• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığın kaçıncı seviyesi bu ?

Ilk mesaji okudum sadece

Benim esim ve hemcinsi biri arasinda su mesajlar olsa ya bu bir kadin ve esim beni aldatiyor derim ya da esimin gay oldugunu dusunurum.

Ozellikle su isaretlediklerim resmen iliski mesajlari, siz kimi kandiriyorsunuz ben merak ettim.
Belki de sadece kendini kandırıyordur içten içe bisexuel olduğunun farkında değildir

Ilk mesaji okudum sadece

Benim esim ve hemcinsi biri arasinda su mesajlar olsa ya bu bir kadin ve esim beni aldatiyor derim ya da esimin gay oldugunu dusunurum.

Ozellikle su isaretlediklerim resmen iliski mesajlari, siz kimi kandiriyorsunuz ben merak ettim.

🫣 işaretlediklerin kocasıyla olan mesajları bu işte bir terslik vardı şimdi çorba olur dur hele yapma 😂😂

Nahsjsjsjs

Allah'im o detayi nasil atlamisim ben de diyorum kadin bayaği karsi tarafla iliski yasiyor, ay gunahina mi girdim simdi hiii:kızgın::işsiz::110:

Neyse zararın neresinden dönersek kârdır 🫣 Diğer mesajlarıyla bile öyle düşünülebilir ki çoğu öyle düşünmüş aslında 🤭 Üzme kendini 😂😂

Arkadaşınız sevgiliniz olmuş. Belki adı konulmuş, cinselligin olduğu bir ilişkiniz yok ama en fazla 20lerin başlarındaki ergen muhabbeti ya da lezbiyen muhabbeti bu. 30lu yaşlarda olduğunuza göre gerçekten biseksuel olabilirsiniz.

Eşim 3 sene önce tanıştığım ama sonra kanka seviyesine geldiğim kızın whatsapp üzerinden gönderdiği “💋” emojisini gördü…bu nedir dedi? Benim kanka göndermiş dedim..ver bakalım ne yazıyormuş bu kanka sana dedi..beraber mesajları okuduk ..Birgün önce hiç konuşmadığım için ertesi sabah 07:03 de attığım “hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğimmm ♥️🤔” mesajını gördü .ben bu saatte işe gidiyorum sen fosur fosur uyuyorsun ..uykudan kankan için uyanıp şu ergen mesajları atmaya üşenmiyorsun da bana mı üşeniyorsun dedi..ne alaka ?kıskandın mı dedim?yok falan dedi ama kıskandığı besbelli..o bir kız ve benim kankam dedim..siz lezbiyen misiniz?dedi..mesajlara bakmaya devam etti “seninle içtiğim çayın tadını hiçkimsede alamıyorum birtanem ♥️” mesajını gördü ..yuhh dedi..ne oldu diyorum ,sen biz çay içerken ondan diyorsun demek ki “muhabbetine de doyum olmuyor “diye dedi ve kadına da olsa ,30 küsür yaşında 2 çocuk annesine ,bu yarı erotizm içeren sevgi mesajlarını atmak hiç yakışmıyor dedi ve kendine attığım whatsapp mesajlarını geriye geriye giderek okumaya başladı “ekmek al”-“arabanın sileceklerini kaldırmışlar “ -“onay kodunu söyler misin? Gibi günlük işlerle ilgili mesajlar ..fena küstü bana..kendimi suçlu gibi hissettim.ne yapacağımı bilemedim gerçekten .bu adama ne diyim ben şimdi ?:-(
Hıc aklımdan cıkmıyorsun bebegım ne ya
Cıdden bence de lezbıyen mısınız ıgrenc

bir hemcinsim bana sabah 7 de hiç aklımdan çıkmıyorsun benzeri mesaj atsa bana yürüyor diye düşünürüm yürümüyorsa da normal olmadığını düşünürüm.
üstüne birde elele yürüyelim teklifi gelse🫣
iyi arkadaşlıkta bir yere kadar seninle içtiğim çayın tadı başkasında yok falan nedir allasen aşık gibi.

Aşko kuşko mesajlar için uygun yaşta değilsiniz belki ve kadının sabahın yedisinde,hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğim muahhh diye mesaj atması da bir acayip kabul ama eşiniz neden mesajlarınızı okuyor?Bu çok rahatsız edici bir durum,aranızda güven problemi mi var?
Ben de eşimin mesajlarını okuyorum ..bunun güvensizlik ile ilgisi yok..evli insanların kendine ait bir özel hayatı diye bir şey olamaz bana göre ki eşim de aynı şekilde düşünüyor … bizim evlilik anlayışımız bu şekilde

Konu açmışsınız fikir istemişsiniz insanlar yorum yapıyor hepsine bir cevabınız var kabul etmıyorsunuz. Evet normal değil . bende kız arkadaslarımla aşkımlı konusuyorum ama kalkıpta hıcc bırı bana senı dusunuyorum aklımdan cıkmıyosun yada sensız tadı yok gibi kelimeler kullanmadı. kız arkadasınız histerik olablir. yada siz bilmiyorum. tanımadıgım ıcın bişey dıyemıyorum ama asla normal değil. eşiniz şurda haklı bana gelince sert oluyosun kız arkadaslarına bal böreksin demek istemş açıkcası. o yapsa burda eşim kankalarına cok değer veriyo diye yazardınız.
Evet fikir istedim .gelen yorumların büyük çoğunluğu benim lezbiyen olduğum düşüncesinde .kendimin böyle olmadığını anlatmaya çalışıyorum

Ben de eşimin mesajlarını okuyorum ..bunun güvensizlik ile ilgisi yok..evli insanların kendine ait bir özel hayatı diye bir şey olamaz bana göre ki eşim de aynı şekilde düşünüyor … bizim evlilik anlayışımız bu şekilde
Ömür boyu telefon bızıklamakta çok yıpratıcı olsa gerek,ararsak mutlaka rahatsız edecek bir şeyler buluruz ama birbirine gerçekten güvenen çiftlerin buna ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum.

Back
X