Kıskançlık krizindeyim :((

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
Merhaba hanımlar 6 aylık evliyim, kocamı çok seviyorum onun da beni çok sevdiğini hissediyorum zaman zaman. Ama son bir ay da eşimin iş yeri değişti bir firmada genel müdürlük yapıyor çalıştığı kısımda 2 tane kız var fizikleri görünüşleri falan fena değil, ama bütün gün onlarla aynı ortamda bulunmasını düşündükçe gün içinde çok rahatsız oluyorum, bende öğretmenim bazen kendi işime bile konsantre olamıyorum.. Bugün de bu sebepten dolayı kavga ettik, şuan çok soğuduğumu hissediyorum hatta kafamda boşanma düşünceleri bile geçti. Bugünkü olay da çalışanlarından birinin doğum günüymüş bana yakınıyor önceden bilseydim bir Çiçek hediye alırdım falan diyor, o kendine göre normal bir şey söylediğini sanıyor ama benim o an kıskançlık krizim tuttu gerçekten sen Nasıl benim dışımda bir kadına Çiçek almayı aklından geçirirsin diye.. Bilmiyorum kızlar ya bu aralar bir soğuk davranışlar da seziyorum ben mi kendi kendime kuruyorum acaba.. Azıcık rahatlatsanız beni ya..

çalışanlarından birinin doğum günüymüş bana yakınıyor önceden bilseydim bir Çiçek hediye alırdım falan diyor

İş yerinde normalde herkes toplanıp hediye alır.
Çiçek alınacaksa herkesin çiçeğidir bu.
Pasta alınacaksa herkesin pastasıdır.

Kıskanmakta haklısınız.
Eşinizin kötü bir niyeti yok belki usul, adap denen bir şey vardır. İşyeri kuralları vardır (yazılı değil, işyeri ahlakı kuralları). Kimse kimseye özel hediye alamaz.

İlgi duyduğu için çiçek alacak olsa size söylemezdi. Sadece jest olsun diye düşünmüştür. Kıskançlığınızı bu kadar belli etmeyin. Kendinizi kötü durumda bırakırsınız. Onun yerine hayatım çiçek yanlış anlaşılabilir demeniz yeter.

eşi genel müdür olduğu için olabilir diye düşündüm ben, patron gibi yani, normal çalışanlardan farkı olabilir.
tüm çalışanlarına alıyorsa eğer.
benim hoşuma giderdi patronumdan doğum günümde hediye almak.
yoksa yan masadaki arkadaşım alsa garipserim ben de.

Kiskanclik ozguven eksikligidir. Ya bu konuda kendinizi toparlayin ya da esinize bunu acik acik anlatarak kendinizi rahatlatmasi icin konusun.
Valla bende bu denli kıskanç olduğumu hiç bilmezdim aslında aşmaya çalışıyordum ama bu son olay beni yine başa döndürdü işte

bende çok erkek ortamında çalışıyorum. insan kendini bildikten sonra hiç bi sıkıntı olmaz. ne güzel abi kardeş ilişkileri oluyor. benim doğum günümde çok güzel süpriz yaptılar. kıskanmayın onlarla tanışın belki içiniz rahatlar. kötü düşündükçe kendinizi üzersiniz

Benim patronum bana çiçek alsa normal karşılayıp sevinmem yani. Sonuçta o patronum, çiçekse özel bir hediye. Hooopp noluyoruz derim. Tüm iş arkadaşlarım toplansa, patronum da konuşma yapıp verilse neyse.
20 kişiyiz burada, geri kalan 19'a da alıyorsa o ayrı konu tabi ama yine de hoş karşılamam.

Canım sen kendine bunları dert yapma böyle yapıp adamıda bunaltma bi fırsat bulursan hatta tanış tanıyınca için rahatlar belki

OFFFF kocanda abrtmışş haa genel müdür diye çalışanına çiçek almak zorundamı..bende kıskanırdım neden bu kadar önemsesin ki. bir de beni suçlu bulacakmişş.. apartmanı ayağa kaldırırdım. aynı şekilde bana da müdürümden çiçek gelse ve eşim bunu görsee hoopp noluyo der. ama şöyle bir şey olabilir pasta alabilir herkes de yer.. büyük şirketlerde genelde öyle olur. herkes toplanır pasta alınır.beraber yenir.. senin kocan hangi alemde bilemiyorum.söyle kocana müdürse müdürlüğnü bilsin ağır davransın acık

böyle yapmaya devam edersen zaten emin ol kocanın olmayan ilgisini onlara yöneltirsin..hiç hoşlanmıyorum böyle kadınlardan..kusura bakmada herkes kollarını açmış kocanı beklemiyor..biraz özgüven lütfen!!

hiç öyle bir patrona rast gelmediğim için çok da hayal edemedim aslında.
belki siz haklısınızdır.

yine de konu sahibini haksız buluyorum :) sebebi de böyle kıskanç eşler yüzünden alın teri ile çalışan genç kızların işten atıldığına şahit olmuşluğum var. gıcık oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…