- 30 Ocak 2017
- 14.695
- 199.984
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Yarenin erhana s... Git demesiAlışırlar daha yeniler, ben aybukeden bekliyorum bir dayak şov
Semih burada artistligini yapıyor sonra dışarıda bırakıyor kızı
Daha dün gibi şunu izlediğim bölüm şarkıı efkarrrrrr yakınnn cugaraları
Simsek efekti beni benden aldi ajsgshhs
Daha dün gibi şunu izlediğim bölüm şarkıı efkarrrrrr yakınnn cugaraları
Semih zaten gamzeye yaziliyormus ya kiz itiraf etmistiSemih burada artistligini yapıyor sonra dışarıda bırakıyor kızı
yesinler birbirlerinii aşkommPeki hazalin Danielayi koltukla beraber devirmesi ahsgshsgsh
Gidemde eskileri izleyem biraz hagshshsyesinler birbirlerinii aşkomm
O böyle artistleniyo ya aybüke. Onun artistliğini yerle bir edecek hatun gelecek eminimAlışırlar daha yeniler, ben aybukeden bekliyorum bir dayak şov
Ayy inşallah ya heycanla bekliyorum yeni adaylariO böyle artistleniyo ya aybüke. Onun artistliğini yerle bir edecek hatun gelecek eminim
Damat adayı da yakışıklı21.bölüm izlendi.Yeni gelen gelin adayı bayağ güzel sanki
Youtune yorumları okuyayım az da
Damat adayı da yakışıklıcanselin akbil şakası peki..igreniyorum şu kızdan.
Eminim oda sedata gelmemiştir nerde o mantıkEki Görüntüle 3186841
Güzel kedişimi harcamışlar ama aynı Cansel tipiii iticiiii
Yeni gelen aday Sedat için gelmiş olsaaa ya
Bende begendim yeni kizi yaa21.bölüm izlendi.Yeni gelen gelin adayı bayağ güzel sanki
Youtune yorumları okuyayım az da
O gamzelerin gerçek olmadığı çok belliydi zaten öyle gamze mi olur daha gülümseden ortaya çıkıyorYeliz yardirmis
oooo ortalık çalkalanıyor ben hala bö öykö nödön yömök bösöyör diyorumYeliz yardirmis
Ya benim anlamadıgım aybüke zaten söylemiyor muydu yağ aldırdım şöyle yaptım kemik erimesi oldum falan filan diye? Üstelik aybükenin ilkokul arkadası yazmıştı aybüke hep aynıydı diye. Kız bide cocukluk fotoğrafını paylaşmıştı gamzeler burdayım diyodu shop degilse. Bunlar hiç önemli degil, aybükecide değilim. İsin ilginci bu furkan ve yelizin böyle konusması neden? Furkan diyo avukatımdan onay alırsam dönen dolapları aktaracam, yeliz aybükeye yardırıyo. Acaba bunlardan biri mi elendi de böyle kızın üstüne gidiyorlar bilemedim.Yeliz yardirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?