- 30 Ocak 2017
- 14.713
- 200.019
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.301
Peki seydanin aysenura meydan okumasiOndan sonracımaaa lukayi beğendim ben harbi çocuk. Değerlenir o çocuk. Ayşenur panter gibi atlamaya çalıştı ama olmadı. Ayşenur estetik yaptırmış bu arada çok merak ediyorum görecek miyiz o halini programda
Ay Seydanin psikolojisi gerçekten pert olmuş. Programın başında onu aşırı mantıklı buluyordum benim favoriydi. Nasıl bu hale geldi bu kızPeki seydanin aysenura meydan okumasi
Seyda elensin diye bekliyorum yemin ederim kiz beni kanser etti yaAy Seydanin psikolojisi gerçekten pert olmuş. Programın başında onu aşırı mantıklı buluyordum benim favoriydi. Nasıl bu hale geldi bu kız
Elenmeliydi bu hafta. Yeni atak tipler bekliyoruz. Bu son gelen kızı da beğenmedim yakında gider odaSeyda elensin diye bekliyorum yemin ederim kiz beni kanser etti ya
Evet cok silik duruyor çok tutunmaz bencedeElenmeliydi bu hafta. Yeni atak tipler bekliyoruz. Bu son gelen kızı da beğenmedim yakında gider oda
Kırmızı oda da aysenura tepkisini gostererek ben burdayım diyebilirdi. Luka için değil kendi bakış açısıyla alakalı sivrilebilirdi hemde haklı olurduEvet cok silik duruyor çok tutunmaz bencede
Korkuyorlar bu cadalozlardan benceKırmızı oda da aysenura tepkisini gostererek ben burdayım diyebilirdi. Luka için değil kendi bakış açısıyla alakalı sivrilebilirdi hemde haklı olurdu
Aynen tek sebebi bu. Ama Seydanin aradığı erkek tipi aslında benimde hayalimmis onu fark ettimKorkuyorlar bu cadalozlardan bence
Oyle biri yohhh jzgdhdhAynen tek sebebi bu. Ama Seydanin aradığı erkek tipi aslında benimde hayalimmis onu fark ettim
Hadici olacak diyor ya hadi deyip kalkıp bir yere gidicez. Anı yaşayacak falan. O benim işte. Eşim de mesela oturucuOyle biri yohhh jzgdhdh
Benimki de ben durtersem kalkarHadici olacak diyor hadi deyip kalkıp bir yere gidicez. Ani yaşayacak falan. O benim işte. Eşim de mesela oturucu
Yuvarlamak lazım geliyorBenimki de ben durtersem kalkar
AjhajwhsjsheYuvarlamak lazım geliyorbenim bile ruhumu emdi bak profil afişime
Eşimin hiçbir yere uçarak gittiğini hatırlamıyorumAjhajwhsjshebenim kocanin kod adi hagsjshshssh yalniz benimki isine gelen yere ucarak gidiyor boylede bir insafsiz
Daha ilk günden pasta olayında çıkıntılık yaptığı için sevemedim ben.Yakışmıyorlar bence de buseyi de sebepsiz bir şekilde sevemedim içim ısınmadı
Sedat ileriki bölümlerde çok hanımköylü olacakmis hatta resim çizmiş "SENSİZ YAPAMAM ELİFİM" diye, paylasimda gördüm kadinlar gününde ayıcık falan almışElif'in çorabı çok güzeldi ama ya ışıldakli ışıldaklinolmus yani azicik totosu göründüyse tamam Sedat bir yere kadar haklı ama çok fazla tepki verdi. Kız zaten gurursuz olduğunu tescilledi ne olursan ol yine gelcem dedi sedat da vur babam vur. İnşallah köpek gibi Elif'in peşinden koşup af dilediği günleri de görürüz. Nalet Sedat pis
Bende öyle hissediyorum elif çok saf çünkü iyi anlamda. Bile isteye birine kötülük yapamaz sankiSedat ileriki bölümlerde çok hanımköylü olacakmis hatta resim çizmiş "SENSİZ YAPAMAM ELİFİM" diye, paylasimda gördüm kadinlar gününde ayıcık falan almışbüyük bir hevesle o zamanları bekliyorum. Elifi uzdugu zamanlar sanki benim kızımı üzmüş gibi sinirleniyorum çok garip bir psikoloji dosndks
Aynen yav çok fazla iyi kalpli, o da bir sinir ediyor insanıBende öyle hissediyorum elif çok saf çünkü iyi anlamda. Bile isteye birine kötülük yapamaz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?