- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.161
Bebeğim sana kötü bir haberim var. Spoiler ister misin?O kadar haklisinkiciti piti bir kiz ama bilek öküzü hic olmadi ona, ciden lucayla asiri hot olurlar bence bilekle olmaz onlar zaten ya ayrilirlar yakinda bak gorursunuz
IsterimmBebeğim sana kötü bir haberim var. Spoiler ister misin?
Aşko Rothinda elenecek,Bilek ve Buse birlikte olacakIsterimm
Wtf yaaaAşko Rothinda elenecek,Bilek ve Buse birlikte olacak
Tamamen reytinglere oynuyolar başka bir şey değil. Elif'e zorbalık yapıldı diye millet yanında olmasa emin ol onu da 40 defa elemişlerdi. Diyorum ya Rothinda beklenileni veremedi bence. Keike Bilek'le de hiç olmasaydı. Hiç ısınamadım o çocuğa.Wtf yaaaya neden guzelim kızları eliyorlar anlamıyorum, lucayida aysenurla harcamazlar inşallah. Sinir oldum
Elenecek ama geri dönüyorBu arada fragmani izledim meraktanarkadaşlar seyda ne zaman elenecek, basimin agrisini arttiyor bu kiz benim yaa. Kendi meme sov yaparken iyi gelmis elife laf atiyor
Bilek bakinca cok kibar gorunuyor ama bence iliskide tam bir davaro. Simge cirkefi gider anca onaTamamen reytinglere oynuyolar başka bir şey değil. Elif'e zorbalık yapıldı diye millet yanında olmasa emin ol onu da 40 defa elemişlerdi. Diyorum ya Rothinda beklenileni veremedi bence. Keike Bilek'le de hiç olmasaydı. Hiç ısınamadım o çocuğa.
Şeyda ve yaren adiri itici. Hele yaren her olaya cigrim cigrim cigirmasi beni delirtiyor. Herkesin dedikodusunu yapip sonrada masumu oynuyor. Ama bu aralar en cok seyda batıyor banaElenecek ama geri dönüyor
Şeyda herkese esip gürlüyor ama Yaren'e gelince kedi kesiliyor. Şeyda harbi fıs yaa bakma.Şeyda ve yaren adiri itici. Hele yaren her olaya cigrim cigrim cigirmasi beni delirtiyor. Herkesin dedikodusunu yapip sonrada masumu oynuyor. Ama bu aralar en cok seyda batıyor bana
Yaren erhanin kolye aldigi bolumde kolunu kaldıramıyordu memesi acilacak diyeYalnız kızların dekolteli giyip giyip sonrada çekiştirmesinden bana gına geldi ya. Giyiyosan hakkını vereceksin abi. Çekiştirip duracaksan hiç giyme dimi? Belki rahat edemiyosun neden giyiyosun?
Bende seviyorum dekolte giymeyi ama çekiştirip duracağım şeyide giymem mesela.
Gücü yetene zorbalik yapiyor iste yarenden korkuyorŞeyda herkese esip gürlüyor ama Yaren'e gelince kedi kesiliyor. Şeyda harbi fıs yaa bakma.
Aynen ya taşıyamayacağın şeyi de giymeyeceksin.Yaren erhanin kolye aldigi bolumde kolunu kaldıramıyordu memesi acilacak diyetaşıyamıyorlar maalesef
Türk toplumu işte, Elifin göğüs dekoltelerini ifsa sayfalari paylasip ölürüm sana gibi paylasimlar yapıyorlar sedatta bu yüzden istemiyor aslında. O yeşil elbise baya bir gündem olmustu hatirlarsaniz. Biri demiş Elifin fotoğrafına bakarak birşeyler yapıyorum diye, anladınız noldugunu. Bu konuda haklı ama sırf bu yüzden şov için mi geldin demek çok kırıcı.Ya abi İspanya versiyonunda adamlar bıraksalar orda şaapıvercekler bunlar daha "goton goronoyo" diye geziyorlar. Şu yarışmanın 3. Sezonu hala aynı muhabbetler. Sedat,Elif'in böyle açık giyindiğini yeni mi gördü yaa? Cansel tam bir queen ya asla Oğulcan'a taviz vermiyo bu konuda. Elif'te nerdeee.
Şeyda bide Elife zorbasın diyor ya patladım onaBu arada fragmani izledim meraktanarkadaşlar seyda ne zaman elenecek, basimin agrisini arttiyor bu kiz benim yaa. Kendi meme sov yaparken iyi gelmis elife laf atiyor
Bende bir yerde hak veriyorum ama bunu ozelde konussalar keske, agir konusup kızı kırıyor ekranda.sonucta kiz en basindan beri böyle. Elifte biraz asiri giyiniyor aslinda. Biraz daha dozunda giyse cok daha guzel olabilir.Türk toplumu işte, Elifin göğüs dekoltelerini ifsa sayfalari paylasip ölürüm sana gibi paylasimlar yapıyorlar sedatta bu yüzden istemiyor aslında. O yeşil elbise baya bir gündem olmustu hatirlarsaniz. Biri demiş Elifin fotoğrafına bakarak birşeyler yapıyorum diye, anladınız noldugunu. Bu konuda haklı ama sırf bu yüzden şov için mi geldin demek çok kırıcı.
Zaten evdeki kızların kendilerş giymiyomuş gibi Elif'e laf söylemelerine aşırı tiltim. Ama artık şu kıyafet mevzusu cidden kabak tadı verdi yaa. Dediğim gibi elin gavurları neler yapıyor. Gerçi bu yine iyi ya Adnan,Emre falan vardı ilk sezonda onlar ne hanzoydu yaTürk toplumu işte, Elifin göğüs dekoltelerini ifsa sayfalari paylasip ölürüm sana gibi paylasimlar yapıyorlar sedatta bu yüzden istemiyor aslında. O yeşil elbise baya bir gündem olmustu hatirlarsaniz. Biri demiş Elifin fotoğrafına bakarak birşeyler yapıyorum diye, anladınız noldugunu. Bu konuda haklı ama sırf bu yüzden şov için mi geldin demek çok kırıcı.
Basit duruyor dimi? Yakışmıyor da. Yakışsa dicem ki giysin ama yok vallaha basit duruyor. Mevzu bu aslında.Bende bir yerde hak veriyorum ama bunu ozelde konussalar keske, agir konusup kızı kırıyor ekranda.sonucta kiz en basindan beri böyle. Elifte biraz asiri giyiniyor aslinda. Biraz daha dozunda giyse cok daha guzel olabilir.
Şizofren çünküŞeyda bide Elife zorbasın diyor ya patladım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?