Kısmetsular 🧚‍♀️

Simge biraz kalir gibi geliyor ya erkekler seviyor onu
Şeyda aşırı pick me bir kadın. Bu kadar iki yüzlü içten fesat bir kadın görmüyorum o programda. Fellannur çok tehlikeli..

Simge cennet mahallesinden fırlamış gibi. o nasıl kavga etmek bağırıp çağırmak..

Ayşenur a acayip şaşırdım. Şeyda'dan sinirini çıkaramayınca Tuğçe'den çıkardı sinirini.

Bu bölüm şok içinde izledim herşeyi

Ahahaha Erhana canlı yayında yareni telefonuna nasıl kaydettin diye sormuşlar, o da göstermiş ekranı "güneşim" diye kaydetmiş. Ama ekranda yarenin numarası da gözükmüş telefonları susmuyormuş kızın djsjxnskdks köpürmüş yaren ayrılacakmış erhandan

Acil sedatın simge yüzünden Elif'i terketmesini konuşabilir miyiz???

Acil sedatın simge yüzünden Elif'i terketmesini konuşabilir miyiz???
Elif varken simgeyi tercih eden Sedat yüzünden benim başım eğildi. Elif ya elif varken sin Simge’yi o varoş gülünü nasıl tercih edersin Sedat? Sana çok kızgınım ve laflar hazırladım

Sedat diyordum tek dürüst tek dobra tek temiz o oldu diyordum ama cansele dediği laftan sonra o çizgisini aşmaya başladı bence. O da artık herkes gibi

Elif varken simgeyi tercih eden Sedat yüzünden benim başım eğildi. Elif ya elif varken sin Simge’yi o varoş gülünü nasıl tercih edersin Sedat? Sana çok kızgınım ve laflar hazırladım
Bundan sonra negatif oyum sedata. Zaten o kısacık boyuyla elif gibi güzel bir kızın yanınada yakışmıyordu. Varoş simgeye layık. Umarım Elif batuhanla olur ama geri barışacaklar diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…