- 13 Kasım 2022
- 2.134
- 4.661
- 63
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Ayşenuru başından beri öykü serter de dahil çok şımarttılar, evde hiçbir vasfı olmamasına rağmen sürekli alttan aldılar, sedatla yakıştırdılar falan. Tepemize çıktı elemezler de artık. Onun konuştuğu sahneleri geçiyorum napiyim.Batuhan da umarım biraz Erhan’ın havasını söndürür. Erhan ve Yaren’e de ayrı gıcık olmaya başladım. Ne demek kimse benim adımı kutuya yazamaz. Sen kimsin ya?
Bir de hiçbir işlevi olmayıp koruma altında olan Ayşenur’a ne demeli. Fragmanda havalara girmiş çiyan benden izin almadan erkekler evine gidemezsiniz, diye. Aşırır cringe.
İlk günden beri arkandaGözümüze sokmuşlar da biz görememişiz Simsed’i. Alın eski bölümlerden kanıt.
diğerleri okadar zıvanadan çıktı ki tuğçe masum kaldı. zeyd de tipini falan düzeltmiş bağırsağa sarılmış sucuk gibi görünmüyor gömlekleriBende Batuhan mı Zeyd mi karar veremedim. Zeyd de iyi son günlerde. Tugceye de ısınmaya başlıyorum hatta yavaştan
diğerleri okadar zıvanadan çıktı ki tuğçe masum kaldı. zeyd de tipini falan düzeltmiş bağırsağa sarılmış sucuk gibi görünmüyor gömleklerisanki elifle çok cool olurlar gibi
Bağırsağa sarılmış sucuğa kahkaha attımdiğerleri okadar zıvanadan çıktı ki tuğçe masum kaldı. zeyd de tipini falan düzeltmiş bağırsağa sarılmış sucuk gibi görünmüyor gömleklerisanki elifle çok cool olurlar gibi
Onu bu hafta yine potaya çıkarırlar, kız hiçbir şey yapmasa bile dert oluyor.Zeyd ve Tuğçe elenme korkusuna kendilerine çeki düzen verdiler. Tuğçe’nin sesi çıkmıyor ama potaya girdiler yine de.
yaaaa bu akşamın özetine baktım elif hızla çıkarken zeyd nasıl gidiyor peşinden. heyecanlandırdı beniZeyd ve Tuğçe elenme korkusuna kendilerine çeki düzen verdiler. Tuğçe’nin sesi çıkmıyor ama potaya girdiler yine de.
dürüm de olabilirBağırsağa sarılmış sucuğa kahkaha attımevet tipi düzeldi günahkar sokakların tövbekar delikanlısı değil artık, boyu falan da bi uzadı sanki kdksdks
sedatla simgenin 3-5 bölüm anca sürecekmiş sonra elife geri dönecekmiş diye duydum. Elif olsam kabul etmem.sedat simgeye gelince bülbül kesilmiş. iki manipülatör çirkef bulmuşlar birbirlerini
Ben ilk bölümlerde yarenin sedattan hoşlandığını düşünmüştüm, o yüzden şuanda da böyle çirkef davrandığını düşünüyorum. İlk geldiğinde hiç sevmedigim Elife karşı şuan avukatlığımı konusturup herkese savunmasını yapıp korumak istiyorumElif ve Sedat ayrılınca leş bekleyen akbabalar gibi Elif’in üstüne giden, Sedat’a ayrıldığına sevin diyen Yaren kendini bir şey sanma, yarın Sedat ve Elif barışırsa Elif bugün yaptıklarını unutmayacak bebeğim. Tuğçe ve Elif’in kanka olmasına şaşırmıyorum artık resmen kızların yılanlıkları arasında Tuğçe Melaike kaldı. Elsed’çi de değilim direkt Elifi destekliyorum. Sadece Elif keşke onun dışında herkese negatif ver butonu olsa.
Simge,Şeyda,Yaren,Ayşe tam bir şer ittifakııııBu nasıl bir bölümdü böyle..
Şeyda ve yaren iyice zıvanadan çıktılar. Şaka gibiler kimin hakli kimin haksiz olduğunu herkes görüyor.
Şeyda kadar itici içten pazarlıklı birini görmedim hayatımda. Kız istediği gibi lafları çarpıtıyor Elif'i kıskandığı için ne yapacağını şaşırdı.. Tweetlerinin altındaki yorumlara bakıyorum full linç neredeyse. Hoşuna mı gidiyor acı çekmekten hakaretten mi hoşlanıyor çözemedim. Sedat'a da yazıklar olsun hiç beklemezdim. Umarım Elif dönmez bir daha ona.
Yeni gelen çocuk harbiden taş. Yabancı dizilerden fırlamış gibi. En azından bir tarzı var. İnşallah Elif'le olur. Sedat'ın neyini bu kadar abarttı millet zaten anlayamadım. Sokağa çıksan her 10 erkekten 10'nu Sedat tipinde yanisedatla simgenin 3-5 bölüm anca sürecekmiş sonra elife geri dönecekmiş diye duydum. Elif olsam kabul etmem.
Aynen şu vampir dizilerinde oynayan çocuklar gibi. Tolgadan bile daha yakışıklı geldi bana, zaten Aybüke de çocuğu ilk gördüğünde düştü, her an onunda kendisine aşık olduğunu iddia edebilir. Herkes sedatın karakterini beğenmişti ama karakterini son bölümlerde gayet iyi gösterdi. Fazla ilgi görünce bocalayıp bi tarafları kalkan türk erkeği modeli işte.Yeni gelen çocuk harbiden taş. Yabancı dizilerden fırlamış gibi. En azından bir tarzı var. İnşallah Elif'le olur. Sedat'ın neyini bu kadar abarttı millet zaten anlayamadım. Sokağa çıksan her 10 erkekten 10'nu Sedat tipinde yani
Simge nedir ya? Simge nedir Allah aşkına? Hareketleri falan o kadar itici,varoş ki. Hele o sesi Allah'ımmmAynen şu vampir dizilerinde oynayan çocuklar gibi. Tolgadan bile daha yakışıklı geldi bana, zaten Aybüke de çocuğu ilk gördüğünde düştü, her an onunda kendisine aşık olduğunu iddia edebilir. Herkes sedatın karakterini beğenmişti ama karakterini son bölümlerde gayet iyi gösterdi. Fazla ilgi görünce bocalayıp bi tarafları kalkan türk erkeği modeli işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?