- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
yoktu. cok yakin arkadaşım gunluk gibi bisey almis
aynen ben de iş öğrenmek için birinin yanında çalışcaktım sevgili kıskanç biri olduğundan çalışamadımhiç öyle bir patrona rast gelmediğim için çok da hayal edemedim aslında.
belki siz haklısınızdır.
yine de konu sahibini haksız buluyorum :) sebebi de böyle kıskanç eşler yüzünden alın teri ile çalışan genç kızların işten atıldığına şahit olmuşluğum var. gıcık oluyorum.
Evet bende öyle düşünüyorum ama elimde olmuyor işte, bu sefer baya belli ettim sonra da pişman oldum keşke hiç umrumda değilmiş gibi davransaydım dedim
cuma dogumgunumdu. sagolsun isyerindeki arkadaslar pasta vs. almışlar kutladik. hepsi erkek bu arada. ne onlar kotu dusundu ne ben ne esim. cslisan bayanlari neden hep tehdit olarak görüyorsunuz
Yeni başladı eskiden özgüvenim iyiydi ondan galiba.. Ama şimdi 6 aydır hamile kalamıyorum biraz da bu sebep oluyor gibi geliyor bana
İş yerinde normalde herkes toplanıp hediye alır.
Çiçek alınacaksa herkesin çiçeğidir bu.
Pasta alınacaksa herkesin pastasıdır.
Kıskanmakta haklısınız.
Eşinizin kötü bir niyeti yok belki usul, adap denen bir şey vardır. İşyeri kuralları vardır (yazılı değil, işyeri ahlakı kuralları). Kimse kimseye özel hediye alamaz.
Benim patronum bana çiçek alsa normal karşılayıp sevinmem yani. Sonuçta o patronum, çiçekse özel bir hediye. Hooopp noluyoruz derim. Tüm iş arkadaşlarım toplansa, patronum da konuşma yapıp verilse neyse.
20 kişiyiz burada, geri kalan 19'a da alıyorsa o ayrı konu tabi ama yine de hoş karşılamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?