Acaba burçların ters etkilerimi kiBenim de yükselenim
Bu aralar gene başladı benim de kıskançlıklarım. Özellikle maddi konularda.
Kendimi yiyorum resmen.
Birisinin kıyafetlerine, birinin arabasına vs. Sürekli bende yok diyip zıvanadan çıkıyorum kendi kendime.
Ama sonra düşünüyorum, daha kötü durumda da olabilirim diye. (Ki yaşadım)
Sende kendini öyle teskin etmeye çalış.
Başka çıkar yolu var mıdır bu durumun?
Olabilir tabi ki.Acaba burçların ters etkilerimi ki
Olabilir tabi ki.
Astroloji ile ilgileniyorsan biliyorsundur, hem neptün hem merkür retro'da. Onların etkisi olabilir
Retro, bir gezegenin geri hareketi demek.İlgileniyorum denmez mesela retro ne demek bilmiyorum ama etkileri olduğuna inanıyorum
Retro, bir gezegenin geri hareketi demek.
Gezegenin gerilemesi de, gezegen hangi konudan etkiliyse, o konular da aksaklık çıkması demek.
Yani şöyle ki, mesela merkür iletişimi temsil eder. Merkür geri hareketteyken iletişimle ilgili komularda skıntı yaşarız genelde.
Neptün'de kişinin hayal dünyasını temsil eder. Geri hareketteyken, geçmişte yaşadığın hayal kırıklıklarını tekrar yaşıormuş gibi hissedersin. Geçmişte yaşayıp unuttuğun hisleri tekrar çıkartır karşına.
Çok detaylı bir konu aslında ama yüzeysel olarak bu.
Tabi bizim durumumuzu sadece bu ikisine yükleyemeyiz.
Açılar, evler vs. Var.
Ve bence de kesinlikle etkiliyor
:) İnstagramı kullanıyorsan bir sayfa önerebilirim. Kadın harika yazıyor. Öylesi durumlarda nasıl dua edeceğimizi falan da söylüyor. Ben boş kaldıkça onun sayfasındayım :)Ay bu tam ben vallaha ben şuanki yaşadığım ben yani
:) İnstagramı kullanıyorsan bir sayfa önerebilirim. Kadın harika yazıyor. Öylesi durumlarda nasıl dua edeceğimizi falan da söylüyor. Ben boş kaldıkça onun sayfasındayım :)
yaşın kaç psikolojik bir çöküntü içindesin sanırım bnde öyleyim ve seni anlıyorum..ama hayatında ne eksikse onu kıskanırsın bn de çocuğu olanları hamileleri kıskanıyorum ve onlar etraftan çok değer görmeyi hakediyomuş gibi hissediyorum sanki işyerimde de anne olanlar kayırılıyor halbuki öle bişe yok kafayı yedim sanırım psikolojim hiç iyi değilSon dönemde herkesi herşeyi kıskanır oldum. Kimsenin iyilik hak ettiğini düşünmüyorum. Nasıl bu hale geldim bilmiyorum.
Biri evleniyor onu kıskanıyorum.
Birinin çocuğu oluyor onu kıskanıyorum.
Birine hediye alınıyor onu kıskanıyorum.
Biri işe başlıyor onu kıskanıyorum.
Birine iltifat ediliyor onu kıskanıyorum.
Kurtulamıyorum bu fesatlıktan. Kurtulamıyorum. Ben bencilleştikçe hayatım kötüleşiyor, insanlarla cümle kurmak istemiyorum, farkındayım kötü bişey olduğunun ama kıskançlığımdan geberiyorum. Kurtulamıyorum.
Sanki herkes kötü ve hiç kimse hiçbir güzelliği hak etmiyormuş gibi hissediyorum. Yeni oldu bu da. Son bir aydır falan. Niye oldu anlamıyorum. Nasıl kurtulacağım onu da bilmiyorum.
Lütfen yermeden kırmadan öneri paylaşın.
