- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.181
Geçen bi hikaye atmış. Bilmiyorum gördünüz mü? Deli deli gülüyordu. Valla normal değil diyim.Şizofren çünkükafasi guzelmi geliyor bilmiyorum
Bide Elifi itmesi falan..simge de daha yeni tweet atmış. Elif hani bir bölümde kiyafetlerine karışildigi için ozguvensizsiniz diye bağırıp stüdyoyu terk ediyordu ya, simgede biri ozguvensizsiniz diye bagirdi mi gibi birşey demiş. Gıcık simge ya kafayı Elifle bozdu.Bende bir yerde hak veriyorum ama bunu ozelde konussalar keske, agir konusup kızı kırıyor ekranda.sonucta kiz en basindan beri böyle. Elifte biraz asiri giyiniyor aslinda. Biraz daha dozunda giyse cok daha guzel olabilir.
Heh basit, deminden beri buna bir isim koymaya çalışıyorum abartmadan. Yani giydigi elbiseler guzel degil sadece açık. Albenisini kaybediyor.Basit duruyor dimi? Yakışmıyor da. Yakışsa dicem ki giysin ama yok vallaha basit duruyor. Mevzu bu aslında.
Lezbiyen olan seydaymis, Elife olan askindan yapiyor diye yorumladim jdeodkskŞizofren çünkükafasi guzelmi geliyor bilmiyorum
Simge reddedilmeyi kaldiramadiBide Elifi itmesi falan..simge de daha yeni tweet atmış. Elif hani bir bölümde kiyafetlerine karışildigi için ozguvensizsiniz diye bağırıp stüdyoyu terk ediyordu ya, simgede biri ozguvensizsiniz diye bagirdi mi gibi birşey demiş. Gıcık simge ya kafayı Elifle bozdu.
Ay o haber dogrumu ya jagsjshs halbuki seyda her yeni gelen erkek adayi elden gecirdiLezbiyen olan seydaymis, Elife olan askindan yapiyor diye yorumladim jdeodksk
Elife spor şeyler çok yakışıyor yaa, geçen bölümlerde kotla yaptığı kombin çok güzel ve yaşına uygundu. Tek parça dekolte elbiseler çok büyük gosteriyor kızı.Heh basit, deminden beri buna bir isim koymaya çalışıyorum abartmadan. Yani giydigi elbiseler guzel degil sadece açık. Albenisini kaybediyor.
Evet sırf açık olsun diye giyiyo. Yakışıyor mu yakışmıyor mu bakmıyor bencede. Hani böyle bazı insanlar vardır açık giyinsede basit durmaz,taşır. Dersin ki kızın tarzı var,taşıyo ki giyiyor. Elif'te o yok işte.Heh basit, deminden beri buna bir isim koymaya çalışıyorum abartmadan. Yani giydigi elbiseler guzel degil sadece açık. Albenisini kaybediyor.
O yüzden hepsine bahane bulup yollamis herhaldeAy o haber dogrumu ya jagsjshs halbuki seyda her yeni gelen erkek adayi elden gecirdi
Yapimmi giydiriyor acaba kaos olsun diye yaElife spor şeyler çok yakışıyor yaa, geçen bölümlerde kotla yaptığı kombin çok güzel ve yaşına uygundu. Tek parça dekolte elbiseler çok büyük gosteriyor kızı.
Elifin masum bir guzelligi var cunkuEvet sırf açık olsun diye giyiyo. Yakışıyor mu yakışmıyor mu bakmıyor bencede. Hani böyle bazı insanlar vardır açık giyinsede basit durmaz,taşır. Dersin ki kızın tarzı var,taşıyo ki giyiyor. Elif'te o yok işte.
Ahagsjsgsj kiz helal nasil farkettinO yüzden hepsine bahane bulup yollamis herhaldebide yarın potaya cikacak isim çok şükür Seyda. Fragmanda öykünun arkasındaki aynadan gördüm djsidknd gider mi be acaba bi ümit..
Uzun boylu ve balık etli çünkü, daha çok minyon insanlara yakışır öyle elbiseler mesela.Evet sırf açık olsun diye giyiyo. Yakışıyor mu yakışmıyor mu bakmıyor bencede. Hani böyle bazı insanlar vardır açık giyinsede basit durmaz,taşır. Dersin ki kızın tarzı var,taşıyo ki giyiyor. Elif'te o yok işte.
Abi ben biliyodum ya hatta buraya yazmıştım. Şeyda'da maskülen bir hava var. İddia doğruysa kesin odur diye.Lezbiyen olan seydaymis, Elife olan askindan yapiyor diye yorumladim jdeodksk
Bacım gidecek ama hevesimiz kursağımızda kalacak. Malese gelecek geri.O yüzden hepsine bahane bulup yollamis herhaldebide yarın potaya cikacak isim çok şükür Seyda. Fragmanda öykünun arkasındaki aynadan gördüm djsidknd gider mi be acaba bi ümit..
Ohooo seninde hicbirsey den haberin yok kız, Seyda gidip geri gelecekmiş. Ayşenur gelmemek üzere elenecekmis. Erhan yaren yüzünden elenecekmis. Yarene yeni aday gelecekmiş hatta şuan beraberlermis...Ahagsjsgsj kiz helal nasil farkettingitsin de sira yarenle aysenura gelsin. Her bolum erhana acıyorum
Evet,Rothinda giyince nasıl çıtı pıtı gözüküyor dimi mesela?Uzun boylu ve balık etli çünkü, daha çok minyon insanlara yakışır öyle elbiseler mesela.
Yapım kıyafetini değiştir diyince mavi bir takım giymişti nasıl yakışmıştı.Elife spor şeyler çok yakışıyor yaa, geçen bölümlerde kotla yaptığı kombin çok güzel ve yaşına uygundu. Tek parça dekolte elbiseler çok büyük gosteriyor kızı.
O yüzden hiçbir iliskisinde dikis tuturamadı bence. Gerçi ben simgeden de supheleniyordum. Yeliz simge de lezbiyen demiş çünkü doendksdnAbi ben biliyodum ya hatta buraya yazmıştım. Şeyda'da maskülen bir hava var. İddia doğruysa kesin odur diye.
Offf yareni daha cekicez yani, melis yan çar. Bu arada melis evli biriyle birlikteymis yeni duydum ve sok gecirdim yaOhooo seninde hicbirsey den haberin yok kız, Seyda gidip geri gelecekmiş. Ayşenur gelmemek üzere elenecekmis. Erhan yaren yüzünden elenecekmis. Yarene yeni aday gelecekmiş hatta şuan beraberlermis...
Yaren çocuğa koşuyor ama çocuk Erhan'ın arkadaşı olduğu için yok diyormuş diye duydum bende.Ohooo seninde hicbirsey den haberin yok kız, Seyda gidip geri gelecekmiş. Ayşenur gelmemek üzere elenecekmis. Erhan yaren yüzünden elenecekmis. Yarene yeni aday gelecekmiş hatta şuan beraberlermis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?