- 30 Ocak 2017
- 14.699
- 199.984
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Şu kızda biraz hareket lazımm çook alık alık duruyor chomm yaa Sedoo dedi ya bükemediğin bileği öpeceksin
Ya bunlar ne ara kol atma seviyesine falan geldiler altı üstü son 2 bölümü izlemedim, kız sedatın yanında heyecanlaniyor herhalde boş boş bakıyor.
Şu kızda biraz hareket lazımm çook alık alık duruyor chomm yaa Sedoo dedi ya bükemediğin bileği öpeceksin
Aynen kız aşırı donuk. Sedatin neyinden hoşlandın diye bir soru yöneltiliyor ben olsam neler söylemiştimYa bunlar ne ara kol atma seviyesine falan geldiler altı üstü son 2 bölümü izlemedim, kız sedatın yanında heyecanlaniyor herhalde boş boş bakıyor.
Yeni geldi ablası alisamadı dahaAynen kız aşırı donuk. Sedatin neyinden hoşlandın diye bir soru yöneltiliyor ben olsam neler söylemiştimbir de en sevmediğim insan tipidir e hadi konuş hadi konuş
Günaydın chommmm
Daha izlemedim ama tanıtıma baktım of of forbesimmNapıyonuz ya yeni bölümü izlediniz mi
Bende kalan kısmını izliyorum şuan, izleyelim de konuşalımDaha izlemedim ama tanıtıma baktım of of forbesimm
Ahhh Visenya anacımmm o nasıl rüya birde EröllllllKızlar buradan bana neden bildirim gelmiyor? Bende herkes susmustur diye bildirim alamıyorum sanıyorum. Biri duvarıma gelip niye dürtmedi?
Öğlen atölyeden cıktım eve geldim 2 saat kestirmisim. Erolu rüyamda gördüm sinirden hala kendime gelemedim sevişiyorduk rüyamda
Battaniye altında bana şebeklik yapıp sonra yiyisiyoduk. Allah benim belamı versin hala kendime gelemiyorum ya
Takipteyim kız, ama bildirim gelmemis kaçtır.Ahhh Visenya anacımmm o nasıl rüya birde EröllllllSen muhtemelen takibe almadın topiği Ben de biriktirerek izledim biraz şimdi yeni bölüme bakacam
Öyle yogun yorgunum ki adam gibi izleyemiyorum bile ama sanırım fragmanını falan izliyorum serdara nasıl yürümüs o öyle yaBugün ki bölüm hariç izledim, aybüke ve şu sönmeyen egosu ne zaman sönecek, bugün ki bölümde de sönmüyorsa söyleyin izlemeyeyim, çok irite oldum. He bacım herkes sana aşık tüm erkekleri ayartırsın son erkek bükücü seni
Erol mu sebeklik yapiyordu? Öğğ. Ben geçen sedatla opusuyordum rüyamda kıskan beniKızlar buradan bana neden bildirim gelmiyor? Bende herkes susmustur diye bildirim alamıyorum sanıyorum. Biri duvarıma gelip niye dürtmedi?
Öğlen atölyeden cıktım eve geldim 2 saat kestirmisim. Erolu rüyamda gördüm sinirden hala kendime gelemedim sevişiyorduk rüyamda
Battaniye altında bana şebeklik yapıp sonra yiyisiyoduk. Allah benim belamı versin hala kendime gelemiyorum ya
Sönmüyoooor. Bu bölümde sönmedi katlanarak arttı hatta. Herkes onu kıskanıyor herkes ona aşık. Gına geldi şu hallerinden, tamam en çok sana asıklar yeter valla ya. Aşırı bir özgüven eksikliği var onda o yüzden böyle.Bugün ki bölüm hariç izledim, aybüke ve şu sönmeyen egosu ne zaman sönecek, bugün ki bölümde de sönmüyorsa söyleyin izlemeyeyim, çok irite oldum. He bacım herkes sana aşık tüm erkekleri ayartırsın son erkek bükücü seni
Jajsjsjsjsksksks erol şebeklik yapıyodu sksksks ya sedatı görmek istesem sadece baksın sohbet etsin öpmesin de onu öyle düsünemiyorumErol mu sebeklik yapiyordu? Öğğ. Ben geçen sedatla opusuyordum rüyamda kıskan beni
Çakal diyodu sıkıntılı tedavi görsün diye valla öyleymisSönmüyoooor. Bu bölümde sönmedi katlanarak arttı hatta. Herkes onu kıskanıyor herkes ona aşık. Gına geldi şu hallerinden, tamam en çok sana asıklar yeter valla ya. Aşırı bir özgüven eksikliği var onda o yüzden böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?