- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Burnu dusecek diye korkuyorBide fark ettiysen eli sürekli burnunda hep siliyormuş gibi o hareketten gına geldi
Yeliz canlı yayında Aybike’yle alay etti estetiğim yok diyorsun var falan diyeEski kismetse olurda kizlar daha dogaldi bunlarin hepsi plastik bebe
Ama aybuke soyluyormus kendi yaptirdiklarini, onlarin arasi niye bozuldu acaba ben onu merak ediyorumYeliz canlı yayında Aybike’yle alay etti estetiğim yok diyorsun var falan diye
Belgesel çok fena ama son iki bölümü kaldı, çok başarılı bir belgeselimsi bir dizi aslında. Kesinlikle izlenmeli.Trip atip belgesel izlemekmii
Erhanla yarenin olay cok ciddi duruyor ama ya
Ismi ne asko bizde bakalim, severiz bizde izlemeyiBelgesel çok fena ama son iki bölümü kaldı, çok başarılı bir belgeselimsi bir dizi aslında. Kesinlikle izlenmeli.
İlerki bölümlerde baya kaos var gibi Furkan diskalifiye olmuş Yeliz simge Aybike’yi takipten çıkmış olaylar olaylarAma aybuke soyluyormus kendi yaptirdiklarini, onlarin arasi niye bozuldu acaba ben onu merak ediyorum
Çernobil belgesel dizisi. Yaşanan olayları birebir aslına yakın sizi yapmışlar. Efsane olmuş.Ismi ne asko bizde bakalim, severiz bizde izlemeyi
Furkanin eski sevgilisi gelecekmis galibaİlerki bölümlerde baya kaos var gibi Furkan diskalifiye olmuş Yeliz simge Aybike’yi takipten çıkmış olaylar olaylar
Aa izlemistim ben onu, zaten cernobil asiri ilgimi cekiyor benim.Çernobil belgesel dizisi. Yaşanan olayları birebir aslına yakın sizi yapmışlar. Efsane olmuş.
Varsa Çernobil’in anlatan beğendiğin yapımlar önerini beklerim. Bu diziye bayıldım.Furkanin eski sevgilisi gelecekmis galiba
Aa izlemistim ben onu, zaten cernobil asiri ilgimi cekiyor benim.
Sedat koç burcuymus araştırdım. Biz bunla birbirimizi yeriz. Benim ex koçtu copy, paste işte. Öyle yeriz ki bi kara topraga koymadıgım kalır adamı. Ben uzaktan sevmeye devam.Yaaaa asiri merak ettim ama suan
Aysenurunda annesi kansermis zir zir agliyor sinir oluyorum, ulan madem boyle bir sey var niye burdasin annene destek olmuyorsun. Eslemde daha yası bitmeden kosa kosa gelmis. Ikiside acisindan prim yapmaya calisiyorSedat koç burcuymus araştırdım. Biz bunla birbirimizi yeriz. Benim ex koçtu copy, paste işte. Öyle yeriz ki bi kara topraga koymadıgım kalır adamı. Ben uzaktan sevmeye devam.
Benim anlamadıgım bisey var simdi yarım kalanı bitirdim. Bu eslemin annesi vefat etmis 3 ay önce. Herkesin acısına saygı duyarım tabiide annesinin daha seneyi devriyesi gelmeden bu 3 ayda koca bulma programına katılmak neden? Aybükeyi aklamak degil de sanki saygısızlıgı kendi yapıyor gibi. Tuhaf. Birde igrenc bi sekilde küfür etmesi tam bir çingene.
Sen blu tvdekini izlemissin sanirim, netflixte film var gercek degil ama izlenir yinede. Onun dışında bir iki belgesel daha izlemistim ama hangi platform hatırlamıyorum inan arama motoruna yazip rastgele izlemistim. Oranin hala tehlike yaratmasi ve fil ayagi dedikleri kalinti beni asiri korkutuyorVarsa Çernobil’in anlatan beğendiğin yapımlar önerini beklerim. Bu diziye bayıldım.
