- 19 Nisan 2022
- 4.493
- 49.067
- 458
Fark 1 saate düştü merak etmeKiz oranin 7 si buranin 5 i vxvxv vazgectim hxhxhx![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fark 1 saate düştü merak etmeKiz oranin 7 si buranin 5 i vxvxv vazgectim hxhxhx![]()
Ya herkes bu topikte kanka bulmuş bana da yaaaaa. Haftaiçi her gün günaydın derim + 2 güne seni seviyorum + haftada bir aklımdan çıkmıyorsun (Sabah 7 de msj atarsan sensiz hayatim bir hic diye cikabiliriz gxgxgx![]()
Eşim 3 sene önce tanıştığım ama sonra kanka seviyesine geldiğim kızın whatsapp üzerinden gönderdiği “” emojisini gördü…bu nedir dedi? Benim kanka göndermiş dedim..ver bakalım ne yazıyormuş bu kanka sana dedi..beraber mesajları okuduk ..Birgün önce hiç konuşmadığım için ertesi sabah 07:03 de attığım “hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğimmm
” mesajını gördü .ben bu saatte işe gidiyorum sen fosur fosur uyuyorsun ..uykudan kankan için uyanıp şu ergen mesajları atmaya üşenmiyorsun da bana mı üşeniyorsun dedi..ne alaka ?kıskandın mı dedim?yok falan dedi ama kıskandığı besbelli..o bir kız ve benim kankam dedim..siz lezbiyen misiniz?dedi..mesajlara bakmaya devam etti “seninle içtiğim çayın tadını hiçkimsede alamıyorum birtanem
” mesajını gördü ..yuhh dedi..ne oldu diyorum ,sen biz çay içerken ondan diyorsun demek ki “muhabbetine de doyum olmuyor “diye dedi ve kadına da olsa ,30 küsür yaşında 2 çocuk annesine ,bu yarı erotizm içeren sevgi mesajlarını atmak hiç yakışmıyor dedi ve kendine attığım whatsapp mesajlarını geriye geriye giderek okumaya başladı “ekmek al”-“arabanın sileceklerini kaldırmışlar “ -“onay kodunu söyler misin? Gibi günlük işlerle ilgili mesajlar ..fena küstü bana..kendimi suçlu gibi hissettim.ne yapacağımı bilemedim gerçekten .bu adama ne diyim ben şimdi ?:-(
Aaa lütfen ama kuskancligin kaçıncı seviyesi buYa herkes bu topikte kanka bulmuş bana da yaaaaa. Haftaiçi her gün günaydın derim + 2 güne seni seviyorum + haftada bir aklımdan çıkmıyorsun ()
Dkskaskdlskdkd çok güldüm yaaaaa. Sonsuza kadar aklımda kalmaya ne dersinAaa lütfen ama kuskancligin kaçıncı seviyesi bu![]()
Şimdiden seni dusunmeden yapamıyorum bebeğimDkskaskdlskdkd çok güldüm yaaaaa. Sonsuza kadar aklımda kalmaya ne dersin![]()
Dkdksksk AllahımŞimdiden seni dusunmeden yapamıyorum bebeğimaz önce yediğim yemeğin sensiz tadı yoktu
![]()
Şimdiden seni dusunmeden yapamıyorum bebeğimaz önce yediğim yemeğin sensiz tadı yoktu
![]()
Yani insanın bir özeli olsun arkadasıyla zaten, bana çok saçma geliyor eşlerin arkadas mesajlarını okumaları.Ay buna katılıyorum ben de evliyim ama asla mesajlarıma eşim bakamaz yani sırf bu yüzden herkesin eşi benimki gibi mi değil mi diye bilmediğim için evli kadın arkadaşlarıma sırlarımı özel hayatımı öyle açık açık anlatmıyorum çoğu evli bireyler karısıyla kocasıyla paylaşıyor çok saçma cidden. Geçen gün evli kadın arkadaşlarımla kahve içiyorduk mesela bir tanesi çıktı diyor ki x kişisinin eşi terapi almaya başlamış şu şu yüzden diye. Çok ayıp geliyor bana hiçbir şey anlatasım kalmadı kimseye gerçekten
Okumam da okutmam da. En kötü böyle hararetli bir şekilde mesajlaşıyorsa vs kim ne diye sorarım ya da o sorar, kısa bir açıklama yapar geçerim. Arkadaşım işinde bir sorun yaşamış, onu konuşuyoruz vs. Eşim de asla bakmaz.Yani insanın bir özeli olsun arkadasıyla zaten, bana çok saçma geliyor eşlerin arkadas mesajlarını okumaları.
Aynen.Okumam da okutmam da. En kötü böyle hararetli bir şekilde mesajlaşıyorsa vs kim ne diye sorarım ya da o sorar, kısa bir açıklama yapar geçerim. Arkadaşım işinde bir sorun yaşamış, onu konuşuyoruz vs. Eşim de asla bakmaz.
Diğer insanlara saygısızlık kesinlikle. Ben de arkadaşıma attığım mesajların okunmasını asla istemem.
Gel kiz uzulme vxvxvxYa herkes bu topikte kanka bulmuş bana da yaaaaa. Haftaiçi her gün günaydın derim + 2 güne seni seviyorum + haftada bir aklımdan çıkmıyorsun ()
Biz buluştuktan sonra bana böyle mesaj atmazsan engellerim seniVallahi ben de bal dudak bir insanımdır ama arkadaşlarıma iyi ki tanımışım seni falan derim yani “seninle içtiğim çayın tadı kimse de olmuyor birtağneeemm” demem yanihoş onu sevgilime bile demem ben
![]()
Ay kiskancBiz buluştuktan sonra bana böyle mesaj atmazsan engellerim seni![]()
Bebeyim seni seviyorumAy kiskancvxhxhdxg
Calci hangimize yuruycegine karar ver. Herkese ayri göz kirpma bxbxvxBebeyim seni seviyorumondan bu kıskançlığım
![]()
Senle içtiğim çayın tadı hiçbir çayda yok diyeceksen date e çıkabilirizYa herkes bu topikte kanka bulmuş bana da yaaaaa. Haftaiçi her gün günaydın derim + 2 güne seni seviyorum + haftada bir aklımdan çıkmıyorsun ()