- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Söylediklerim yuzunden bana dava acacaklar falan yazmis yavBende şimdi tekrar aradım aynı videoyu kaçtıkendisi sözlü olarak tiktok da anlatmis. Bende de tiktok yok. Derdimin güzelliği
Eroldan hiç öyle bir tepki beklemezdim mağara adamı olduğu için asılanın topuklarına sıktırtacak gibi bir havası varYeni gelenleri bende beğendim ama çocuk çok sivrilemicek gibi bir izlenim aldım. Bir de yelize gidecek sanki Erol kendince yelizi ona sunuyordu çünkü
Dun yelizin tepkisinden sonra erol ona donmez benceEroldan hiç öyle bir tepki beklemezdim mağara adamı olduğu için asılanın topuklarına sıktırtacak gibi bir havası var
Kritik loading...Yeni bolume 5 dakikaa
Bu bolum kritikler fenaa olacak cokomKritik loading...
Bir sürü bir şey konuştuk minnoşumm hepsi birbirine karıştıTiniminimavihanim askomm bu bolum seninle dedigimiz sey oluyooor
Serdar ve simge desemmmmBir sürü bir şey konuştuk minnoşumm hepsi birbirine karıştı
Aha cuk olmuş bebeğsimm zaten Serdar evde birini tanımak istiyorum diyordu biraz önce yeni başladım da izlemeyeSerdar ve simge desemmmm
Bilek yeni kiza yuruyecek yaaYaren’in ekrana Bilek ve Şeydayı verin demesi
Bencede yaa, izle askom izlee. Eslemin icindeki varosta ortaya cikiyorAha cuk olmuş bebeğsimm zaten Serdar evde birini tanımak istiyorum diyordu biraz önce yeni başladım da izlemeye
Bende öyle hissediyorum minnoşummBilek yeni kiza yuruyecek yaa
Belliydi o kız varyaa ay heyecanla bekliyorumBencede yaa, izle askom izlee. Eslemin icindeki varosta ortaya cikiyor
Bir tatli cift oldular onlar yaaBende öyle hissediyorum minnoşummya bu Aykübee ve Tolga çok aşka getiriyor insanı yav
Aramiza hosgeldin taze kismetsuProgramın tanıtımını görünce bunlar neyin kafasını yaşıyor ya falan demiştim eşime . Sonra bir baktım ki bağımlısı oluyorum tüm internetimi bölümleri izleyerek bitirdim nerdeyse. Düştüm bende bu bataklığa
Programın tanıtımını görünce bunlar neyin kafasını yaşıyor ya falan demiştim eşime . Sonra bir baktım ki bağımlısı oluyorum tüm internetimi bölümleri izleyerek bitirdim nerdeyse. Düştüm bende bu bataklığa
Tomanci bilek elensin artik ya sevmiyom ben onuBelliydi o kız varyaa ay heyecanla bekliyorumya Simge bırak şu yanar döner Bileğ’i ohh eli havada kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?