- 24 Haziran 2016
- 7.438
- 26.438
- 548
Fesatlık yapacak kadar sağlığınız yerinde anlaşılan. Sağlıklı iseniz Şüküre buradan başlayın. Bu arada bence bu durum arada bir herkeste oluyor, kalıcı olursa sıkıntıEvet şükür etmiyorum son zamanda ama edecek birşey göremiyorum ki yok yani iyi bir b.k yok hayatımda. Kendime telkinler veriyorum ama yok bana mısın demiyor
Evet şükür etmiyorum son zamanda ama edecek birşey göremiyorum ki yok yani iyi bir b.k yok hayatımda. Kendime telkinler veriyorum ama yok bana mısın demiyor
Lütfen yermeden kırmadan öneri paylaşın.
Bende kötü bişey olduğunun farkındayım ama böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.
Haşa Allaha bile o bunu hak etmiyor ne diye veriyorsun diyecek durumdayım.
Galiba psikopatım ben, kalbim karardı. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Lütfen bişeyler önerin bana.
+1...Mesela buraya yazabilmeni sağlayan ellerin, parmakların bile şükür sebebi. Okumanı sağlayan gözlerin.
Okuduğunu anlayabilmeni sağlayan beyin sağlığın.
Hür iradenle rahatça nefes almanı sağlayan sağlıklı ciğerlerin..
Her gün rutin işlerini yapabilmeni sağlayan bütün uzuvların.
Daha da sayabilirim istersen..
İnsanlar akşam pazardan arta kalanları toplayıp yemek yapabiliyorlar biliyor musun? Yine de sonsuz bir yaşam enerjileri var. Hiç bir semt pazarından akşam çöpler toplanırken geçtin mi?
Çöpten sabahtan akşama kadar kağıt toplayıp para kazanmaya çalışanlar var..
Dün bir kargocu geldi. Adam omzundaki kocaman çantayı taşımaktan kambur olmuş. Hava 40 derece..
Eşime gösterdim hatta. O da "insanlar ne zor şartlarda çalışıyor" dedi. Ben de "insan şartlarını biraz da kendi yaratır" dedim. Ama ne kadarına müdahale edebileceğin Allah'ın takdiri bence. O konuda da net değilim..
Sen ne istiyorsun bu hayattan?
Son dönemde herkesi herşeyi kıskanır oldum. Kimsenin iyilik hak ettiğini düşünmüyorum. Nasıl bu hale geldim bilmiyorum.
Biri evleniyor onu kıskanıyorum.
Birinin çocuğu oluyor onu kıskanıyorum.
Birine hediye alınıyor onu kıskanıyorum.
Biri işe başlıyor onu kıskanıyorum.
Birine iltifat ediliyor onu kıskanıyorum.
Kurtulamıyorum bu fesatlıktan. Kurtulamıyorum. Ben bencilleştikçe hayatım kötüleşiyor, insanlarla cümle kurmak istemiyorum, farkındayım kötü bişey olduğunun ama kıskançlığımdan geberiyorum. Kurtulamıyorum.
Sanki herkes kötü ve hiç kimse hiçbir güzelliği hak etmiyormuş gibi hissediyorum. Yeni oldu bu da. Son bir aydır falan. Niye oldu anlamıyorum. Nasıl kurtulacağım onu da bilmiyorum.
Lütfen yermeden kırmadan öneri paylaşın.
Bende kötü bişey olduğunun farkındayım ama böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.
Haşa Allaha bile o bunu hak etmiyor ne diye veriyorsun diyecek durumdayım.
Galiba psikopatım ben, kalbim karardı. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Lütfen bişeyler önerin bana.
:) güldürdünüz beni özellikle instagram çok kötü bişey heveslendiriyor insanıGıpta mı kıskançlık mı?
Yani benim de olsa mı,onun da olmasın mı? Arada fark var.
Eve tıkılıp kaldığım dönemlerde facede boy boy yaz boyu yurt içi yurt dışı tatil fotoğrafı paylaşanlara iç geçiririm mesela,keşke ben de gidebilsem oralara bu kadar uzun tatil yapabilsem diye. Ama onlar niye gidiyorlar gidemesinler demem.
Sizinki hangisi peki?
Bolca dua edin ferahlarsınız.
Kesinlikle size katiliyorum en guzel yontemdir kendisi:)Bir dönem bende de olmuştu anlattıkların, ben kıskandığım kişilere hayır dua etmekle çıkabildim işin içinden. Hala da kullanırım o taktiği. Kimi kıskansam ve kıskandığımın farkına varsam hemen onun için dua ederim. Neyi eksikse .. Mesela çocuğu olmuyor, allahım ona hayırlı evlat ver; maddi sıkıntısı var, rabbim ona hayırlı bol kazanç ver. Kibri ve kıkançlığı yaratan kötü enerjiyi kendi silahı ile vurmaya çalışıyorum. İşe yarıyor. Bence bi deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?