Bende kötü bişey olduğunun farkındayım ama böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.
Haşa Allaha bile o bunu hak etmiyor ne diye veriyorsun diyecek durumdayım.
Galiba psikopatım ben, kalbim karardı. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Lütfen bişeyler önerin bana.
Öncelikle sosyal medya hesaplarinin hepsini dondur inan bana bu cok iyi gelecek sana canim.Nasıl bir dua etmem lazım. Valla kendimden bunaldım. Böyle bir insan değildim. Nasıl oldu bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum.
Arabızda dua bilen varsa yazar mı. Normal mi bu durum onu bilmiyorum.
yaşın kaç psikolojik bir çöküntü içindesin sanırım bnde öyleyim ve seni anlıyorum..ama hayatında ne eksikse onu kıskanırsın bn de çocuğu olanları hamileleri kıskanıyorum ve onlar etraftan çok değer görmeyi hakediyomuş gibi hissediyorum sanki işyerimde de anne olanlar kayırılıyor halbuki öle bişe yok kafayı yedim sanırım psikolojim hiç iyi değil
Öncelikle sosyal medya hesaplarinin hepsini dondur inan bana bu cok iyi gelecek sana canim.
Dua et inşirah suresini oku anlamını da kuzum kalbin ferahlar ve tabiki psikolojik destek almalısın.
evlimisin bekar mı..maneviyatımız eksik işte bnd eolmuyor diye Allaha küs gibiyim resmen duayı bile bıraktım bi ara ne bilim ya karışık işler çocuğu olanlar da gözüme sokuyor üstünük taslıyor onlardan da nefret ediyorum lanetli bir insanım cezalandırıldım demek ki30 yaşındayım çok istediğim birşey zinhar olmuyor bu yüzden de Allaha küs gibiyim yani, oda sen bans kafa tutuyosun dua etmeyide sana nasip etmiyorum diyor ama kırgınım yani. Salak salak tripler içindeyim. Sanki Allaha bir zararı varmış gibi töbe töbe
İnşirah suresini okuycam. Bir dileğim var aslında gerçekleşmesini çok istediğim ama bir türlü gerçekleşmeyen. Belki o olsa bu denli triplere girmicem ama işte Allah nasip etmiyor. Bende inatla vazgeçmiyorum. Bazı insanları da suçluyorum bu sebepten ötürü, ki dinimizie göre de suçlular zaten kaçarları yok. İşte gel gelelim bu insanlarında istekleri gerçekleşip benim işim olmayınca kuduruyorum.
Sabır canım dünya imtihan dünyası her dedigimiz olmuyor yada hemen olmuyor işte...30 yaşındayım çok istediğim birşey zinhar olmuyor bu yüzden de Allaha küs gibiyim yani, oda sen bans kafa tutuyosun dua etmeyide sana nasip etmiyorum diyor ama kırgınım yani. Salak salak tripler içindeyim. Sanki Allaha bir zararı varmış gibi töbe töbe
İnşirah suresini okuycam. Bir dileğim var aslında gerçekleşmesini çok istediğim ama bir türlü gerçekleşmeyen. Belki o olsa bu denli triplere girmicem ama işte Allah nasip etmiyor. Bende inatla vazgeçmiyorum. Bazı insanları da suçluyorum bu sebepten ötürü, ki dinimizie göre de suçlular zaten kaçarları yok. İşte gel gelelim bu insanlarında istekleri gerçekleşip benim işim olmayınca kuduruyorum.
Kuantum diye bişey var demi?
Kuzum imtihan inanki geçecek bana hep öyle derlerdi soylemesi kolay derdim...evlimisin bekar mı..maneviyatımız eksik işte bnd eolmuyor diye Allaha küs gibiyim resmen duayı bile bıraktım bi ara ne bilim ya karışık işler çocuğu olanlar da gözüme sokuyor üstünük taslıyor onlardan da nefret ediyorum lanetli bir insanım cezalandırıldım demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?