• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığın kaçıncı seviyesi bu ?

Eşim 3 sene önce tanıştığım ama sonra kanka seviyesine geldiğim kızın whatsapp üzerinden gönderdiği “💋” emojisini gördü…bu nedir dedi? Benim kanka göndermiş dedim..ver bakalım ne yazıyormuş bu kanka sana dedi..beraber mesajları okuduk ..Birgün önce hiç konuşmadığım için ertesi sabah 07:03 de attığım “hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğimmm ♥️🤔” mesajını gördü .ben bu saatte işe gidiyorum sen fosur fosur uyuyorsun ..uykudan kankan için uyanıp şu ergen mesajları atmaya üşenmiyorsun da bana mı üşeniyorsun dedi..ne alaka ?kıskandın mı dedim?yok falan dedi ama kıskandığı besbelli..o bir kız ve benim kankam dedim..siz lezbiyen misiniz?dedi..mesajlara bakmaya devam etti “seninle içtiğim çayın tadını hiçkimsede alamıyorum birtanem ♥️” mesajını gördü ..yuhh dedi..ne oldu diyorum ,sen biz çay içerken ondan diyorsun demek ki “muhabbetine de doyum olmuyor “diye dedi ve kadına da olsa ,30 küsür yaşında 2 çocuk annesine ,bu yarı erotizm içeren sevgi mesajlarını atmak hiç yakışmıyor dedi ve kendine attığım whatsapp mesajlarını geriye geriye giderek okumaya başladı “ekmek al”-“arabanın sileceklerini kaldırmışlar “ -“onay kodunu söyler misin? Gibi günlük işlerle ilgili mesajlar ..fena küstü bana..kendimi suçlu gibi hissettim.ne yapacağımı bilemedim gerçekten .bu adama ne diyim ben şimdi ?:-(

Ilk mesaji okudum sadece

Benim esim ve hemcinsi biri arasinda su mesajlar olsa ya bu bir kadin ve esim beni aldatiyor derim ya da esimin gay oldugunu dusunurum.

Ozellikle su isaretlediklerim resmen iliski mesajlari, siz kimi kandiriyorsunuz ben merak ettim.

Ay buna katılıyorum ben de evliyim ama asla mesajlarıma eşim bakamaz yani sırf bu yüzden herkesin eşi benimki gibi mi değil mi diye bilmediğim için evli kadın arkadaşlarıma sırlarımı özel hayatımı öyle açık açık anlatmıyorum çoğu evli bireyler karısıyla kocasıyla paylaşıyor çok saçma cidden. Geçen gün evli kadın arkadaşlarımla kahve içiyorduk mesela bir tanesi çıktı diyor ki x kişisinin eşi terapi almaya başlamış şu şu yüzden diye. Çok ayıp geliyor bana hiçbir şey anlatasım kalmadı kimseye gerçekten
Yani insanın bir özeli olsun arkadasıyla zaten, bana çok saçma geliyor eşlerin arkadas mesajlarını okumaları.

Yani insanın bir özeli olsun arkadasıyla zaten, bana çok saçma geliyor eşlerin arkadas mesajlarını okumaları.
Okumam da okutmam da. En kötü böyle hararetli bir şekilde mesajlaşıyorsa vs kim ne diye sorarım ya da o sorar, kısa bir açıklama yapar geçerim. Arkadaşım işinde bir sorun yaşamış, onu konuşuyoruz vs. Eşim de asla bakmaz.

Diğer insanlara saygısızlık kesinlikle. Ben de arkadaşıma attığım mesajların okunmasını asla istemem.

Okumam da okutmam da. En kötü böyle hararetli bir şekilde mesajlaşıyorsa vs kim ne diye sorarım ya da o sorar, kısa bir açıklama yapar geçerim. Arkadaşım işinde bir sorun yaşamış, onu konuşuyoruz vs. Eşim de asla bakmaz.

Diğer insanlara saygısızlık kesinlikle. Ben de arkadaşıma attığım mesajların okunmasını asla istemem.
Aynen.
Zaten arkadaş mesajlarını okuyacak derecede güvenmiyorsam yada karşımdaki bana güvenmiyorsa birlikte olmaya da gerek yok. Niye tutayım ki bu denli güvenmediğim birini hayatımda? Arkadaşa da saygısızlık ne münasebet yani beni muhattap almış bana yazmış,güvenmiş eşim ne alaka okusun mesajlarını.

Vallahi ben de bal dudak bir insanımdır ama arkadaşlarıma iyi ki tanımışım seni falan derim yani “seninle içtiğim çayın tadı kimse de olmuyor birtağneeemm” demem yani 🤣 hoş onu sevgilime bile demem ben 🤷🏻‍♀️
Biz buluştuktan sonra bana böyle mesaj atmazsan engellerim seni 🤨

Back
X