Kısmetsular 🧚‍♀️

Oğulcan kendini harcatiyor yapisi bu herhalde cansel agzina sicsa azicikta burnuma sic diyecek artik
Sanki baska kadin kalmadi ya baydi yemin ediyorum of, canselide elemezler bu boyle surunur durur artik
Her gün düzenli olarak negatif oy veriyorum zortbükeye, nolur ihmal etmeyelim arkadaşlar 1 oy 1 oydur
Ajsgsjshs gidemde indirem bari programi sart oldu artik

Bu bolum helee, cansel kopek cekiyor bu hala pesinde sinir oldum iyice. Herkes laf sokuyor buna insan utanir be cildiricam
Seviyo bence agzına edilmesini. Hani kölen olayım her seyi yap bana diyen dayılar amcalar var ya onlar gibi. Fantezi herhal
Neee ajsgsosys hic bakmamistim simdi senin yuzunden bakmak zorundayim ajagsjsgsjagshs
Yandexten gördüm kız sjsjsjja ama görüs o görüs. Bembeyaz nur inmis sanki bi kanatı eksik ksksmdmsnns

Milyonlarin onunde de kopek olmazsin yaaa nerde eski gururlu kismet erkekleri bee jagsjshs bakip geliyorum 1dk havshsh

Of ya nasil kaciririm bunu ahagajsgshagahs bu gecede tolga gelir ruyana artikim ahahahag

ben ilk bölüme baktım sadece sonra sarmadı tvde dönüp dursa belki izlerdim.. ama kişiler çok kalitesiz geldi bana ne biliyim ısınamadım

Eklentiler

• F8C13DE9-AC3C-49E7-85C6-92E08BC8AB6C.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…