Kısmetsular 🧚‍♀️

Aysenurun herkes gülerken olayı ciddiye alması peki, gerçekten kendine o kadar guveniyor mu gerci fragmanda lucayla pasta yiyorlardı. Gül gibi çocuğu zorla aysenura yaparlarsa başım kökünden kopar. Buseyle de olmaz bence. Rotinda veya Elifle yakışırdı tip olarak.
Simgenin yoklugu herkese huzur verdi sanki, bu bölüm çok eglenceliydi.

Ya bu Simge Luca'yı bile iticileştiriyormuş, Simge gittikten sonra o kadar tatlı bulmaya başladım ki çocuğu. Dışarda nasıldır bilemem ama burada çok sevimli bence gülüşü falan aşırı yükseldim afsgsgsg

E tabi internette olunca daha rahat oluyo ama İspanya versiyonuna göre ohooo bizim ki ilkokul müsameresi
Ispanyollar asiri rahatlar ya cidden, bizim program rtukten korkusuna pek bir sey suremiyor firina anca kavga kaos. Ondada dayak mayak yok onceden tekme tokat dovuyorlardi birbirlerini

Ispanyollar asiri rahatlar ya cidden, bizim program rtukten korkusuna pek bir sey suremiyor firina anca kavga kaos. Ondada dayak mayak yok onceden tekme tokat dovuyorlardi birbirlerini
Kız o değilde Rothinda bir içim su ya. Şu kız kala kala bileğe kaldı ya ona yanarım. Çok daha büyük bir potansiyel beklemiştim bu kızdan ama beklediğim etkiyi yaratamadı. Luca'yla ne yakışırlardı offf

Buse bu bolum sürekli kızları susturuyor müdahale ediyor sanki moderator kendisi
Ay bide Tuğçe ve canselin linç yediği bölümlerde oldukları için hep onların üstüne gidiyor, sanıyor ki Buse tugceyi ezdi ya queen falan diyecekler. Bilmiyor ki tugce dışarıda seviliyor şuan

Fragman beni krize soktu ya sedatın Elife dedikleri şaka mı? Of Sedat off. Tam düzeliyorsun diyorum yine batırıyorsun.

Fragman beni krize soktu ya sedatın Elife dedikleri şaka mı? Of Sedat off. Tam düzeliyorsun diyorum yine batırıyorsun.
Ya abi İspanya versiyonunda adamlar bıraksalar orda şaapıvercekler bunlar daha "goton goronoyo" diye geziyorlar. Şu yarışmanın 3. Sezonu hala aynı muhabbetler. Sedat,Elif'in böyle açık giyindiğini yeni mi gördü yaa? Cansel tam bir queen ya asla Oğulcan'a taviz vermiyo bu konuda. Elif'te nerdeee.

O kadar haklisinki citi piti bir kiz ama bilek öküzü hic olmadi ona, ciden lucayla asiri hot olurlar bence bilekle olmaz onlar zaten ya ayrilirlar yakinda bak gorursunuz
Teşekkür ederim bebeğim özledik seni yav yaz buraya
Bende sizi ozledim yaa moralim dusuktu ama bundan sonra burdayim
Ay bide Tuğçe ve canselin linç yediği bölümlerde oldukları için hep onların üstüne gidiyor, sanıyor ki Buse tugceyi ezdi ya queen falan diyecekler. Bilmiyor ki tugce dışarıda seviliyor şuan
Gelir gelmez zaten ogulcana yürütmüştü seyda olayinda, surekli bende varim havasinda. Tamam sensin buse sensinn. Valla tugceye asiri giciktim ben ama seviyorum suan kizi
Ay ben daha yarisindayim bolumun nolduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…