- 30 Ocak 2017
- 14.208
- 199.033
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.101
Aynen kendi de bronzlasiyor bir de simsiyahO var yaa fena yakışmıştı hatta aradım ben o takımı da bulamadımiç açıcı renkler bende görmek istiyorum, özellikle yarenin sürekli siyahlara bürünmesi.. içim daralıyor onu görünce.
Solaryum reisAynen kendi de bronzlasiyor bir de simsiyahaslında beyaz tenliymis normalde. Bence o daha çok yakışır
Parayla bu sevgimi gönlümden satın alamazsınHerkesin bir Guilty Pleasure' ı vardır , benim de bu napayım
Yaaa buna nasıl sevindimmmAyy bu haftasonu günde iki bölüm yayinlayacaklarmis. Yine içim dışım kısmetse olur olacak..
Koruma altına alınan yani o hafta ismi yazilmayacak adayYa kızlar beni bi aydınlatın. Bunlar hem favori,hem evin birincisi,hem de koruma altına alınacak adayı seçiyor. Benim kafa çorba oldu abi. Ne işe yarıyo bunlar?
Kız bende mi bi salaklık var bi türlü kafam almıyorKoruma altına alınan yani o hafta ismi yazilmayacak aday
Favori olan o hafta için bicok seyde izin vs isteyen veya seçim yapan
Birinci olanda işte bu eleme geceleri için oy oranına göre karşı taraftan fazlaysa evini koruyacak olan kişiyi seciyolar diye biliyorum yanlissam düzeltin kızlar
1 kadın ve 1 erkek favoriler koruma altında olan, robottan saçma birşeyler için izin isteyen ve 15.000 TL yi almak için gala gecesi öykü hanımın yanında dikilen kişiler. Haftanın birincisi iki favori arasından seçiliyor, birinci 15.000 tl yi alıyor ve eleme potasında kendi evini koruyor.Ya kızlar beni bi aydınlatın. Bunlar hem favori,hem evin birincisi,hem de koruma altına alınacak adayı seçiyor. Benim kafa çorba oldu abi. Ne işe yarıyo bunlar?
Ramazanda da 2 bölüm yayinlanacak diyorlar. Bende sevindim, 80 bölüm ileriden gidiyorlar çünkü yetişmemiz lazım çok geride kaldık.Yaaa buna nasıl sevindimmm
Heh tamam doğru anlamışım. Evi koruma altına alıp alamayacakları bizim uygulama üzerinden attığımız oylara göre belirleniyo dimi?1 kadın ve 1 erkek favoriler koruma altında olan, robottan saçma birşeyler için izin isteyen ve 15.000 TL yi almak için gala gecesi öykü hanımın yanında dikilen kişiler. Haftanın birincisi iki favori arasından seçiliyor, birinci 15.000 tl yi alıyor ve eleme potasında kendi evini koruyor.
Yok kızHeh tamam doğru anlamışım. Evi koruma altına alıp almayacakları bizin uygulama üzerinden attığımız oylara göre belirleniyo dimi?
HeeYok kızo zaman hep Elif birinci olurdu. O uygulamadan attığımız oylar programın finalinde sampiyonu belirlemek için atılan oylar. Şimdi hepsi gidip oy atıyor ya hani kutuya. İşte ordan hangisi daha fazla oy almışsa o birinci oluyor.
Şeyda çıkarsa hiç şaşırmamAy yeliz açıklama yapmış programın başından beri lezbiyen bir yarışmacı var ve ben gözlerimle şahit oldum demişkim sizce
Olabilirr büyük ihtimalle şu an arasının bozuk olduğu biri. Ayşenur değil ondan eminim çünkü Ayşenur kankasi. Demişler çünkü aysenur yareni mıncıklıyordu o olabilir mi diyeŞeyda çıkarsa hiç şaşırmam
Şeyda'nın maskülen bir tarafı var o yüzden öyle dedim ama Yeliz sallıyoda olabilir. Hiç birinin bir dediği ötekinin dediğini tutmuyo çünkü.Olabilirr büyük ihtimalle şu an arasının bozuk olduğu biri. Ayşenur değil ondan eminim çünkü Ayşenur kankasi. Demişler çünkü aysenur yareni mıncıklıyordu o olabilir mi diyehayırr
Gündemde kalmak için söylemiş de olabilir dediğin gibi. Şarkı çıkarmış çünkü konuşulması lazımŞeyda'nın maskülen bir tarafı var o yüzden öyle dedim ama Yeliz sallıyoda olabilir. Hiç birinin bir dediği ötekinin dediğini tutmuyo çünkü.
BiseksüelGündemde kalmak için söylemiş de olabilir dediğin gibi. Şarkı çıkarmış çünkü konuşulması lazımSeyda sanki hem kadınlardan hem erkeklerden hoslaniyor gibi. Ne deniyordu onlara hatırlamıyorum
Yorumlarda herkes Seyda demiş maskülen bir tarzı oldugu için ama bence simgeAy yeliz açıklama yapmış programın başından beri lezbiyen bir yarışmacı var ve ben gözlerimle şahit oldum demişkim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?