Kıskançlık krizindeyim :((

aynen ben de iş öğrenmek için birinin yanında çalışcaktım sevgili kıskanç biri olduğundan çalışamadım
kadının düşmanı gene kadın

Calisma arkadaslarini motive etmesi cok normal ne var bunda cicek en resmisidir.
Gidip secio koklayip kiza yakisan parfumunu alsin napsin.
Ya cicektir ya cikolatadir oluru.

karpuz kabugu dusurmeyin aklinaa .. Erkekler saftir eger cicegi ozel bi manada alacak olsa gelip size hayatta demez.. cicek almasi hos bir durum degil ama cok fazla ustune dusmeyin derim eger farkli niyeti olursa kokusu ortaya cikar merak etmeyin.. isyerlerin de elbetteki kadin erkek beraber calisiyo herkes kiskansa ooooo ... Bide soyle dusunun gununun buyuk cogunlugunu onlarla geciriyo bi arkadas abla kardes muhabbeti illaki olcak... kiskanclik iyi birsey degil kendinize zarar bunu unutmayin hersey olacagina varir

cuma dogumgunumdu. sagolsun isyerindeki arkadaslar pasta vs. almışlar kutladik. hepsi erkek bu arada. ne onlar kotu dusundu ne ben ne esim. cslisan bayanlari neden hep tehdit olarak görüyorsunuz

Konu sahibini tenzih ederim bu konuda haklı buldum ama abartıp yanyana gelemez, kutlayamaz bile diyen üyeler bana asosyal, kompleksli ve ezik gelir hep.

Bir anımı anlatmak istiyorum; eski bir iş arkadaşım ikimiz 3 metre mesafede çalıştığımız halde eşine söyleyememişti. Aynı işi yaptığımız halde kadın beni başka katta sanıyormuş. Adam bana açık açık bunu söyledi.
Bir gün telefonda konuşurlarken ben biriyle konuşurken sesimi duydu dışarıya kadar gelen bir sesle 'karı sesi mi o?' diye bağırmıştı. Bazı adamları durumu idare etmek zorunda bırakıyor hanımlar haberleri yok.

Ne münasebet çiçek almak falan!
Samimiyete yol açar ,o da başka şeylere..
Sende erkek hocaların doğum gününe ellerinle kek yap madem..
kabul ediyosa öyle geniş geniş yaşasın beyefendi..

SİZ DE ÖĞRETMENMİŞSİNİZ. MUHAKKAK ERKEK ÖĞRETMEN ARKADAŞLARINIZ DA VAR. VE MUHAKKAK O ERKEK ARKADAŞLARINIZLA AYNI ODADA OTURUUP, SOHBET EDİP, KARŞILIKLI ESPRİ YAPIP GÜLDÜĞÜNÜZ ANLAR OLMUŞTUR/OLACAKTIR.

DÜŞÜNÜN Kİ EŞİNİZ SİZE O ERKEK ARKADAŞLARINIZIN VARLIĞINDAN RAHATSIZ OLDUĞUNU SÖYLESE SANIRIM SERT Bİ TEPKİ GÖSTERİR, HATTA "SEN BENİ NE SANIYOSUN" TARZINDA SÖYLEMLERDE BULUNURSUNUZ.

İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DÜNYADA ELBETTE KALBİ, RUHU, AKLI KİRLİ BİR SÜRÜ KADIN VE ERKEK VAR. BU YÜZDEN ZAMAN ZAMAN HEPİMİZ AMA AZ AMA ÇOK KISKANÇLIKLAR YAŞAYABİLİYORUZ.

SİZ ÖYLE YAPIYORSUNUZ DEMİYORUM AMA, EŞİNİZİ VE KADIN ARKADAŞLARINIZI ZAN ALTINDA BIRAKACAK DÜŞÜNCELERE KAPILMAYIN. NE KADAR DÜŞÜNÜRSENİZ, BU ARTIK ALIŞKANLIK HALİNE GELİR. RAHAT OLMAYA ÇALIŞIN.

