Kısmetsular 🧚‍♀️

Zaten cansel ve Oğulcan tweet atmislar geçen, Oğulcan "yanıma gel melodini duyayim" demiş (melodi koyacaklarini soylemisler programda gelecekteki çocuklarınin ismini) canselde cevap olarak "Melodimiz" demis Oğulcan da "çabuk gelsin" demis ne ara isi pisirdiler ya bide dışarıda gorusmuyorlardi güya dksodk

Püff sunları yatakta hayal edemiyorum ya iğrenç akskksskslslslal

Ya o dışarıda buluşmama olayına inanıyon mu? Eski kısmetse olurda Canselle Eser birlikte yaşıyolardı.

Ya o dışarıda buluşmama olayına inanıyon mu? Eski kısmetse olurda Canselle Eser birlikte yaşıyolardı.
Ay evet onu biliyorum hatta Cansel hamile kalmış sonra kürtaj olmustu her sezon baska bir Cansel hamile kaliyor jdwodjk

O da birşey mi ben duruşmaya girmeden adliye koridorunda cübbemle ko izliyorum

Bugünkü bölüm linaya ayar oldum doktorum diye kasildikca kasıldı doktorsun diye insanlari asagilama hakkini kim veriyor acaba sana. Madem bu kadar harikasın KO da ne işin var çapanın gururu? bide pis ayakkabilarini kızların kiyafetlerinin uzerine koyuyormus Allah'ım steril ortam deyince de sen yani Lina. Öfke nöbeti gecirmis ya bide ben o kızda bir tuhaflik olduğunu anlamistim zaten hareketleri falan hep çok garipti.
Bide anlamadigim bu kokusmus kelimesini niye bu kadar abarttilar sanki ana bacı kufretmis gibi bir kadına böyle soyleyemezsin falan diyorlar cok guldum yaren ve aysenur da diyo ya çok büyük saygısızlık diye he sizin önceki bölümlerde dedikleriniz neydi acaba ? Ki aynısı Yarenin başına gelse Linayi duvardan duvara firlatirdi

Roti Sıla olayında niye sılaya 2 tane sarı kart verildi onu da hiç anlamadım zaten kızın üzerine yürüyen rotinda degil miydi? Ki ben rotinin silaya laf sokma çabasını birkaç gündür görüyorum. Yok çağrı sana bakmaz diyor, burakla sılayı yan yana görünce kiskaniyor ama Burak bana anlatiyordu diyor. İstiyor ki bütün ilgi onda olsun. Silayi ezikliyor sürekli. Üzüldüm silaya.

Fragmana gelince artık tugcenin samimiyetine de inanmıyorum. İlk bolumlerde 1 kez aglamisti sonra ben hiç aglayan bir insan değilim arkadaşlarım çok şaşıracak görünce falan demişti. Ee şimdi sedatin her kelimesinde direkt ağliyor. Sedat o bölümler yayinlanirken dışarıda lincleniyordu, o yüzden onu daha da karalama politikası olduğunu düşünüyorum çünkü tugce herseye aglicak biri değil kendinin de dedigi gibi.

Hakkaten en doktor sensin, yok mesleğimden vuruyorlar oku sen de ol falan offf... bir de Yaren demez mi hastaneden çıkınca Hemşire Yaren değilim artık afsfgs. Elbiseye kokuşmuş denir günlerdir ordaysa, nesi hakaret yani?
Sıla kürt falan dedi Rotiye biplediler orayı, ondan sonra üzerine yürüdü, Sıla orada sinirine yenildi. Biraz özgüvenli davransa Rotinda laf soksa da umursamasaydı keşke.Zaten yarın eleniyormuş.

Bu arada kimse dememiş ama yeni gelen Burak çok kıro ve lakayıt. Ulanlar, abiler havada uçuşuyor çok itici o şiveler falan ıyyyy

Şimdi baktım bende kürt ağızlı demiş olmamis ama ofkesine yenik düştü dediğin gibi çünkü roti baya üstüne gitti değersizsin falan diye. Rotide sarı kart almaliydi bana göre.
Ay evet dimi kıza sürekli lan abi hayırdır çekiyor bide kıllarımla çoraplarım uyumlu falan diyor ya midem bulandı göz zevkimi bozuyor umarım gider cabucak

Elif sedata anlatırken bende kokuşmuş diye hakaret ettim diyor

102. Bölümden bildiriyorum. Roti ne kötü bir karakter sırf sıla Burak’la ilgileniyor diye çocuğa hamle yapıyor. Rotikapatılsın.

Elif sedata anlatırken bende kokuşmuş diye hakaret ettim diyor
Kıyafetlerine söyledi ki linanin kendisine söylese bile orda o kadar insan neler dedi Elif kokuşmus deyince ana bacı kufretmis gibi algilanmasi çok komik yarenlere gıcık oluyorum ya kendileri daha önce hiçbir şey dememis gibi kızı linclettirmek için çok ayıp falan diye algi olusturuyorlar

102. Bölümden bildiriyorum. Roti ne kötü bir karakter sırf sıla Burak’la ilgileniyor diye çocuğa hamle yapıyor. Rotikapatılsın.
Roti aslında oradaki en büyük erkek delisi. Ayni anda hem Bilek için uzuluyor hem yakin arkadasinin sevgilisi olan lucayla cilvelesiyor hem çağrıyı linadan kıskanıyor hem sari buragi tanimak istiyor hemde yeni buragin silayla tanıma yoluna girmesine kudurdu Biz Seydaya haksızlık yapmisiz zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…