- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.141
Bağcılar kızı gibi. Ömrüde pek uzun olmayacağa benziyor.Yeni gelen yarışmacıyı gördünüz mü ya?
Aysenurun herkes gülerken olayı ciddiye alması peki, gerçekten kendine o kadar guveniyor muAyşenur-Batuhan-Luca sahnelerinde aşırı güldüm. Ama Luca Ayşenur'a hiç uygun değil zaten Buse'yle olacak falan deniliyordu.
Şeydanur'un yalnız kalmasına mutlu olsam da Yaren ve Ayşenur'un kendilerini sıyırması haksızlık. Simge'nin yokluğu bir gram hissedilmedi kimse adını bile anmadı
Bakalım Şeyda daha kimlere saracak... Merakla bekliyorum
Geldiği gibi gidecekmiş aynenBağcılar kızı gibi. Ömrüde pek uzun olmayacağa benziyor.
O da bir seymi ust uste bile cikiyorlar jagsjwhsAbooo aboo kız bu İspanya kısmetse olurunda ağzından öpüyolar birbirleriniii
Evet gördüm. Yav bu neymiş ya neden Türkçe alt yazısı yoookO da bir seymi ust uste bile cikiyorlar jagsjwhs
Valla ben anlamasamda izliyorum oyle arada hahahahEvet gördüm. Yav bu neymiş ya neden Türkçe alt yazısı yoook
Zaten ordakiler de beden diliyle anlaşıyor bacım çokta önemli değilValla ben anlamasamda izliyorum oyle arada hahahah
Bizimkilerde az değil he, caktirmadan ellesiyorlar jagsjshs izin verseler daha beter olurlarZaten ordakiler de beden diliyle anlaşıyor bacım çokta önemli değil
E tabi internette olunca daha rahat oluyo ama İspanya versiyonuna göre ohooo bizim ki ilkokul müsameresiBizimkilerde az değil he, caktirmadan ellesiyorlar jagsjshs izin verseler daha beter olurlar
Ispanyollar asiri rahatlar ya cidden, bizim program rtukten korkusuna pek bir sey suremiyor firinaE tabi internette olunca daha rahat oluyo ama İspanya versiyonuna göre ohooo bizim ki ilkokul müsameresi
Kız o değilde Rothinda bir içim su ya. Şu kız kala kala bileğe kaldı ya ona yanarım. Çok daha büyük bir potansiyel beklemiştim bu kızdan ama beklediğim etkiyi yaratamadı. Luca'yla ne yakışırlardı offfIspanyollar asiri rahatlar ya cidden, bizim program rtukten korkusuna pek bir sey suremiyor firinaanca kavga kaos. Ondada dayak mayak yok onceden tekme tokat dovuyorlardi birbirlerini
Teşekkür ederim bebeğimAyy kizlarr ne zamandir girip yorum yapmiyordum, simge gidince keyfim yerine geldi nasilsiniz bakalim
Bayanforbes askomm hayırlı olsunn nisanin
Ay bide Tuğçe ve canselin linç yediği bölümlerde oldukları için hep onların üstüne gidiyor, sanıyor ki Buse tugceyi ezdi ya queen falan diyecekler. Bilmiyor ki tugce dışarıda seviliyor şuanBuse bu bolum sürekli kızları susturuyor müdahale ediyor sanki moderator kendisi
Ya abi İspanya versiyonunda adamlar bıraksalar orda şaapıvercekler bunlar daha "goton goronoyo" diye geziyorlar. Şu yarışmanın 3. Sezonu hala aynı muhabbetler. Sedat,Elif'in böyle açık giyindiğini yeni mi gördü yaa? Cansel tam bir queen ya asla Oğulcan'a taviz vermiyo bu konuda. Elif'te nerdeee.Fragman beni krize soktu ya sedatın Elife dedikleri şaka mı? Of Sedat off. Tam düzeliyorsun diyorum yine batırıyorsun.
O kadar haklisinkiKız o değilde Rothinda bir içim su ya. Şu kız kala kala bileğe kaldı ya ona yanarım. Çok daha büyük bir potansiyel beklemiştim bu kızdan ama beklediğim etkiyi yaratamadı. Luca'yla ne yakışırlardı offf
Bende sizi ozledim yaa moralim dusuktu ama bundan sonra burdayimTeşekkür ederim bebeğimözledik seni yav yaz buraya
Gelir gelmez zaten ogulcana yürütmüştü seyda olayinda, surekli bende varim havasinda. Tamam sensin buse sensinn. Valla tugceye asiri giciktim ben ama seviyorum suan kiziAy bide Tuğçe ve canselin linç yediği bölümlerde oldukları için hep onların üstüne gidiyor, sanıyor ki Buse tugceyi ezdi ya queen falan diyecekler. Bilmiyor ki tugce dışarıda seviliyor şuan
Ay ben daha yarisindayim bolumun nolduuuFragman beni krize soktu ya sedatın Elife dedikleri şaka mı? Of Sedat off. Tam düzeliyorsun diyorum yine batırıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?