- 30 Ocak 2017
- 14.713
- 200.019
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.321
İyice çirkeflesmesini bekliyorum hatta sedata da dayılansa keşkeeAynen yav çok fazla iyi kalpli, o da bir sinir ediyor insanıaz kötü ol annem yerler seni orda
Bilek sonunda bulmuşZeyd elendi, simge diskalifiye oldu, Elif ve Sedat beraber. Bilek rotinda ile beraber. Oğcan ve Eryar devam ediyor şuan
çok yükseldi sedat. o noktadan sonra kıyafeti değiştirmeyi geç çarşaf giyse sonuç farketmezdi. madem bilinen birşey var evet elifinde dikkat etmesi gerekir. sedatın yükselmesi sahiplenmesinden de kaynaklı. ama aşırıya kaçıyor. davranışları çok sert. elif panikleyip üstüne gidiyor sedatta iyice işin ucunu kaçırıyor. insanın haklıyken haksız çıkması bu olsa gerek.Dışarıda Elifin dekolteli fotograflarina bakarak bazi işler yapan abazalar var ve bunu paylasiyorlar. Sedatta buna ayar oluyor haklı olarak. Ama elif üzerini değiştirip gelmesine rağmen hala konuşmak istemiyorum git diyip kolunu ittirmesi falan büyük saygısızlık. Elif sedatı gerçekten gururunu hiçe sayacak kadar çok seviyor, yaşına veriyorum ve büyüdükçe akıllanacagini düşünüyorum ama o zamana kadar fazla pişman olacağı şeyler yapmaz umarım.
şeyda elife lan edecek en son insan bile değil giydiği kot şortları, memeşovları hepimiz izledik. bu gözler az kanamadı şeyda yüzündenŞeyda'da körlük başlangıcı olabilir. Elif'e kıyafetini göremiyorum diyor kendi kıyafeti çok farklı sanki. Bir de bi ara koltuğa doğru eğilmiş,kamerada arkadan çekiyor. Nerdeyse bütün her şey gözükecekti yani. Kendisi çok dikkat ediyormuş gibi Elif'e laf etmesi
Yayınlandı şimdi akşam sekiz buçuk ta da varyeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Aklımda 10:30 kalmış benimde.Yayınlandı şimdi akşam sekiz buçuk ta da var
9 erkekte onu yazdı potaya çıktı ama direkten döndü, birkaç haftaya elenecekmis amaBilek sonunda bulmuşay merak ettim nasıl oldu şeyda elenmedi mi çok saçmalamıştı en son
Ay evet çağrıyla otururken salıncakta bariz bariz açtı yani ama elif de çok mini giyiyo kızçok yükseldi sedat. o noktadan sonra kıyafeti değiştirmeyi geç çarşaf giyse sonuç farketmezdi. madem bilinen birşey var evet elifinde dikkat etmesi gerekir. sedatın yükselmesi sahiplenmesinden de kaynaklı. ama aşırıya kaçıyor. davranışları çok sert. elif panikleyip üstüne gidiyor sedatta iyice işin ucunu kaçırıyor. insanın haklıyken haksız çıkması bu olsa gerek.
şeyda elife lan edecek en son insan bile değil giydiği kot şortları, memeşovları hepimiz izledik. bu gözler az kanamadı şeyda yüzünden
İlk bölümlerde Erhanın yareni sevmediğini dusunuyordum ama artık tam tersi yarenin Erhanı sevmediğini düşünüyorum.Yaren var ya lukanin ağzının içine düşecek. İci gidiyor Luka onu begenmis olsun resmen onu duymayi bekliyor
Çok belli yaaa ben içinden Erhan olmasaydi da şu lukaya bir yürüseydim dediğine eminim ama kanitlayamamİlk bölümlerde Erhanın yareni sevmediğini dusunuyordum ama artık tam tersi yarenin Erhanı sevmediğini düşünüyorum.
Rotindanin kendinden yaşça büyük biriyle gece kulübünden çıkarken fotoğrafları vardı programdan önce tabi. Bence onunla ilgiliŞu bileğin rotinda hakkında duyduğu şey ne tam olarak üstü kapalı konuşuyorlar çözemedim
Fragmana bende çok güldümSonraki bölümde Oğulcan Sedat ozan kızların taklidini yapıyor ya efsane gül gül öldüm
Daha fragmanda gülmeye başladımŞimdi de şeye gülüyorum çağrı ve batuhanın şeydanın kırmızı odasına dalıp lucayı kurtarmaya geldik demelerine
Gerçekten tam kısmetusluk bir hamleydi çok keyiflendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?