Kısmetsular 🧚‍♀️

Canselin Elifin arkasında kapı gibi durmasına helal olsun, Sedat o kadar Elifi savunmadı. Cansel iyi bir sevgili mi bilmem ama onla kavgaya giderim arkadaş.
Sedat Elif'i şu kadar seviyorsa nickimi elsed olarak değiştiricem o kadar diyorum dksndnx simgeyi seviyor

Aybukeye bugun aşırı kuruldum ya tolgayi bu kiza harcattilar
İlk bölümler sedata adam adamm diyordum da elifi zerre umursamaması aklının elif dışındaki herkeste olması korumaması falan soğuttu, bundan sonra tolgacıyım. Ona güzel bir aday gelsin, bende olabilirim

şeyda ve çağrı ikilisi acayip fake bir ilişki değil mi? millete ağzına geleni söylüyorlar kendileri sinsi sinsi bir köşede takılıyor. ama sorsan elif sahte.
orda mobbingin kralını elife yapıyorlar konuşamıyor kendini anlatamıyor bilmem ne.. kız gayet konuşuyor ama karşısında adam akıllı muhatabı yok ne yapsın. sinir oldum elife yapılan anlamsız baskıya.

Kiz sesini cikarmadikca ustune gidiyorlar, o da pek kibar sessiz azcik cirlasa dahada gitmezler ustune

Kiz sesini cikarmadikca ustune gidiyorlar, o da pek kibar sessiz azcik cirlasa dahada gitmezler ustune
gerçekten öyle. kalitesini bozmuyor. utanıyorda. kızı iyice salakmış gibi gösteriyorlar. normal bir insan işte. diğerleri gibi carlamıyor diye yükleniyorlar. şu sedattan da kurtulsa keşke.zeyd bile daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…