- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Valla gecen zortbukeye saksi atti ya, ben orda biraz tav oldum işteCanselin Elifin arkasında kapı gibi durmasına helal olsun, Sedat o kadar Elifi savunmadı. Cansel iyi bir sevgili mi bilmem ama onla kavgaya giderim arkadaş.
Ben sevmeye başladım bile dnskdnsks her gün düzenli negatif oy atan ben yani düşünBenim canseli sevmemesu kadar kaldi bu kizlarin sayesinde javshs
Sedat Elif'i şu kadarCanselin Elifin arkasında kapı gibi durmasına helal olsun, Sedat o kadar Elifi savunmadı. Cansel iyi bir sevgili mi bilmem ama onla kavgaya giderim arkadaş.
Aybukeye bugun aşırı kuruldum yaBen sevmeye başladım bile dnskdnsks her gün düzenli negatif oy atan ben yani düşünBir gün Aybükeye de nasip olur mu? Sanmam
Sedat dalgaya gelmis sanki vi degisikElifin arkasında kapı gibi sağlam durdu, Sedat azıcık feyz alsın Canselden. Gideyim de ona pozitif oy vereyim.
QfsjagshqgqysfSedat Elif'i şu kadarseviyorsa nickimi elsed olarak değiştiricem o kadar diyorum dksndnx simgeyi seviyor
Bende gidip Aybükeye negatif oy atayım günün sinirini stresini cikarayimElifin arkasında kapı gibi sağlam durdu, Sedat azıcık feyz alsın Canselden. Gideyim de ona pozitif oy vereyim.
Zortbuke ve simgeHadi bana negatif oy önerisi verin :)
O kadar kişiye kılım ki adaylar arasında kalıyorum, yaren simge, zortbuke, şeyda, Ayşenur bile. Söyleyin kimi seçeyim?Zortbuke ve simge
İlk bölümler sedata adam adamm diyordum da elifi zerre umursamaması aklının elif dışındaki herkeste olması korumaması falan soğuttu, bundan sonra tolgacıyım. Ona güzel bir aday gelsin, bende olabilirimAybukeye bugun aşırı kuruldum yatolgayi bu kiza harcattilar
Tolga bana vitrin aşkı gibi geliyor samimi bulmadım onla ayküyüİlk bölümler sedata adam adamm diyordum da elifi zerre umursamaması aklının elif dışındaki herkeste olması korumaması falan soğuttu, bundan sonra tolgacıyım.
Erol ve ZeydÇağrı, Tolga, Zeyd negatif kime?
Kiz sesini cikarmadikca ustune gidiyorlar, o da pek kibar sessiz azcik cirlasa dahada gitmezler ustuneşeyda ve çağrı ikilisi acayip fake bir ilişki değil mi? millete ağzına geleni söylüyorlar kendileri sinsi sinsi bir köşede takılıyor. ama sorsan elif sahte.
orda mobbingin kralını elife yapıyorlar konuşamıyor kendini anlatamıyor bilmem ne.. kız gayet konuşuyor ama karşısında adam akıllı muhatabı yok ne yapsın. sinir oldum elife yapılan anlamsız baskıya.
gerçekten öyle. kalitesini bozmuyor. utanıyorda. kızı iyice salakmış gibi gösteriyorlar. normal bir insan işte. diğerleri gibi carlamıyor diye yükleniyorlar. şu sedattan da kurtulsa keşke.zeyd bile daha iyiKiz sesini cikarmadikca ustune gidiyorlar, o da pek kibar sessiz azcik cirlasa dahada gitmezler ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?