- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Yok ben o değilim daha yeni katıldım burayaNiyeyse bu o üye gibi geldi
hiç öyle bir patrona rast gelmediğim için çok da hayal edemedim aslında.
belki siz haklısınızdır.
yine de konu sahibini haksız buluyorum :) sebebi de böyle kıskanç eşler yüzünden alın teri ile çalışan genç kızların işten atıldığına şahit olmuşluğum var. gıcık oluyorum.
Valla öyle bi niyetim yokanladığım o iki kızı işinden edeceksiniz, yazık gerçekten, hiç mi insafınız yok.
Konu sahibi kızlara bir şey demiyor aslında
Onu asıl kızdıran eşinin bireysel olarak çiçek almak istemesi
Bana göre bu kıskanılacak bir konu, kızlar değil de bu iyi niyet ve centilmenlik.
Çok yipranirsiniz. Yapmayin.
Hep böyle kiskanc mıydınız? Yeni mi başladı?
Sen elif__ misin
Yada Lorena
Buda yeni üyeliğinmi
Burdayım niye arkamdan konuşuyosunuzCidden Elif nerede? Kıskançlık krizi geçirip kocayı mı öldürdü acaba?
Bu arada önemli olan orda kızların olması değil eşinin onlara nasıl davrandığı
Yoooo bariz bir şekilde yazdık buraya, niye arkandan konuşalım.Burdayım niye arkamdan konuşuyosunuz
Konu sahibine gelince,
Çok haklısın hediye almak ne demek bırak hediyeyi ben kutlamasına bile katlanamazdım
Bu arada önemli olan orda kızların olması değil eşinin onlara nasıl davrandığı
Bende sizi özledim de çok yoğunum yoksa açılcak tonla kınu var:))Yoooo bariz bir şekilde yazdık buraya, niye arkandan konuşalım.
Özlendin, merak ettik seni.
cuma dogumgunumdu. sagolsun isyerindeki arkadaslar pasta vs. almışlar kutladik. hepsi erkek bu arada. ne onlar kotu dusundu ne ben ne esim. cslisan bayanlari neden hep tehdit olarak görüyorsunuz
yoktu. cok yakin arkadaşım gunluk gibi bisey almisSize özel olarak çiçek alan var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?