• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığın kaçıncı seviyesi bu ?

Eşim 3 sene önce tanıştığım ama sonra kanka seviyesine geldiğim kızın whatsapp üzerinden gönderdiği “💋” emojisini gördü…bu nedir dedi? Benim kanka göndermiş dedim..ver bakalım ne yazıyormuş bu kanka sana dedi..beraber mesajları okuduk ..Birgün önce hiç konuşmadığım için ertesi sabah 07:03 de attığım “hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğimmm ♥️🤔” mesajını gördü .ben bu saatte işe gidiyorum sen fosur fosur uyuyorsun ..uykudan kankan için uyanıp şu ergen mesajları atmaya üşenmiyorsun da bana mı üşeniyorsun dedi..ne alaka ?kıskandın mı dedim?yok falan dedi ama kıskandığı besbelli..o bir kız ve benim kankam dedim..siz lezbiyen misiniz?dedi..mesajlara bakmaya devam etti “seninle içtiğim çayın tadını hiçkimsede alamıyorum birtanem ♥️” mesajını gördü ..yuhh dedi..ne oldu diyorum ,sen biz çay içerken ondan diyorsun demek ki “muhabbetine de doyum olmuyor “diye dedi ve kadına da olsa ,30 küsür yaşında 2 çocuk annesine ,bu yarı erotizm içeren sevgi mesajlarını atmak hiç yakışmıyor dedi ve kendine attığım whatsapp mesajlarını geriye geriye giderek okumaya başladı “ekmek al”-“arabanın sileceklerini kaldırmışlar “ -“onay kodunu söyler misin? Gibi günlük işlerle ilgili mesajlar ..fena küstü bana..kendimi suçlu gibi hissettim.ne yapacağımı bilemedim gerçekten .bu adama ne diyim ben şimdi ?:-(
Ya ben eşlerin bile birbirine saygiyi aşmamasi icin bir mesafesi olmasi gerektigini savunan biriyim şahsen esim su msjlari kendi erkek arkadasina atiyor olsaydi gey mi diye suphelenirdim konusmalariniz hiç normal gelmedi

Kadın kadına ..ne var ki bunda ?cidden anlamıyorum .
Ya ben eşlerin bile birbirine saygiyi aşmamasi icin bir mesafesi olmasi gerektigini savunan biriyim şahsen esim su msjlari kendi erkek arkadasina atiyor olsaydi gey mi diye suphelenirdim konusmalariniz hiç normal gelmedi

Eşim 3 sene önce tanıştığım ama sonra kanka seviyesine geldiğim kızın whatsapp üzerinden gönderdiği “💋” emojisini gördü…bu nedir dedi? Benim kanka göndermiş dedim..ver bakalım ne yazıyormuş bu kanka sana dedi..beraber mesajları okuduk ..Birgün önce hiç konuşmadığım için ertesi sabah 07:03 de attığım “hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğimmm ♥️🤔” mesajını gördü .ben bu saatte işe gidiyorum sen fosur fosur uyuyorsun ..uykudan kankan için uyanıp şu ergen mesajları atmaya üşenmiyorsun da bana mı üşeniyorsun dedi..ne alaka ?kıskandın mı dedim?yok falan dedi ama kıskandığı besbelli..o bir kız ve benim kankam dedim..siz lezbiyen misiniz?dedi..mesajlara bakmaya devam etti “seninle içtiğim çayın tadını hiçkimsede alamıyorum birtanem ♥️” mesajını gördü ..yuhh dedi..ne oldu diyorum ,sen biz çay içerken ondan diyorsun demek ki “muhabbetine de doyum olmuyor “diye dedi ve kadına da olsa ,30 küsür yaşında 2 çocuk annesine ,bu yarı erotizm içeren sevgi mesajlarını atmak hiç yakışmıyor dedi ve kendine attığım whatsapp mesajlarını geriye geriye giderek okumaya başladı “ekmek al”-“arabanın sileceklerini kaldırmışlar “ -“onay kodunu söyler misin? Gibi günlük işlerle ilgili mesajlar ..fena küstü bana..kendimi suçlu gibi hissettim.ne yapacağımı bilemedim gerçekten .bu adama ne diyim ben şimdi ?:-(
Kıskançlık gibi gelmedi bana bu sadece arkadaşına bile kendisinden fazla değer verilmesine içerlemiş ve bana göre haklı senin kocan arkadaşın kadar değerli değil mi bir evden uğurlanmayı güzel cilveli msjları hak etmiyor mu mesela ? Ve emin olun bir erkek kankasıyla şakasına bundan daha hafifini konuşsa arkadaşlarına değer verdiğini daha çok hissettirse neler neler derdik adama burda

