Kısmetsular 🧚‍♀️

Bende bir yerde hak veriyorum ama bunu ozelde konussalar keske, agir konusup kızı kırıyor ekranda.sonucta kiz en basindan beri böyle. Elifte biraz asiri giyiniyor aslinda. Biraz daha dozunda giyse cok daha guzel olabilir.
Bide Elifi itmesi falan..simge de daha yeni tweet atmış. Elif hani bir bölümde kiyafetlerine karışildigi için ozguvensizsiniz diye bağırıp stüdyoyu terk ediyordu ya, simgede biri ozguvensizsiniz diye bagirdi mi gibi birşey demiş. Gıcık simge ya kafayı Elifle bozdu.

Simge reddedilmeyi kaldiramadi bence o sedattan gercekten hoslaniyordu ve elifi asiri kiskandi

Heh basit, deminden beri buna bir isim koymaya çalışıyorum abartmadan. Yani giydigi elbiseler guzel degil sadece açık. Albenisini kaybediyor.
Elife spor şeyler çok yakışıyor yaa, geçen bölümlerde kotla yaptığı kombin çok güzel ve yaşına uygundu. Tek parça dekolte elbiseler çok büyük gosteriyor kızı.

Heh basit, deminden beri buna bir isim koymaya çalışıyorum abartmadan. Yani giydigi elbiseler guzel degil sadece açık. Albenisini kaybediyor.
Evet sırf açık olsun diye giyiyo. Yakışıyor mu yakışmıyor mu bakmıyor bencede. Hani böyle bazı insanlar vardır açık giyinsede basit durmaz,taşır. Dersin ki kızın tarzı var,taşıyo ki giyiyor. Elif'te o yok işte.

Elife spor şeyler çok yakışıyor yaa, geçen bölümlerde kotla yaptığı kombin çok güzel ve yaşına uygundu. Tek parça dekolte elbiseler çok büyük gosteriyor kızı.
Yapimmi giydiriyor acaba kaos olsun diye ya
Elifin masum bir guzelligi var cunku

Uzun boylu ve balık etli çünkü, daha çok minyon insanlara yakışır öyle elbiseler mesela.

Ahagsjsgsj kiz helal nasil farkettin gitsin de sira yarenle aysenura gelsin. Her bolum erhana acıyorum
Ohooo seninde hicbirsey den haberin yok kız, Seyda gidip geri gelecekmiş. Ayşenur gelmemek üzere elenecekmis. Erhan yaren yüzünden elenecekmis. Yarene yeni aday gelecekmiş hatta şuan beraberlermis...

Ohooo seninde hicbirsey den haberin yok kız, Seyda gidip geri gelecekmiş. Ayşenur gelmemek üzere elenecekmis. Erhan yaren yüzünden elenecekmis. Yarene yeni aday gelecekmiş hatta şuan beraberlermis...
Offf yareni daha cekicez yani, melis yan çar. Bu arada melis evli biriyle birlikteymis yeni duydum ve sok gecirdim ya

Yaren çocuğa koşuyor ama çocuk Erhan'ın arkadaşı olduğu için yok diyormuş diye duydum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…