- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
O dişlek ağzıyla her saniye gülerken nedense elenmemek için her gala öncesi aglaması. Öyle bir oyunlu ki. Sedat 2 güne onun ne mal olduğunu anlayacakta iş işten geçmiş olacak.Simge nedir ya? Simge nedir Allah aşkına? Hareketleri falan o kadar itici,varoş ki. Hele o sesi Allah'ımmm
Yeni gelen çocuğu görünce kıskandı galiba avel. Ayy sinir etti beni Sedat. Elif inşallah aklını kullanır da bir daha evet demez onasedatla simgenin 3-5 bölüm anca sürecekmiş sonra elife geri dönecekmiş diye duydum. Elif olsam kabul etmem.
Bütün erkekler Elif'i beğendiklerini söylediler ya, kıskanıyorlar işte. Benim üstüme bu kadar gelseler hepsinin saçını başını yolup kırmızı kartı yemiştim. Yine iyi sakin kaldı.ayşenur iki bölümde nasıl bu kadar itici olabildi. bu eliften ne istiyorlar. ne kadar iticiler.
gerçekten kötüler. ölecekler fesatlıktan. zaten o şeyda birde yüzüne birşeyler yapmış şahtı şahbaz olmuş. sinir oldum hepsineBütün erkekler Elif'i beğendiklerini söylediler ya, kıskanıyorlar işte. Benim üstüme bu kadar gelseler hepsinin saçını başını yolup kırmızı kartı yemiştim. Yine iyi sakin kaldı.
Seydanin "elif için erkek olması yeterli" demesi yok mu bide, o sırada gelen her erkek adaya sulanan Seyda yanigerçekten kötüler. ölecekler fesatlıktan. zaten o şeyda birde yüzüne birşeyler yapmış şahtı şahbaz olmuş. sinir oldum hepsine
dolgu falan yaptırmış galiba gözleri balon gibiydi. çağrının peşinden koştu binbir sinsilikle hemde. sürekli elifi küçümsüyorlar anlamıyor, kafası basmıyor duvar gibi, konuşmuyor. sonra kız konuşmaya başladı aklın nerdeydi demeye başladılar. ayşenur ayrı bir cins. popi olmuş diye ben ne dersem onu yapacaksınız modunda sanki devlete padişah olmuş haspam.Seydanin "elif için erkek olması yeterli" demesi yok mu bide, o sırada gelen her erkek adaya sulanan Seyda yanielif başından beri Sedat dedi sadece. Aynen bir farklılık vardı yüzünde daha bir kötü görünüyordu, gözlüğü de o yüzden takmış sanırım.
Ayy varoslar kendilerine baksınlar, elif orda konuşurken simge orda bile " yalan söylüyor or**pu" diyordu kızlara Elif için. O yeni gelen çocuğu da şimdi seydaya yapmaya çalışıyorlar. Hatta kırmızı odaya da seydayi çağırmasını bekliyorlardı, elifi cagirinca nasıl kaldılar öyle ne güldümdolgu falan yaptırmış galiba gözleri balon gibiydi. çağrının peşinden koştu binbir sinsilikle hemde. sürekli elifi küçümsüyorlar anlamıyor, kafası basmıyor duvar gibi, konuşmuyor. sonra kız konuşmaya başladı aklın nerdeydi demeye başladılar. ayşenur ayrı bir cins. popi olmuş diye ben ne dersem onu yapacaksınız modunda sanki devlete padişah olmuş haspam.
elifle ilgili sürekli ağzı bozuk diyorlar ama yeliz twitterda öyle birşey yok hiç duymadım dedi
otopark mafyası gibiler geleni kendilerine kapıyorlar. gerçekten varoşlar. bende bugün yaren de aynı kelimeyi kullanacaktı tuttu kendini. hemde elif kırmızı odadayken.Ayy varoslar kendilerine baksınlar, elif orda konuşurken simge orda bile " yalan söylüyor or**pu" diyordu kızlara Elif için. O yeni gelen çocuğu da şimdi seydaya yapmaya çalışıyorlar. Hatta kırmızı odaya da seydayi çağırmasını bekliyorlardı, elifi cagirinca nasıl kaldılar öyle ne güldüm
Maalesef barışmışlar yaYeni gelen çocuğu görünce kıskandı galiba avel. Ayy sinir etti beni Sedat. Elif inşallah aklını kullanır da bir daha evet demez ona
Umarın yalandır..Maalesef barışmışlar ya
Ayy bide yaren diyor ya batuhan ince kadınlardan hoşlanıyorum dediğinde elif ince mi diye. Kendi koca vücudundan haberi yok herhalde. Keşke günde 2 negatif oydan daha fazla hakkımız olsa hepsini negatiflerdim.otopark mafyası gibiler geleni kendilerine kapıyorlar. gerçekten varoşlar. bende bugün yaren de aynı kelimeyi kullanacaktı tuttu kendini. hemde elif kırmızı odadayken.
kız çıktı hepsibirden çullandılar üzerine benim taaaa burada panik atağım tuttu.
Evet onu bende duydum, çok üzülürüm barisirlarsa Zeyd ya da batuhanla olmalı.Maalesef barışmışlar ya
Ozlendin hee. Yeni damada bende düştüm. Banada damon salvatore vibe ı verdi ve Elifle çok yakışıyorlaaarMapusta kalp atıslarımı duydunuz mu kızlar? Yeni damata cok pis göz diktim 7/24 bakıyorum.
Brandon lee, ıan somerhalder seri katil richard ramirez çakması adeta düsüp düsüp duruyorum.
Şimdi yeni bölümü izliyorum bu şer dörtlüsü neden Batuhan Şeyda’yı dansa kaldırmış kırmızı odaya çağırmış gibi davranıyorlar acaba. İki gündür çok hırslandım bende uygulamayı indireceğim az kaldıAyy bide yaren diyor ya batuhan ince kadınlardan hoşlanıyorum dediğinde elif ince mi diye. Kendi koca vücudundan haberi yok herhalde. Keşke günde 2 negatif oydan daha fazla hakkımız olsa hepsini negatiflerdim.
Ya indir nolacak valla negatif oy attıkça rahatlıyorsunŞimdi yeni bölümü izliyorum bu şer dörtlüsü neden Batuhan Şeyda’yı dansa kaldırmış kırmızı odaya çağırmış gibi davranıyorlar acaba. İki gündür çok hırslandım bende uygulamayı indireceğim az kaldı
İlk baslarda sedatın biriyle olmasını istemiyordum deli miydim neydim bilmiyorum. Şu an gözüme o kadar itici geliyor ki. Her ne kadar canselin geçmisi karanlık olsada milletin içinde kıza kalitesiz diyip vurması koflugunu belli etti. Bu açık sözlülük degil patavatsızlık, karaktersizlik. Simge en basından beri evdeydi neden tanımak istemedi elif gelirken yaptı bunu? Mıctıgımın yerden bitme singapur faresi dellendim.Ozlendin hee. Yeni damada bende düştüm. Banada damon salvatore vibe ı verdi ve Elifle çok yakışıyorlaaarSedat ağlayarak günlüğüne yazsın.
Hoşgeldin aramıza dutummmAllah kahretmesin nasıl bi batağa düştüm çıkamıyomakşama kadar aha bunları izliyom kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?