• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığın kaçıncı seviyesi bu ?

Mesajların içeriģi,tarzı itici ve sevimsiz buna katılıyorum,eşinize de hak verdim bu konuda ama ben arkadaşınız olsam eşiniz mesajlarımı okusa bundan acayip rahatsız olurdum. Belki özel bir şey anlattım,belki sırrımı paylaştım,arkadaşımın eşi dibini sıyıracak kadar geriye gidip okumasın yani ayıp birşey bu.
Normalde bakmıyordu .dudak emojisini görünce dikkatini çekti .

Adam haklı madem sevginizi böyle coşkulu şekilde ifade edebiliyorsunuz ben niye nasiplenemiyorum bu coşkudan diye düşünmüş.
Aynısını adam yapmış olsa ve siz okusanız tefe koyarsınız muhtemelen.

Orta yol bulunmalı sanki. Kız arkadaşlar arası bu çoşkunluk BANA biraz fazla geldi. Kocanıza böyle hödük gibi davranmazsanız (erkek yapsa böyle derdik çünkü kusura bakmayın) olay çözülecektir.

Not : Bana özellikle büyük şimdi yok efendimciler gelirse bu benim fikrim olayını anlamazlar. Belki büyük görürünürse bana göreyi beyin rahat kodlar 😂😂

Mesajların içeriģi,tarzı itici ve sevimsiz buna katılıyorum,eşinize de hak verdim bu konuda ama ben arkadaşınız olsam eşiniz mesajlarımı okusa bundan acayip rahatsız olurdum. Belki özel bir şey anlattım,belki sırrımı paylaştım,arkadaşımın eşi dibini sıyıracak kadar geriye gidip okumasın yani ayıp birşey bu.
Ay buna katılıyorum ben de evliyim ama asla mesajlarıma eşim bakamaz yani sırf bu yüzden herkesin eşi benimki gibi mi değil mi diye bilmediğim için evli kadın arkadaşlarıma sırlarımı özel hayatımı öyle açık açık anlatmıyorum çoğu evli bireyler karısıyla kocasıyla paylaşıyor çok saçma cidden. Geçen gün evli kadın arkadaşlarımla kahve içiyorduk mesela bir tanesi çıktı diyor ki x kişisinin eşi terapi almaya başlamış şu şu yüzden diye. Çok ayıp geliyor bana hiçbir şey anlatasım kalmadı kimseye gerçekten

Eşim 3 sene önce tanıştığım ama sonra kanka seviyesine geldiğim kızın whatsapp üzerinden gönderdiği “💋” emojisini gördü…bu nedir dedi? Benim kanka göndermiş dedim..ver bakalım ne yazıyormuş bu kanka sana dedi..beraber mesajları okuduk ..Birgün önce hiç konuşmadığım için ertesi sabah 07:03 de attığım “hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğimmm ♥️🤔” mesajını gördü .ben bu saatte işe gidiyorum sen fosur fosur uyuyorsun ..uykudan kankan için uyanıp şu ergen mesajları atmaya üşenmiyorsun da bana mı üşeniyorsun dedi..ne alaka ?kıskandın mı dedim?yok falan dedi ama kıskandığı besbelli..o bir kız ve benim kankam dedim..siz lezbiyen misiniz?dedi..mesajlara bakmaya devam etti “seninle içtiğim çayın tadını hiçkimsede alamıyorum birtanem ♥️” mesajını gördü ..yuhh dedi..ne oldu diyorum ,sen biz çay içerken ondan diyorsun demek ki “muhabbetine de doyum olmuyor “diye dedi ve kadına da olsa ,30 küsür yaşında 2 çocuk annesine ,bu yarı erotizm içeren sevgi mesajlarını atmak hiç yakışmıyor dedi ve kendine attığım whatsapp mesajlarını geriye geriye giderek okumaya başladı “ekmek al”-“arabanın sileceklerini kaldırmışlar “ -“onay kodunu söyler misin? Gibi günlük işlerle ilgili mesajlar ..fena küstü bana..kendimi suçlu gibi hissettim.ne yapacağımı bilemedim gerçekten .bu adama ne diyim ben şimdi ?:-(
Seninle şöyle olabilirdik Jane Doe Jane Doe

Adam haklı madem sevginizi böyle coşkulu şekilde ifade edebiliyorsunuz ben niye nasiplenemiyorum bu coşkudan diye düşünmüş.
Aynısını adam yapmış olsa ve siz okusanız tefe koyarsınız muhtemelen.

Orta yol bulunmalı sanki. Kız arkadaşlar arası bu çoşkunluk BANA biraz fazla geldi. Kocanıza böyle hödük gibi davranmazsanız (erkek yapsa böyle derdik çünkü kusura bakmayın) olay çözülecektir.

Not : Bana özellikle büyük şimdi yok efendimciler gelirse bu benim fikrim olayını anlamazlar. Belki büyük görürünürse bana göreyi beyin rahat kodlar 😂😂
Canım ben yeni evli değilim ki ?14 yıllık evliyim ..14 yıllık evli biri Nasıl ifade edebiliyorsa ben de öyle ediyorum .

Peki El ele gezen erkeklere direk gay deriz..ama el ele gezen kadınlara lezbiyen diyemeyiz..bir kadın bir kadına aşkım dediğinde normal karşılarız ..ama erkek erkeğe aşkım diyemez..yani bu mesajlar kadın kadına mesajlar sonuçta .
:D ne alaka aşkım başka bir kelime bende kullanırım arkadaşlarımla aramızda ama bu bahsettiğiniz kelimeler gerçekten eşinizin de tam dediği gibi.

Seninle soyle olabilirdik yazacak biri de yok benim iyi mi
IMG_20240318_153354.webp

E soylesene bastan sirf bunu yazinca oyle dusunuruz yani kocana da deseydin ya hastaydi diye yazik adam uzulmus valla...
Hayret ilk kez bi erkege acidim, iyi degilim galiba
Konuyu uzun uzun fazla detay vermeden ana hatlarıyla anlatmaya çalıştım.uzun olunca okumuyor kimse çünkü :-)

Ya konu sahibi takılmak için yazmıştır belki arkadaşına bazen bizde kızlarla birbirimize yazıyoruz öyle :D

Back
X