Kısmetsular 🧚‍♀️

Dışarıda Elifin dekolteli fotograflarina bakarak bazi işler yapan abazalar var ve bunu paylasiyorlar. Sedatta buna ayar oluyor haklı olarak. Ama elif üzerini değiştirip gelmesine rağmen hala konuşmak istemiyorum git diyip kolunu ittirmesi falan büyük saygısızlık. Elif sedatı gerçekten gururunu hiçe sayacak kadar çok seviyor, yaşına veriyorum ve büyüdükçe akıllanacagini düşünüyorum ama o zamana kadar fazla pişman olacağı şeyler yapmaz umarım.

En azından şeydanın potaya çıktığı kismi izle bütün erkekler onu yaziyor seyda her ismi çıktığında bozariyor rönesans tablosu gibi sahne
Şeyda'da körlük başlangıcı olabilir. Elif'e kıyafetini göremiyorum diyor kendi kıyafeti çok farklı sanki. Bir de bi ara koltuğa doğru eğilmiş,kamerada arkadan çekiyor. Nerdeyse bütün her şey gözükecekti yani. Kendisi çok dikkat ediyormuş gibi Elif'e laf etmesi

Bende kısmetse olur izleyenlerdenim burayı bulmam iyi oldu sinirden çıldırdım bölümü izlerken hatta bitiremedim tamam Sedat haklı elif çok açık giyiniyor ama bi anda bitirmek kıza o şekilde davranması gözümden düşürdü

Sedatla elif yine mi birlikteeee

Ha işte bende bunu anlamıyorum, şeydanın geçen neredeyse meme uçlarını görecektim. Kalkmış Elife şortun nerde diyor, eleştiriyorsun bari biraz tutarlı ol, ama Elif neyseki bu sefer öyle dut yemiş bülbül gibi durmadı da birşeyler söyledi en azından. Keşke aynısını Sedata da yapabilse.

Şov yapmaya mı geldin derken de Elife bir yerlerini göstermek için mi çıktın demeye getirdi resmen. Sedatta Elif'i kaybetme korkusu yok. O yüzden de istediğini söylüyor nasılsa Elif gelir peşimden diyor. Keşke Elif biraz akillansa da süründürse.

Çok toy hiç akıllancağa benzemiyor gerçi barışmışlar sonuçta Galata kulesine gittikleri bölümler çekildiğine göre bunları da yutmuş Elif

Çok toy hiç akıllancağa benzemiyor gerçi barışmışlar sonuçta Galata kulesine gittikleri bölümler çekildiğine göre bunları da yutmuş Elif
Sedatın kardeşi canlı yayinda Elif sedati çok süründürüyor hanım köylü yaptı iyice kardeşimi taniyamiyorum falan dedi. Demek ki süründürecek. Sabırla bekliyorum o günleri.

Ramazanda hafta icleri 13.30 ve 20.30 da 2 bölüm. Haftasonlari da sadece 13.30' da 1 bölüm yayinlanacakmis. Yoğun çalışan iki çocuklu bir kadın olarak nasıl ayarlayıp izleyecegimi düşünüyorum şuan

Zeyd elendi, simge diskalifiye oldu, Elif ve Sedat beraber. Bilek rotinda ile beraber. Oğcan ve Eryar devam ediyor şuan
Bilekle rotinda ayrılıp Buse ve bilek olacakmış hatta dış çekim yapmışlar erhan elenecek yazmışlar yaren başka ilişki yapacakmış sanırım

Bilekle rotinda ayrılıp Buse ve bilek olacakmış hatta dış çekim yapmışlar erhan elenecek yazmışlar yaren başka ilişki yapacakmış sanırım
Evet bende gördüm o haberleri, bilek ve buse hiç yakismiyor. Beraber fotoğraflarini görünce ne alaka oldum resmen.
Erhan adınada yarenden kurtulduğu için sevindim.

Evet bende gördüm o haberleri, bilek ve buse hiç yakismiyor. Beraber fotoğraflarini görünce ne alaka oldum resmen.
Erhan adınada yarenden kurtulduğu için sevindim.
Yakışmıyorlar bence de buseyi de sebepsiz bir şekilde sevemedim içim ısınmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…