- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.620
- 798
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Ultrasonda görülürse direkt dislerini sorcam sksmsmsmsmmsmsmswmEki Görüntüle 3195755
Ileride Visenya ve benim bebeler
Bebe yapmaya calisirken aklima gelmese bari ya of jagsjwgwjwUltrasonda görülürse direkt dislerini sorcam sksmsmsmsmmsmsmswm
En son abi ayakları cekiyordu vay be, instagramda bulabilirsem atiyim burayaErolla simgenin opusme videosu ifsalanmis hagajshs sakami bu
Ya da vampire diariesAskim kendine gel hemen, bir bolum lucifer izle seksilik tanimin duzelsin
Bulabildinmi askoEn son abi ayakları cekiyordu vay be, instagramda bulabilirsem atiyim buraya
Yok ya bizde sıkıldık bu ara, yarin kavga dovus var cok şükürSon bir iki bölüm bana mı sıkıcı geliyor sadece?
Hayır yaBulabildinmi asko
Yarin yüzük atiyorlar, 2 gunde ne oluyor bunlara anlamıyorum heAcilen yelizin diskalifiye olduğu bölüme gelmeliler, aşırı merak ediyorum.
Ay cok merak ettim gerçekmi diyeHayır yaherkes barda buluştuklarını söylüyor ama foti yok. Erkek erol da, kızın yüzü belli değilmiş iddiaymış sadece.
Bunlara guvenipte evlenilmez ya 1 gun iyi 3 gun kötüler anlamıyorum kafalarini. Cift olup baskasiyla ugrasan yok herkes esini yiyorBen artık kime negatif oy atacağımı şaşırdım yav hepsi birbirinden iğrenç, 2 negatif oy yetmiyor arttırmalarını talep ediyorum
yareni tutuyordum bu hafta kendini evin kraliçesi sandığını görünce acayip soğudum, şeyda artık sinsi geliyor, en sevmediğim karakter Cansel en masumları kaldı resmen. Sedatı bile neredeyse Elif için izleyecek hale geldim.Ben artık kime negatif oy atacağımı şaşırdım yav hepsi birbirinden iğrenç, 2 negatif oy yetmiyor arttırmalarını talep ediyorum
Niyetleri gerçekten evlilik olsa böyle yapmazlarda, Tuğçe bile masum kalıyor yanlarında hatta bazen niye nefret ediyorlar bu kadar diye düşünüyorum. Asslaaa demesi sinir bozucu olabilir ama çokta birşeyi yokBunlara guvenipte evlenilmez ya 1 gun iyi 3 gun kötüler anlamıyorum kafalarini. Cift olup baskasiyla ugrasan yok herkes esini yiyor
Simge cok fena hee, tugce yuzunden onune gelene salliyorNiyetleri gerçekten evlilik olsa böyle yapmazlarda, Tuğçe bile masum kalıyor yanlarında hatta bazen niye nefret ediyorlar bu kadar diye düşünüyorum. Asslaaa demesi sinir bozucu olabilir ama çokta birşeyi yok
Yaren benimde şimdiye kadar tek favorimdi. Şeydaya zaten aşırı gıcık oluyorum ilk bölümlerde diyordum ne kadar olgun kız falan, tam yılanmış, şimdilerde erhanla dışarıda görüştüğü iddia ediliyor bide. Elifle Cansel iyiler şuan. Sırf zortbukeye karşılar diye bile sevebilirim onları zaten.yareni tutuyordum bu hafta kendini evin kraliçesi sandığını görünce acayip soğudum, şeyda artık sinsi geliyor, en sevmediğim karakter Cansel en masumları kaldı resmen. Sedatı bile neredeyse Elif için izleyecek hale geldim.
Simgenin içinde nefret var ya, cin cin bakiyo gözleriSimge cok fena hee, tugce yuzunden onune gelene salliyor
Benim canseli sevmemeSimgenin içinde nefret var ya, cin cin bakiyo gözleritugceyi sevmiyorum ama bizimkilerin gerçek yüzünü gördükçe iyimis meğerse diyorum
Canselin Elifin arkasında kapı gibi durmasına helal olsun, Sedat o kadar Elifi savunmadı. Cansel iyi bir sevgili mi bilmem ama onla kavgaya giderim arkadaş.Benim canseli sevmemesu kadar kaldi bu kizlarin sayesinde javshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?