- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Onceki kismetse olurun ifsalari program bitince çıkmıştı ne guzel, bunlar erken basladiİfsalari yayinlamasınlar ya moralim bozuluyor eskisi gibi bakamıyorum o toz pembe dünyada kalmak istiyorum dksiddkdnsk
Eski kısmetse olur kesinlikle her açıdan daha iyiydi zaten, sosyal medyada 1. Sezonla bu sezonu kıyaslıyorlar aglayasım geliyorOnceki kismetse olurun ifsalari program bitince çıkmıştı ne guzel, bunlar erken basladi
Dur gidiyim de izliyim bari ana yüreği bir yere kadarSedat elifi alip bahceye cikti, bilekte peslerinden geldi jagsjshdhe bi birakmadilar sedat kiza yürüsün
Aybuke ve tolga onlarin çakmasi isteEski kısmetse olur kesinlikle her açıdan daha iyiydi zaten, arada 1. Sezonla bu sezonu kıyaslıyorlar aglayasım geliyorcanselle eser gibi bir çift gelir mi sanmam.
Kizcen sonra acip izlesin, suan cok onemli seyler var ahahsvsDur gidiyim de izliyim bari ana yüreği bir yere kadar
Ben 7 yıl önce 30 yaşındaydım ama bende gerçek sanıyordumAybuke ve tolga onlarin çakmasi isteben zaten eski programi gercek saniyordum ya yasimda kucuktu ahahahshw suan bilincli izlemek eskisi gibi zevk vermiyor
Ya ben dünkü bölümü izledim, bir mola verip bugünküne başlayacağım şimdiBu bilek cok fenaaaa, kizlar acil izleyin konusmamiz lazim jagsjwhqab
O gelirse izlemem, ne münasebet giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.Tuğçe’nin videosunu gördüm eve tekrar girmek istiyomuşş
Dönmüs zaten ifsada gördüm bende onu. Ne gıcık kız yaTuğçe’nin videosunu gördüm eve tekrar girmek istiyomuşş
Ben mehtap murati terkettiginde aglamistim, daha ustu gelirmi sanmam hafsjshsBen 7 yıl önce 30 yaşındaydım ama bende gerçek sanıyordumşuanda bile bazı yerlerin gerçek olduğunu düşünüyorum hatta fkkskdsk üçüncü program gelene kadar akıllanmayacağım sanırım
Neeee, hayir yaTuğçe’nin videosunu gördüm eve tekrar girmek istiyomuşş
Bence elif sedati seçmese ona yuruyecekti yaBütün azmimle bitirdim bu bölümü de
Bileğin aklındakı Şeyma
Ben canselin eserin çocuğunu aldırdıgıni ogrendigimde de ağlamıştımBen mehtap murati terkettiginde aglamistim, daha ustu gelirmi sanmam hafsjshs
Neeee, hayir ya
Peki benim bunu simdi ogrenmemBen canselin eserin çocuğunu aldırdıgıni ogrendigimde de ağlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?