorum.

Sanki herkes kötü ve hiç kimse hiçbir güzelliği hak etmiyormuş gibi hissediyorum. Yeni oldu bu da. Son bir aydır falan. Niye oldu anlamıyorum. Nasıl kurtulacağım onu da bilmiyorum.

Lütfen yermeden kırmadan öneri paylaşın.
Bende kötü bişey olduğunun farkındayım ama böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.

Haşa Allaha bile o bunu hak etmiyor ne diye veriyorsun diyecek durumdayım.

Galiba psikopatım ben, kalbim karardı. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Lütfen bişeyler önerin bana.

dua etsen ya biraz:) ferahlarsın daralmışsın bence kötü giden işlerinden

Canım :) memnun olmadığın bir hayatın mi var, belki depresyondasim.

Nasıl bir dua etmem lazım. Valla kendimden bunaldım. Böyle bir insan değildim. Nasıl oldu bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum.

Arabızda dua bilen varsa yazar mı. Normal mi bu durum onu bilmiyorum.

Evet şükür etmiyorum son zamanda ama edecek birşey göremiyorum ki yok yani iyi bir b.k yok hayatımda. Kendime telkinler veriyorum ama yok bana mısın demiyor

Ne yasadın da bu hale geldin peki?

Nasıl bir dua etmem lazım. Valla kendimden bunaldım. Böyle bir insan değildim. Nasıl oldu bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum.

inşirah oku ayetel kürsü oku nas felak oku. çok güzel ferahlatıyor bu dualar.

bazen beklediğimiz ilgiyi göremediğimiz ve o şevkat duygusunu tadamadığımız için böyle şeyler yaşayabiliyoruz. çok normal. enerjinizi sömüren kişilerden uzak durun. sorun yok bence duygu birikiminiz biraz fazlalaşmış.

Evet şükür etmiyorum son zamanda ama edecek birşey göremiyorum ki yok yani iyi bir b.k yok hayatımda. Kendime telkinler veriyorum ama yok bana mısın demiyor
Yaa resmen beni yazıyorsun.
Çok çok iyi anlıyorum.
Hayatının gidişatını, eksilerini artılarını bilmiyorum tabi, şuna dua et buna şükür et diyemiyorum da, en iyisi daha kötüsü olmadığı için şükret : )
Bir de burcun nedir?

Oğlak

önce otur Allahin sana neler hediye ettigini düsün...

böyle düsünerek kötü enerji topluyarak sadece kendine zarar verirsin. böyle durumlarda savasta ne zulüm ceken cocuklar var onlara odaklan biraz.

Kuantum diye bişey var demi?

Bir dönem bende de olmuştu anlattıkların, ben kıskandığım kişilere hayır dua etmekle çıkabildim işin içinden. Hala da kullanırım o taktiği. Kimi kıskansam ve kıskandığımın farkına varsam hemen onun için dua ederim. Neyi eksikse .. Mesela çocuğu olmuyor, allahım ona hayırlı evlat ver; maddi sıkıntısı var, rabbim ona hayırlı bol kazanç ver. Kibri ve kıkançlığı yaratan kötü enerjiyi kendi silahı ile vurmaya çalışıyorum. İşe yarıyor. Bence bi deneyin.

bilmemki:) bildiğin herhangi bir şey oku arada aklına geldikçe fatiha mı biliyorsun atıyorum o , ihlas mı o...
esma da bakabilirsin internetten ama ben açıkçası Allah 'la arandaki bağın niyetten geldiğine inanıyorum yani kalpten ettiğin dua olsun ne okuduğun çok farketmez gibi:) umarım yanlış yönlendirmiyorumdur

Benim de yükselenim
Bu aralar gene başladı benim de kıskançlıklarım. Özellikle maddi konularda.
Kendimi yiyorum resmen.
Birisinin kıyafetlerine, birinin arabasına vs. Sürekli bende yok diyip zıvanadan çıkıyorum kendi kendime.
Ama sonra düşünüyorum, daha kötü durumda da olabilirim diye. (Ki yaşadım)
Sende kendini öyle teskin etmeye çalış.
Başka çıkar yolu var mıdır bu durumun?

Bazen fark edince yapıyorum sonra o kişiye iyi bişey daha oluyor. Haydi başa sarıyorum. Sürekli kafamın içinde bi kavga halim var çıkamıyorum. Kötü enerji içimde barındıkça da beni buluyor ama çıkamıyorum işte

Kuantımdan kastım zaten benimde “kullarım beni nasıl bilirse ben öyleyim” diyor ya o. Normalde inançlıyımdır ama işte son zamanlarda çok isyanlardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…