Kısmetsular 🧚‍♀️

Gerçekten Yaren,Şeyda ve Simge evlerden ırak ya

Ay ne gıybet yaptık ya. Yarın yine devam edelim tamam mı? Çevremde benim gibi işsiz olmadığı için kısmetse olur izleyende yok Arada sevgilimle gıybet yapıyoruz ama o çok izlemiyor kaosları takip ediyor sadece. Böylesi daha zevkli oldu

Yarın simgenin ifsasi ve sedatin elife söylediklerinden sonra konusacak çok konu olacak akşam buluşalım
Benimde kızım dışında yok, onunda sınav haftası yaklaşıyor diye izleyemiyor kaldım böyle

Sedat bana sinir krizi geçirtecek. Elif’de ayrıca geçirtecek.
Sedat sinirlenmesin suyunu çıkarttı. Elif de yavru köpek gibi yalvarıp duruyor deli mi ne

Ay oha bu nedir ya Elif köpek mi kovuyorsun diyor,Seda'ta diyor ki evet
Elif bunu yapma kendine ya
Cidden insanın siniri zıplıyor. Bu kadar da ezdirmez insan kendini. Peşinden koşup yalvarıyor. Simge geliyordu bu sedatın hakkından. Ne dediyse haketmiş.

Sedat yine başımı kopardı, düne kadar elifci olmama rağmen dışarıda Elif hakkında dönen taciz muhabbetlerden dolayı Sedata hak veriyordum. Ama bugün kıza köpek muammelesi yaptı resmen. Adam gibi söyle ne atar yapıyorsun? Şu kızı üzmekten ne zaman vazgececek ya.

Elife de kızamıyorum çok toy ve belli ki ilk kez aşık oluyor, 19 yaşındayken Eliften bin kat daha aptaldım ve aklım beş karış havadaydı. Ama yinede annesi falan bir uyarsaymış keşke kendini ezdirmemesi konusunda.

Ayrıca Cansel Elif ve Tuğçe üçlüsünün bu bölüm Şeydanın üzerine gitmelerini haddini bildirmelerini yılan enişteci falan demelerine zevkten dört köşe oldum
Ama gitseydi daha çok mutlu olacaktım direkten döndü resmen öff.

Elifin taviz olayı nedir hiç duymamıştım. Bencede fazla açık giyiniyor hatta Sedat erkek gözü ile görüyor uyarılarına bir şans verebilir. Hoş da görünmüyor. Ama o öyle seviyor öyle aşılmış kıza Burada köpek çekmenin bir anlamı yokki. Şiddete dayanan hareketler bir şovlar falan. Elif yılmadan üzerine gitmeye devam ediuor. Zoruna gidip bir köşede tavır almıyor ağlamıyor vs. Sıkıştırmaya ısrar etmeye devam ediuor.
Bende baş falan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…