Kısmetsular 🧚‍♀️

Onceki kismetse olurun ifsalari program bitince çıkmıştı ne guzel, bunlar erken basladi
Eski kısmetse olur kesinlikle her açıdan daha iyiydi zaten, sosyal medyada 1. Sezonla bu sezonu kıyaslıyorlar aglayasım geliyor canselle eser gibi bir çift gelir mi sanmam.

Eski kısmetse olur kesinlikle her açıdan daha iyiydi zaten, arada 1. Sezonla bu sezonu kıyaslıyorlar aglayasım geliyor canselle eser gibi bir çift gelir mi sanmam.
Aybuke ve tolga onlarin çakmasi iste ben zaten eski programi gercek saniyordum ya yasimda kucuktu ahahahshw suan bilincli izlemek eskisi gibi zevk vermiyor

Aybuke ve tolga onlarin çakmasi iste ben zaten eski programi gercek saniyordum ya yasimda kucuktu ahahahshw suan bilincli izlemek eskisi gibi zevk vermiyor
Ben 7 yıl önce 30 yaşındaydım ama bende gerçek sanıyordum şuanda bile bazı yerlerin gerçek olduğunu düşünüyorum hatta fkkskdsk üçüncü program gelene kadar akıllanmayacağım sanırım

Bendee izleyemedimm bugünnn ama hemen gidip tanıtımaa baktımm

Yeni bolumu anca bitirdim, canselin pahali hediyeler istemesi baydi artik beni yareninde cirt sesiyle cigirmasindan böğg geldi surekli sesiyle bastırıyor insanlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…