Kısmetsular 🧚‍♀️

çok yükseldi sedat. o noktadan sonra kıyafeti değiştirmeyi geç çarşaf giyse sonuç farketmezdi. madem bilinen birşey var evet elifinde dikkat etmesi gerekir. sedatın yükselmesi sahiplenmesinden de kaynaklı. ama aşırıya kaçıyor. davranışları çok sert. elif panikleyip üstüne gidiyor sedatta iyice işin ucunu kaçırıyor. insanın haklıyken haksız çıkması bu olsa gerek.

şeyda elife lan edecek en son insan bile değil giydiği kot şortları, memeşovları hepimiz izledik. bu gözler az kanamadı şeyda yüzünden

Şu bileğin rotinda hakkında duyduğu şey ne tam olarak üstü kapalı konuşuyorlar çözemedim

Ay evet çağrıyla otururken salıncakta bariz bariz açtı yani ama elif de çok mini giyiyo kız en azından frikik yok

Yaa kızlar inanmıyorum şu an yaren resmen lukaya bakıyor ya. Biraz önce dedi ki kilolu kızlarla ilgilenir misin. Yeni gelen kız lukaya bakar bence falan. Lukayi çok fena süzüyor. Zaten hayran olduğu bir ünlüye çok benziyomus

Bölümün yarısını izledim daha ve yorumum:
Şuan dışarıda sedatın simgeyi tanımak istediği için Elif'i terkedip linclendigi ve Elif ve Batuhanın shiplendigi bölümler yayinlaniyor anladığım kadarıyla, bu yüzden de Batuhan Elifle Sedatın arasını bozmaya çalıştı bu bölüm. Söylediklerinde haklı ama oynuyor.
Canselde bir ay önceki bölümde Elife kıyafetlerin hiç yakışmıyor bana yakışıyor o yüzden giyiyorum demişti ama sırf Elif dışarıda destek görmeye başladı diye Elife de yakışıyor diyerek r yaptığını düşünüyorum. Çünkü onunda dedikleri tutmuyor.

O evdeki bütün kızlar Lucayı çok beğendi ayrıca ilişkisi olmasına rağmen Yaren de aşırı beğendi. Erhan olmasaydı Lucaya doğru yardırırdı.

Ayrıca her bölüm Şeydadan bu kadar nasıl nefret edebilirim anlamıyorum, daha fazla nefret edemem dedikçe daha fazla nefret ediyorum.

Ayy Sılanın Yarenin isteğiyle Erhanı kırmızı odaya çağırması şaka mıdır ya. Dünde lucayı çağırdı o da aysenurla geldi. Kızın bir düzgün kırmızı odası olmadı, sen niye hakkını yediriyorsun güzel kızım tatlı kızım..

Sonraki bölümde Oğulcan Sedat ozan kızların taklidini yapıyor ya efsane gül gül öldüm

Şimdi de şeye gülüyorum çağrı ve batuhanın şeydanın kırmızı odasına dalıp lucayı kurtarmaya geldik demelerine
Gerçekten tam kısmetusluk bir hamleydi çok keyiflendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…