- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.121
Evet bu şekilde biliyorum canımKız bende mi bi salaklık var bi türlü kafam almıyorBu hafta Şeyda ve Ozan favori seçildi,sonra bu ikisi arasından haftanın 1.si seçildi. Geçen haftada Sedat ve Tuğçe favoriydi yine bu ikisi arasından birinci seçildi. Tuğçe 1.oldu ve evini korudu. Haftanın 1.leri favoriler arasından mı seçiliyo?
80 bölüm mu çok şaşırdım ben daha az tahmin ediyordum. Geçen gün bugun 8 Mart dünya kadinlar günü falan diyince demek 10 gün falan önceden diye düşündüm. Günlük 2 bölüm cekiyolar 20 bölüm ilerisi falan sandım. Ama hesaplayıp o şekilde de demiş olabilirler bugün 8 Mart diye.Ramazanda da 2 bölüm yayinlanacak diyorlar. Bende sevindim, 80 bölüm ileriden gidiyorlar çünkü yetişmemiz lazım çok geride kaldık.
En büyük aşklar nefretle başlarErhan Sedat haklı diyor delircemkarşısına alıp dert anlatıyorlar falan. Bence sedatla Erhan olsunlar
Şeyda da çok ümitlenmişti ama...Bu arada lucanın simgeyi tanımak istemesi benim başımı kopardı..
Dışarda beraberlermiş. Benim başım yok artıkBu arada lucanın simgeyi tanımak istemesi benim başımı kopardı..
Ay hayır ya bu beni üzeeerDışarda beraberlermiş. Benim başım yok artık
Sen yedi adaysın galiba gel kucağıma yapamadı bu sefer dkdxndnns simge de seydanin kıskanmasıyla ilgili tweetler begenmisŞeyda da çok ümitlenmişti ama...
Evet ya bu sefer ki sistem baya karışıkEvet bu şekilde biliyorum canımama bazı şeyleri gecmis senede olan kısmetse olura göre çok farklı o yüzden normal karıştırman. Onların düzeni daha iyiydi.
Ya gerçekten o çocuk nasıl Simge'ye baktı ya? Tip olarak falan demiyorum Simge'nin hareketleri,davranışları falan çok çirkin ya,nasıl yani?Dışarda beraberlermiş. Benim başım yok artık
Zaten bölümde ciyak ciyak bağırınca luca bağırma falan dedi simgeye soğudu. Bide simgenin tanıma yolunda el ele bile tutuşmam demesi ama çocuğun bacağını oksamasiYa gerçekten o çocuk nasıl Simge'ye baktı ya? Tip olarak falan demiyorum Simge'nin hareketleri,davranışları falan çok çirkin ya,nasıl yani?
Simge ilişkisi varken böyle hanım hanımcık ihihihihi tarzı hallere giriyor iyi görünmek için ama fazla sürmüyorZaten bölümde ciyak ciyak bağırınca luca bağırma falan dedi simgeye soğudu. Bide simgenin tanıma yolunda el ele bile tutuşmam demesi ama çocuğun bacağını oksamasi
10 saniye önce gülerken aniden sinir krizi falan geçiriyor hiç normal değil. Bide kızım gösterdi daha yeni canlı yayın açmış tiktokta, sedata sövüyormuş. Ya yarismadan çekip gitmedin mi bi sal artık. Çirkeflikte boyut açtı.Simge ilişkisi varken böyle hanım hanımcık ihihihihi tarzı hallere giriyor iyi görünmek için ama fazla sürmüyor
Allah günah yazmasın bir tuhaf kız.Yeni gelen yarışmacıyı gördünüz mü ya?
Ya sorma banada konuşması falan filan bi değişik geldiAllah günah yazmasın bir tuhaf kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?