- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Bende duymadım onu, sadece onlar biliyor herhaldeEvet öykü yenilir yutulur birşey değildi söylediğin dedi. Hatta Cansel ağlamış ve sözde Furkan bu mesele için özür hediyesi olarak almış çantayı
Herkes Aybükeye aşık ya güya ona göre, eleyemezler o yüzden. Gıcık kız yaTolga’yı seven arkadaşlarının biraz aklı varsa Aybükeyi elesinler. Hepimiz rahat edelim
Emirhanla tolganin tek benzer yanları ikisininde erkek olmasi sadeceKızlar ben adam gibi son bölümleri izleyemiyorum proje sunumum var önümüzdeki hafta. Burdan takip ediyorum bide Twitter. Şu dikkatimi cekti bu tolga çakal’ı anımsatmıyo mu acaba? Çakala bi bakayım dedim tolgayı anımsattırdı bana.
Acaba zortbüke andırıyor diye tolgayla beraber olabilir mi? Beklerim bu zortbükeden.
Ben ifsa sayfalarınj takipten cıktım görmek dahi istemiyorum sarmıyor sonra. Eskilerin bi kalitesi vardı resmen.
Cakalla Tolga birbirlerine çok zıt insanlar daha çok sedatla benziyorlar bana gore. Zortbüke çok iyi bu aradaKızlar ben adam gibi son bölümleri izleyemiyorum proje sunumum var önümüzdeki hafta. Burdan takip ediyorum bide Twitter. Şu dikkatimi cekti bu tolga çakal’ı anımsatmıyo mu acaba? Çakala bi bakayım dedim tolgayı anımsattırdı bana.
Acaba zortbüke andırıyor diye tolgayla beraber olabilir mi? Beklerim bu zortbükeden.
Ben ifsa sayfalarınj takipten cıktım görmek dahi istemiyorum sarmıyor sonra. Eskilerin bi kalitesi vardı resmen.
Aybuke kemik kadrodan bence asla elemezler. Seyda da bir sey demis ama yayinlamamislar ya ne dedi acabaBende duymadım onu, sadece onlar biliyor herhalde
Herkes Aybükeye aşık ya güya ona göre, eleyemezler o yüzden. Gıcık kız ya
Yok yav tolga daha yakisikli bence. Bende bakmiyorum ifsalara sinirim bozuluyor artikKızlar ben adam gibi son bölümleri izleyemiyorum proje sunumum var önümüzdeki hafta. Burdan takip ediyorum bide Twitter. Şu dikkatimi cekti bu tolga çakal’ı anımsatmıyo mu acaba? Çakala bi bakayım dedim tolgayı anımsattırdı bana.
Emirhanla tolganin tek benzer yanları ikisininde erkek olmasi sadeceasla benzemiyorlar
Bi sarışınlılık bi kafa yapıları falan degisik bi sekilde andırdı ya. Zortbüke dicez bundan sonra.Cakalla Tolga birbirlerine çok zıt insanlar daha çok sedatla benziyorlar bana gore. Zortbüke çok iyi bu arada
Tolga yakısıklı tabiYok yav tolga daha yakisikli bence. Bende bakmiyorum ifsalara sinirim bozuluyor artik
Simgeyi bazen sevmiyorum ama haklının yanında durmasını biliyor yeri geldigi zaman lafı koyuyor ya sürekli gülmesi de bazen kendimi animsatiyorYalniz simge bu bolum cok iyi konustu, surekli hih hih gulmese guzel laf sokuyor aslinda
Evden çıkmışlar tolgayla diyorlar ya doğru mu acabaBi sarışınlılık bi kafa yapıları falan degisik bi sekilde andırdı ya. Zortbüke dicez bundan sonra.
Tolga yakısıklı tabiama zortbükeyle beraber olmaya devak ettikçe gözüme çok yakışıklı gelmemeye basladı.
Şu eve cidden auralı bir kadın bekliyorum ya.