Direk söyler ki ..öyle dolaylama seven biri değil
Her şeyi söylenince yapıyor olabilirsiniz ama insan biraz da söylenmeden bir şeyler yapılsın istiyor, kankanızla birbirinize haydiiii şimdi işveli cilveli öpücüklü gül kokulu hoş muhabbetler edelim diye yönlendirmiyorsunuz birbirinizi sonuçta.

bence haklı kendisi yapsa siz de gay olabileceğini düşünürsünüz. benim de çok yakın arkadaşlarım var ama böyle saçma sapan muhabbetler yapmıyoruz :)

Adam yapsa kocam gay mi diye konu açardınız.
Peki El ele gezen erkeklere direk gay deriz..ama el ele gezen kadınlara lezbiyen diyemeyiz..bir kadın bir kadına aşkım dediğinde normal karşılarız ..ama erkek erkeğe aşkım diyemez..yani bu mesajlar kadın kadına mesajlar sonuçta .

Kadın kadına ..ne var ki bunda ?cidden anlamıyorum .
Zaten lezbiyenlik kadın kadına oluyor ya hani , kocanız bir erkeğe şu msjı atıp off abartma erkeğe attım karşı cinse mi attım dese size de kısa kısa yazıyor olsa ne tepki verirdiniz ?

2 çocuk annesi olmasanız pek de sallamayacaktı sanırım:)))

Şaka bir yana bence kocanıza gidip bu gece 2 çocuk annesi olmam kadın olmamı ve erotizmimi yok etmedi bebeğim deyin.
Bence kocanıza dikkat edin, ben şahsen bu lafa takılırdım.
Beyefendi 2 çocuğa rağmen geceleri sizinle yatağa giriyorsa, kıskanması gereken sizsiniz.

Adam kınamış bir de sen annesin diye.

Bazı türk erkekleri gerçekten hasta.

Diğer hususta diğer üyeler yazmış zaten.

Peki El ele gezen erkeklere direk gay deriz..ama el ele gezen kadınlara lezbiyen diyemeyiz..bir kadın bir kadına aşkım dediğinde normal karşılarız ..ama erkek erkeğe aşkım diyemez..yani bu mesajlar kadın kadına mesajlar sonuçta .
Niye diyemeyiz? Kadınların lezbiyen olma ihtimali erkeklerin gay olma ihtimali ile aynı.

Zaten lezbiyenlik kadın kadına oluyor ya hani , kocanız bir erkeğe şu msjı atıp off abartma erkeğe attım karşı cinse mi attım dese size de kısa kısa yazıyor olsa ne tepki verirdiniz ?
Erkek erkeğe aşkım ,bebeğim der mi?😳 onlar birader,oğlum falan diyor birbirilerine

2 çocuk annesi olmasanız pek de sallamayacaktı sanırım:)))

Şaka bir yana bence kocanıza gidip bu gece 2 çocuk annesi olmam kadın olmamı ve erotizmimi yok etmedi bebeğim deyin.
Bence kocanıza dikkat edin, ben şahsen bu lafa takılırdım.
Beyefendi 2 çocuğa rağmen geceleri sizinle yatağa giriyorsa, kıskanması gereken sizsiniz.

Adam kınamış bir de sen annesin diye.

Bazı türk erkekleri gerçekten hasta.

Diğer hususta diğer üyeler yazmış zaten.
Gelenekçi biri olduğu için anneliğin bir karakter olduğunu düşünüyor ..anne olan herkesin o karaktere girmesi gerekli diye düşünüyor..

Mesajların içeriģi,tarzı itici ve sevimsiz buna katılıyorum,eşinize de hak verdim bu konuda ama ben arkadaşınız olsam eşiniz mesajlarımı okusa bundan acayip rahatsız olurdum. Belki özel bir şey anlattım,belki sırrımı paylaştım,arkadaşımın eşi dibini sıyıracak kadar geriye gidip okumasın yani ayıp birşey bu.
Meraklı meraklı en basına kadar okumak bana hiç normal gelmedi.

Back
X