- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.261
Gerçekten Yaren,Şeyda ve Simge evlerden ırak yaGeri dönüşte batuyla esit oy almışlar demişler ki birini önce alalım diğerini sonraki hafta, batuyu almislar ilk. Ama Zeyd sonraki haftaya kadar birçok kötü story vs attığı için ve sanırım sedat istemediği için almaktan vazgecmisler diye duydum.
İşte prim için yapıyor simge, şimdi herkeste merak uyandiracak , herkes canlı yayına gelecek, herkes onu konuşacak.. bomboş işler kendi hayatı olmayınca demek ki.
Sedatta canlıda Allah kurtarmış beni gibi birşey dedi zatenGerçekten Yaren,Şeyda ve Simge evlerden ırak ya
Yarın simgenin ifsasi ve sedatin elife söylediklerinden sonra konusacak çok konu olacak akşam buluşalımAy ne gıybet yaptık ya. Yarın yine devam edelim tamam mı? Çevremde benim gibi işsiz olmadığı için kısmetse olur izleyende yokArada sevgilimle gıybet yapıyoruz ama o çok izlemiyor kaosları takip ediyor sadece. Böylesi daha zevkli oldu
Tamam akşama burdayım benYarın simgenin ifsasi ve sedatin elife söylediklerinden sonra konusacak çok konu olacak akşam buluşalım
Benimde kızım dışında yok, onunda sınav haftası yaklaşıyor diye izleyemiyor kaldım böyle
Hep öyle davranıyor kipregala bölümünü izliyorum da bu batuhanın kafası güzel gibi değil mi
belli adam başka bir alemde.Hep öyle davranıyor kiMadde kullaniyormus zaten o.
Çat diye gidip ayrıldı kızdan ya. Bunu 2.kez yapıyor. Elif'te hala yalvarıyor yazık.Sedat bana sinir krizi geçirtecek. Elif’de ayrıca geçirtecek.
Sedat sinirlenmesin suyunu çıkarttı. Elif de yavru köpek gibi yalvarıp duruyor deli mi ne
Alsın vallahi bu nedir böyleŞu Şeyda ve Sedat'ı yel alsın yaa
Cidden insanın siniri zıplıyor. Bu kadar da ezdirmez insan kendini. Peşinden koşup yalvarıyor. Simge geliyordu bu sedatın hakkından. Ne dediyse haketmiş.Ay oha bu nedir ya Elif köpek mi kovuyorsun diyor,Seda'ta diyor ki evet
Elif bunu yapma kendine ya
Elifin taviz olayı nedir hiç duymamıştım. Bencede fazla açık giyiniyor hatta Sedat erkek gözü ile görüyor uyarılarına bir şans verebilir. Hoş da görünmüyor. Ama o öyle seviyor öyle aşılmış kıza Burada köpek çekmenin bir anlamı yokki. Şiddete dayanan hareketler bir şovlar falan. Elif yılmadan üzerine gitmeye devam ediuor. Zoruna gidip bir köşede tavır almıyor ağlamıyor vs. Sıkıştırmaya ısrar etmeye devam ediuor.Sedat yine başımı kopardı, düne kadar elifci olmama rağmen dışarıda Elif hakkında dönen taciz muhabbetlerden dolayı Sedata hak veriyordum. Ama bugün kıza köpek muammelesi yaptı resmen. Adam gibi söyle ne atar yapıyorsun? Şu kızı üzmekten ne zaman vazgececek ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?