- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.461
Yaren kadar varoş ve kendini yetiştirmemis birini zor bulurdu devam etsin o safozAma yaren yeni gelenden baya bi hoslandi ya da erhana inat yapıyor ama çok üzüldüm erhana valla yazık yav
Sessiz durması da biz o zamanlar bunu lincleyip Elif'i yucelttik ya o yüzden linclemesinler diye Elif taklidi yapıyor. O susacak kadın mi Allah askinaYaren kadar varoş ve kendini yetiştirmemis birini zor bulurdu devam etsin o safozbu bölüm çok sesi çıkmadı neyse
Terkedildi ya belki biraz üzülmüştür hasgjwgeSessiz durması da biz o zamanlar bunu lincleyip Elif'i yucelttik ya o yüzden linclemesinler diye Elif taklidi yapıyor. O susacak kadın mi Allah askina
Paramparca olmustur tabi eminim dosndksTerkedildi ya belki biraz üzülmüştür hasgjwge
Daha bitirmedim ama Luca'nın Buse'den ayrılması Şeyda'nın Serdar'dan ayrılmasıyla yarışır, çok sahteydi.Bugünkü bölüm hakkında konuşacak çok şey var..
Bu bölümden sonra emin oldum ki Sedat Elif'ten o kadar eminki kaybetme korkusu yok istediği gibi davranıyor aslında Elifte biliyor Sedata birazcık köpek çekmesi gerektiğini ama çok seviyor yapamiyor umarım başarır canselden ders alsin.
Lucanın da gozu full rotinda da buse umurunda değil, rotinda desen tam erkek manyağı çıktı. Aynı anda hem bilegi hem sedatı hem lucayı hemde burağı istiyor resmen..
Oylamaya gelince herkesin Zeyd ve batuhan demesine şok oldum. Batuhan desen zaten yeni gitti Zeyd desen Elifle Sedatın arasını bozacagini bile bile zeyd nasıl yazabildiler anlamadım hiçbir şekilde. Elif orda bilgehan ve kaani yazarak çok iyi yaptı, asıl orayı hakedenler onlardi sırf kaos çıksın diye digerlerini yazmalari çok saçmaydı.
Bide sedat kim baglanacak ya diye beklerken bi anda zeydle karsilasmasi aşırı komikti kahkaha attım
Bide kız hiçbir şey dememesine rağmen bu yaştan sonra seninle mi ugrasicam diye atak yapmasına patladımDaha bitirmedim ama Luca'nın Buse'den ayrılması Şeyda'nın Serdar'dan ayrılmasıyla yarışır, çok sahteydi.
Sedatı sevmiyorum ama orda sedat haklıydı çünkü Zeyd gelirse Sedat gidecegini söyledi ee Sedat giderse Elifte gider. O zaman Tuğçenin niyeti pekte iyi değil, Zeyd arkadasiysa disarida görüşsun eve almak ne demek. Sedat biraz sert konuştu ama haklıydı.Fragmanlar bile kaos yetişemiyorum
Sedat'ın Tuğçe'ye çıkışı çok gereksizdi. Elif de berbat bir arkadaş gözü Sedat'tan başkasını görmüyor. Tuğçe ağlayınca peşinden gitti sandım meğer erkekler evine Sedat' a koşuyormuş
Grup çatırdayınca Erhan ve Yaren nasıl barıştı hemen, Ayşenur'la birlikte tekrar sesleri çıkmaya başladı. Sedat ve Elif'e ne kadar sinir olsam da keşke grubu bozmasalardı.
Luca da tam bir ergen çıkarak beni şaşırtmadı, hadi hayırlısı
Panik atak gibi bir şey geçirdi sanırım kavgalardanBide Yarenin bayilmasinin ardından yaşananlara çok güldüm, Cansel kalp masajı yapmaya çalışıyor buse canseli kucaklamis napiyorsun sacmala diyor rotinda doktor var diyor linayı kastederek canselde bende doktorum diyoryarenin niye bayildigini zaten hic anlamadım aşırı sacma bir sahneydi
Her yüzüne baktığımda sedatla ilgili düşündüklerim.Şu Sedatın neyini seviyorlar anlamıyorum. Oradakilerin hepsi ünlü olmaya gelmiş tamam da Sedat tam bi tatlı su kurnazı o berbat şarkılarını dinleyenleri de anlamıyorum Elif'i hiç anlamıyorum zaten adam da tıp yok ok ama karakterde yok
Elife atarım demişYa bide şeyi fark ettim, öykü batuya baglandiginda "sana da soralım wp den kime mesaj atarsin" diyor "da" dediğine göre ayni soruyu zeyde de sormuş. O da artık ne dediyse Sedat stüdyoyu terk etti ama kesmisler orayi çok merak ettim
Evet ya onu bende duydum hastaneye gitmiş falan. Bu Jess Molho var ya sihirli annemde oynayan adam. Onun bi programı var youtubeda. Programı beraber sunduğu kadın bile üstü kapalı bir şekilde o olayı ima etti. Cansel hastanedeymiş geçmiş olsun ama niye olduğunu söyleyemem falan.Cansel hamileymis diyorlar
Tuğçe çok sinsirella ben emin oldum. Kızların neden sinsi dediğinide anladım. Öyle deme.Fragmanlar bile kaos yetişemiyorum
Sedat'ın Tuğçe'ye çıkışı çok gereksizdi. Elif de berbat bir arkadaş gözü Sedat'tan başkasını görmüyor. Tuğçe ağlayınca peşinden gitti sandım meğer erkekler evine Sedat' a koşuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?