Eslemle aybüke kavga ederken aysenur agzını gözünü egerek aybükeye baktı düsmana bakar gibi. Utanmasalar tvda ekmek arası jilet yiyip ajitasyon yapacaklar.Aysenurunda annesi kansermis zir zir agliyor sinir oluyorum, ulan madem boyle bir sey var niye burdasin annene destek olmuyorsun. Eslemde daha yası bitmeden kosa kosa gelmis. Ikiside acisindan prim yapmaya calisiyor
Ben orda olsam, annesine bu kadar uzulen gelip hemen koca avina cikmaz, derdim ama kizlar bir sey demiyor isteEslemle aybüke kavga ederken aysenur agzını gözünü egerek aybükeye baktı düsmana bakar gibi. Utanmasalar tvda ekmek arası jilet yiyip ajitasyon yapacaklar.
Kızın icinden iblisin yavrusu cıktı resmen ya. İki dakkada iblisin yavrusuna döndü. O kaş göz neydi öyle. Bide ipincecik bacaklarına kalın topuklu bot giymiş sofra bezi kumaş tarzında elbise havalanıyor. Sedat fazlasıyla dobra ama o da bisi demedi herkes farkındadır.Ben orda olsam, annesine bu kadar uzulen gelip hemen koca avina cikmaz, derdim ama kizlar bir sey demiyor isteoykude bayılıyor bunlari pispilamaya. Eslem aybukeye cocuksun diyor ama kendi kavga ederken kendini hiç gormemis sanirim o laflar neydi oyle
Erhandan kurtulsunda kimle oluyosa olsun yaO değilde yarın bir olsaydı
Yaren sanki Sedat’a mi yüreyecek napacak
Gözleride elaymış Sedat’ın
Bence de. Bugün yeni gelen damat adayini görünce bir triplere girdi ay bende hiç sevmiyorum ışıldak yüzErhandan kurtulsunda kimle oluyosa olsun ya
Baska ihtimal gelmiyor banada ama sedat yarenin yaninda biraz minnak kalabilir ya hagshwO değilde yarın bir olsaydı
Yaren sanki Sedat’a mi yüreyecek napacak
Gözleride elaymış Sedat’ın
Bir anda cirlamaya baslayinca ben ne dedigini bile anlamadim kizin ahahah. Koskoca programda stilist falan yok herhalde kizlar guzel giyinmiyor. Etekler aşırı kısa hic rahat oturup kalkamiyorlar uzuluyorumKızın icinden iblisin yavrusu cıktı resmen ya. İki dakkada iblisin yavrusuna döndü. O kaş göz neydi öyle. Bide ipincecik bacaklarına kalın topuklu bot giymiş sofra bezi kumaş tarzında elbise havalanıyor. Sedat fazlasıyla dobra ama o da bisi demedi herkes farkındadır.
Bizim buralarda şey derler “azdı bu kız ondan geldi”
Adı üstünde balık burcu sinsi seytan bi haller bi haller.Bence de. Bugün yeni gelen damat adayini görünce bir triplere girdi ay bende hiç sevmiyorum ışıldak yüz
Bugün erolun kısa bacaklarını izlemekten basıma bisey gelmez insallah. Serdarın boynu sag olsun uzatmıs kendisini. Tolganın karizmalıgı yine sakinliyo. Kızların modalarına diyecek bisey yok. Agzımı acarsam allah korusun gelecekteki cocugum maymun gibi bisey olur ugrasamam ahajskskskskBaska ihtimal gelmiyor banada ama sedat yarenin yaninda biraz minnak kalabilir ya hagshw
Bir anda cirlamaya baslayinca ben ne dedigini bile anlamadim kizin ahahah. Koskoca programda stilist falan yok herhalde kizlar guzel giyinmiyor. Etekler aşırı kısa hic rahat oturup kalkamiyorlar uzuluyorumeslemde babannem gibi giyiniyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?