Tolgayi harciyorlar ya , bu cocuk icin her kiza yaziyor falan demislerdi ama zortbukeBi sarışınlılık bi kafa yapıları falan degisik bi sekilde andırdı ya. Zortbüke dicez bundan sonra.
Tolga yakısıklı tabiama zortbükeyle beraber olmaya devak ettikçe gözüme çok yakışıklı gelmemeye basladı.
Şu eve cidden auralı bir kadın bekliyorum ya.
Ayyyyyy cidden mi? Beraber mi cıkmıslar? Umarım beraber degildir. İfsaları takip etmiyorum benEvden çıkmışlar tolgayla diyorlar ya doğru mu acaba
Aybüke şuan oy olarak en ön sırada 20.000 pozitif oyu var. 1. Olacak diye ödüm kopuyorAybuke kemik kadrodan bence asla elemezler. Seyda da bir sey demis ama yayinlamamislar ya ne dedi acaba
Yok yav tolga daha yakisikli bence. Bende bakmiyorum ifsalara sinirim bozuluyor artik
Ciddiye alamiyorum kizi ya fik fikSimgeyi bazen sevmiyorum ama haklının yanında durmasını biliyor yeri geldigi zaman lafı koyuyor ya sürekli gülmesi de bazen kendimi animsatiyor
Ogulcan beni deli ediyo gurursuzluguyla. Cansel bi tükürse yarabbi sükür dicek, altından mı anlamadım ki. Bakma sen yayların agır görünüsüne icten ice sinsi sinsi bakıslarıyla bile yazar. İlerleyen zamanlarda patlatır kendini bu tolgaTolgayi harciyorlar ya , bu cocuk icin her kiza yaziyor falan demislerdi ama zortbukeden baska kimseye bakmadi cocuk bastan beri. Atesli biri gelsede tolgayla cilginlar gibi sevisseleeer. Ogulcanla ikisi fena harcaniyor
Öyle okudum biri yayinlamisti ama sanmiyorum buyuk bir asklari yok öyle prim pesindeler benceAyyyyyy cidden mi? Beraber mi cıkmıslar? Umarım beraber degildir. İfsaları takip etmiyorum ben
Bebe fanlari oy veriyordur buna ya, isi gucu dedikodu sanki askmi yasiyor. Yazik çocukta hediye alip gelmis safozmudur nedirAybüke şuan oy olarak en ön sırada 20.000 pozitif oyu var. 1. Olacak diye ödüm kopuyor
Oğulcan kendini harcatiyor yapisi bu herhalde cansel agzina sicsa azicikta burnuma sic diyecek artikTolgayi harciyorlar ya , bu cocuk icin her kiza yaziyor falan demislerdi ama zortbukeden baska kimseye bakmadi cocuk bastan beri. Atesli biri gelsede tolgayla cilginlar gibi sevisseleeer. Ogulcanla ikisi fena harcaniyor
Her gün düzenli olarak negatif oy veriyorum zortbükeye, nolur ihmal etmeyelim arkadaşlar 1 oy 1 oydurBebe fanlari oy veriyordur buna ya, isi gucu dedikodu sanki askmi yasiyor. Yazik çocukta hediye alip gelmis safozmudur nedir
Bu bolum helee, cansel kopek cekiyor bu hala pesinde sinir oldum iyice. Herkes laf sokuyor buna insan utanir be cildiricamOgulcan beni deli ediyo gurursuzluguyla. Cansel bi tükürse yarabbi sükür dicek, altından mı anlamadım ki. Bakma sen yayların agır görünüsüne icten ice sinsi sinsi bakıslarıyla bile yazar. İlerleyen zamanlarda patlatır kendini bu tolga
Hayır ne askı. Yayda ask ne gezer. Antrenmanlıyım ben bunlaraÖyle okudum biri yayinlamisti ama sanmiyorum buyuk bir asklari yok öyle prim pesindeler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?