- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Bu bir gün gerceklesecek kabul et dkwkdsks yoksa elenir yavrucağızımYaren hoslanıyosada umarım yüz vermez sedat sksjsjwjj ay deliyim cocuk kimseyle olmasın. Olursa eger sayfalarca aglarım burda
Yeni çiftler olusmadan yarışmaya katilma vakti aslında tam
Siz hala basvuru yapmadinizmiElim ayagım titriyo ya sporda actım agırlık calısırken izliyorum delirdim ne alaka simgeee
En sonunda cıkacam suraya döndürecem basını cocugun namus elden gidecek. #Sonkocabükücü yapcam nicki sksnsnsnsmsm
Yok yok serdar ilan etti seni cagiricam diyeOfff sükür sedata gitmiyo dimi simgeserdarmıs sükür
Ya visenyaya devrediyorum hakkımı ben bebelerimi nereye bırakayım da geleyimSiz hala basvuru yapmadinizmiadam bugun çıktı taliplerim gelsin diye cagirdi sizi daha napsin, gidecek valla elden
Yok yok serdar ilan etti seni cagiricam diye
Cansel bugun cok zorladi, kimsede destek olmadi ama hala farkinda degil yaptigi seyin varoslugununYa visenyaya devrediyorum hakkımı ben bebelerimi nereye bırakayım da geleyimgitsem dağıtırdım orayı da of. O canselin dudağını patlatmakla baslardim
O ah erhanın yüz artık iyice siyaha mı döner mora mı döner bakacazBu bir gün gerceklesecek kabul et dkwkdsks yoksa elenir yavrucağızım
Bebek ben oraya gitsem gitsem sedatı uzaktan sever ugrasırım. Anca kızları birbirine düsürüp ortalıgı dagıtırımSiz hala basvuru yapmadinizmiadam bugun çıktı taliplerim gelsin diye cagirdi sizi daha napsin, gidecek valla elden
O da uyar bizeO ah erhanın yüz artık iyice siyaha mı döner mora mı döner bakacaz
Bebek ben oraya gitsem gitsem sedatı uzaktan sever ugrasırım. Anca kızları birbirine düsürüp ortalıgı dagıtırım
Konuşmayı bilmiyor o kız, bir olayı anlatacak iki saat tutukluluk yapıyor başkalarının onun adına anlatmasini bekliyor. Arada bir anneyim diye drama yapıyor. Başka da birşeyi yok.Cansel bugun cok zorladi, kimsede destek olmadi ama hala farkinda degil yaptigi seyin varoslugunun
Birde parasindan bahsediyorKonuşmayı bilmiyor o kız, bir olayı anlatacak mal gibi iki saat tutukluluk yapıyor başkalarının onun adına anlatmasini bekliyor. Arada bir anneyim diye drama yapıyor. Başka da birşeyi yok.
Mehtaplıgı eslem yapıyo. Hatta eslemi görünce mehtap estetik olup mu geldi diye düsünmüstüm. Ben öyle seyler yaparım ki canseliymis, melisiymis hepsini geride bırakırımO da uyar bizemehtaplik yap gidip biz seni pozitifleriz
Yaaaa asiri merak ettim ama suanMehtaplıgı eslem yapıyo. Hatta eslemi görünce mehtap estetik olup mu geldi diye düsünmüstüm. Ben öyle seyler yaparım ki canseliymis, melisiymis hepsini geride bırakırım
Çok itici , paragöz kendini beğenmiş be samimiyetsiz geliyor hiç sevmiyorum dünya onun etrafında dönsün istiyor.Cansel hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar , tam bir sugar daddy görünümü var..
Çakma barbiÇok itici , paragöz kendini beğenmiş be samimiyetsiz geliyor hiç sevmiyorum dünya onun etrafında dönsün istiyor.
Kaydırak burunÇakma barbi
Burnu cok kotu duruyor ya gerçekten kendini begenmesine şaşırıyorum,agzida acik surekli dolgudan kapanmiyorKaydırak burun
Trip atip belgesel izlemekmiiKızlar bu arada bu akşam yeni bölüm izleyemedim, kocamla kavga ettik trip attım, yatak odasında şu yarım kalan belgeseli izliyorum.
Ama bu akşam yeni fragmanı izledim de yine yeni ters köşeler geliyor, fragmanlara aldanmayın bence. Hep ters köşe.
Bide fark ettiysen eli sürekli burnunda hep siliyormuş gibi o hareketten gına geldiBurnu cok kotu duruyor ya gerçekten kendini begenmesine şaşırıyorum,agzida acik surekli dolgudan kapanmiyortamam estetik yaptir ama dozunda yaptir bu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?