Bence böyle bir konu yüzünden yuvanı bozmayı düşünme
Çiçek meselesine gelince tepkinde haklısın çiçek bence özel dir
Bir erkek bir iş arkadaşına çiçek vermemeli yanlış anlaşılmaya açık bir durum
Alınır bir pasta hep beraber kutlanır genel müdür ise zaten fazla içli dışlı olmamalı yoksa otoritesi sarsılır
Sakin bir şekilde konuş üzerine çok gidersen ters tepebilir

Yeni başladı eskiden özgüvenim iyiydi ondan galiba.. Ama şimdi 6 aydır hamile kalamıyorum biraz da bu sebep oluyor gibi geliyor bana

6 aydır evlisiniz ve 6 aydır hamile kalamiyorsunuz Daha durun bismillah ilk gunden hamile kalmadi cabalarina baslayip 6. Ayda hâlâ yok diye özgüven mi kaybettiniz milletin 10 yıl çocuğu olmuyor hala ilk gün gibi taze tutuyorlar ilişkilerini.

Bunda kiskanilacak bişey de yok adam yapacak olsa sana gelip çiçek alsaydım keşke diye yakinmazdi muhtemelen kendi yönetici sıfatından olduğu için o yönde düşünmüş. Çiçek bence gayet resmi bi davranıştır ne alacak ki başka.

Bence çocuk mocuk yapmadan bu krizlerinizi yenin çünkü anne olunca özgüven ister istemez gidiyor. Şimdiden olmayan ozguveninizle hamile kalmayın

Ne var bunda adam yönetici ve ortamı düzenlemeye çalışıyor o da işinin bir parçası

Çiçek alırdım demiş ki doğru demiş bence

Her kurumun kültürü farklı doğum günümde benim müşterim de gönderdi çiçek arkadaşım da hatta eşimin ortağı da iş yerime çiçek gönderdi ne var ki bunda

Fiziği güzelse ne olacak ki evlilik ilişkiler fiziğe göre olsa herkes mankenle ya da şişme kadın ile evlenir

6 aydır evlisiniz ve çocuğunuz olmuyor diye mi dert ettiniz

Gerçekten sıkıntılarınız kıskançlıktan öte bence

Acele etmeyin hiçbir konuda azıcık durulun

Adam genel müdür zaten. herkesin adına alıyordur. para mı toplasın liseliler gibi gezip dolaşıp? bizimde yöneticimiz alıyor ama herkesin adına alıp yolluyor.

Fizikleri fena değil demişsiniz Allahtan fena değilmiş yoksa ne hale gelirdiniz acaba.
Zaten bu gibi konularda kadın güzel- çok güzel gibi şeyler yazanı hiç görmedim
.
Alsın ne var bunda? Siz çiçeği sadece sevgiliye alınacak bir şey mi sanıyorsunuz?
O zaman kaç tane müşterilerim bana aşık. Bankada çalışırken kredisini bağladığım insanlardan çok çiçek, tatlı vs alan oldu.
müdürümüz bütün çalışanlarına aşık o da alırdı.
Yok boşanıcam yok krizlere girdim. Biraz kendinize saygı.

bu tarz düşünceler yüzünden iş yerlerimizde kimseye selam veremez olduk.

İş arkadaşlarıyla birlikte beraber hediye alsalar neyse de eşiniz bireysel olarak hediye olarak çiçek alması biraz farklı bir durum insan rahatsız olur normal olarak.

Bende sizin gibi düşündüm. Ne münasebet Patron bana çiçek alacak... herkes toplanır bir hediye alınırsa amenna. Ama öyle kişisel hediyeyi bende garipserim hele ki çiçeği. ....

Nasıl saçma ve bencil düşünceler. Yazık millet işinin derdindedir kocan çiçek alsa ne? Benim de iş arkadaşımla iki üç kez araba bozuldu diye beraber ise gittik diye karısı kafayı yedi. Sanki tek erkek sizin kocalariniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…