- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Elifle bilgehan olur gibi geliyor bana ya sessiz sakin ikisidegerçekten öyle. kalitesini bozmuyor. utanıyorda. kızı iyice salakmış gibi gösteriyorlar. normal bir insan işte. diğerleri gibi carlamıyor diye yükleniyorlar. şu sedattan da kurtulsa keşke.zeyd bile daha iyi
fazla sessiz bir ilişki olur sankiElifle bilgehan olur gibi geliyor bana ya sessiz sakin ikiside
En azından mutlu bir cift olur ya digerlerine baksana 2 gunde bir ayriliyorlarfazla sessiz bir ilişki olur sanki
Simge biraz kalir gibi geliyor ya erkekler seviyor onuŞeydanur felannur ve simge acilen elenmeli. Izlerken acayip sinir oluyorum ikisine de..
Şeyda aşırı pick me bir kadın. Bu kadar iki yüzlü içten fesat bir kadın görmüyorum o programda. Fellannur çok tehlikeli..Simge biraz kalir gibi geliyor ya erkekler seviyor onu
Ay cidden, ilk bölümlerde bileği kırmızı odaya çağırmasına rağmen bilek tugcenin pesinden koştu ya ordan yarası var hala.Simge yakinda tugceye, neden nefes aliyorsun diye saldiracak
Pek izleyemiyordum cumartesi üst üste 3 bölüm izledim kafamda o baştaki şarkı çalıyor hala. Yeni gelen çocuk baya yakışıklı ya bittim resmenkısmetuslar buraları terketmiş
Elif varken simgeyi tercih eden Sedat yüzünden benim başım eğildi. Elif ya elif varken sin Simge’yi o varoş gülünü nasıl tercih edersin Sedat? Sana çok kızgınım ve laflar hazırladımAcil sedatın simge yüzünden Elif'i terketmesini konuşabilir miyiz???
simge yüzünden miAcil sedatın simge yüzünden Elif'i terketmesini konuşabilir miyiz???
çok saçma ama elif keşke zeydle olsaPek izleyemiyordum cumartesi üst üste 3 bölüm izledim kafamda o baştaki şarkı çalıyor hala. Yeni gelen çocuk baya yakışıklı ya bittim resmenelifle de çok yakışıyorlar
Bundan sonra negatif oyum sedata. Zaten o kısacık boyuyla elif gibi güzel bir kızın yanınada yakışmıyordu. Varoş simgeye layık. Umarım Elif batuhanla olur ama geri barışacaklar diyorlar.Elif varken simgeyi tercih eden Sedat yüzünden benim başım eğildi. Elif ya elif varken sin Simge’yi o varoş gülünü nasıl tercih edersin Sedat? Sana çok kızgınım ve laflar hazırladım
Elif yanındayken de hep simgeye asılıyordu zaten farketmiştim sinir olmuştum ama bu kadarını da beklemiyordum. Sedat karşımda olsa da bir tokat atsam şöyle.simge yüzünden mine buluyorlarsa bu simgede
Bende Batuhan mı Zeyd mi karar veremedim. Zeyd de iyi son günlerde. Tugceye de ısınmaya başlıyorum hatta yavaştançok saçma ama elif keşke zeydle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?