- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.481
Tuğçe de hala zeydi savunuyor geçmişi unutmustur diye baya unutmus gerçekten yaa cok oyunlu birisi TuğçeElife atarım demiş
Zaten cansel ve Oğulcan tweet atmislar geçen, Oğulcan "yanıma gel melodini duyayim" demiş (melodi koyacaklarini soylemisler programda gelecekteki çocuklarınin ismini) canselde cevap olarak "Melodimiz" demis Oğulcan da "çabuk gelsin" demis ne ara isi pisirdiler ya bide dışarıda gorusmuyorlardi güya dksodkEvet ya onu bende duydum hastaneye gitmiş falan. Bu Jess Molho var ya sihirli annemde oynayan adam. Onun bi programı var youtubeda. Programı beraber sunduğu kadın bile üstü kapalı bir şekilde o olayı ima etti. Cansel hastanedeymiş geçmiş olsun ama niye olduğunu söyleyemem falan.
Püff sunları yatakta hayal edemiyorum ya iğrenç akskksskslslslalZaten cansel ve Oğulcan tweet atmislar geçen, Oğulcan "yanıma gel melodini duyayim" demiş (melodi koyacaklarini soylemisler programda gelecekteki çocuklarınin ismini) canselde cevap olarak "Melodimiz" demis Oğulcan da "çabuk gelsin" demis ne ara isi pisirdiler ya bide dışarıda gorusmuyorlardi güya dksodk
Oğulcanın kıllı vücudu falan öğğPüff sunları yatakta hayal edemiyorum ya iğrenç akskksskslslslal
Tam bir kamil tam ağzı burnu bakışları keko. Şu evde hic bir cifti sevemedim. Rotinda ve Bilege kaymıstım sonra buz oldum. Şu yeni gelen kızın ağzı burnu çenesi beni benden alıyorOğulcanın kıllı vücudu falan öğğ
Ya o dışarıda buluşmama olayına inanıyon mu? Eski kısmetse olurda Canselle Eser birlikte yaşıyolardı.Zaten cansel ve Oğulcan tweet atmislar geçen, Oğulcan "yanıma gel melodini duyayim" demiş (melodi koyacaklarini soylemisler programda gelecekteki çocuklarınin ismini) canselde cevap olarak "Melodimiz" demis Oğulcan da "çabuk gelsin" demis ne ara isi pisirdiler ya bide dışarıda gorusmuyorlardi güya dksodk
Ay evet onu biliyorum hatta Cansel hamile kalmış sonra kürtaj olmustu her sezon baska bir Cansel hamile kaliyor jdwodjkYa o dışarıda buluşmama olayına inanıyon mu? Eski kısmetse olurda Canselle Eser birlikte yaşıyolardı.
Tam bir kamil tam ağzı burnu bakışları keko. Şu evde hic bir cifti sevemedim. Rotinda ve Bilege kaymıstım sonra buz oldum. Şu yeni gelen kızın ağzı burnu çenesi beni benden alıyorofff iki saat sonra proje sunumum var ben ko konusuyorum
Kaslarla alakali ya acilinca düzelir sedatla nasi bi ilgisi olacak ki dkdmdkElif sedatla birlikte olunca çirkinleşti bi iticileşti sanki
Hakkaten en doktor sensin, yok mesleğimden vuruyorlar oku sen de ol falan offf... bir de Yaren demez mi hastaneden çıkınca Hemşire Yaren değilim artık afsfgs. Elbiseye kokuşmuş denir günlerdir ordaysa, nesi hakaret yani?Bugünkü bölüm linaya ayar oldum doktorum diye kasildikca kasıldı doktorsun diye insanlari asagilama hakkini kim veriyor acaba sana. Madem bu kadar harikasın KO da ne işin var çapanın gururu? bide pis ayakkabilarini kızların kiyafetlerinin uzerine koyuyormus Allah'ım steril ortam deyince de sen yani Lina. Öfke nöbeti gecirmis ya bide ben o kızda bir tuhaflik olduğunu anlamistim zaten hareketleri falan hep çok garipti.
Bide anlamadigim bu kokusmus kelimesini niye bu kadar abarttilar sanki ana bacı kufretmis gibi bir kadına böyle soyleyemezsin falan diyorlar cok guldumyaren ve aysenur da diyo ya çok büyük saygısızlık diye he sizin önceki bölümlerde dedikleriniz neydi acaba ? Ki aynısı Yarenin başına gelse Linayi duvardan duvara firlatirdi
Sıla kürt falan dedi Rotiye biplediler orayı, ondan sonra üzerine yürüdü, Sıla orada sinirine yenildi. Biraz özgüvenli davransa Rotinda laf soksa da umursamasaydı keşke.Zaten yarın eleniyormuş.Roti Sıla olayında niye sılaya 2 tane sarı kart verildi onu da hiç anlamadım zaten kızın üzerine yürüyen rotinda degil miydi? Ki ben rotinin silaya laf sokma çabasını birkaç gündür görüyorum. Yok çağrı sana bakmaz diyor, burakla sılayı yan yana görünce kiskaniyor ama Burak bana anlatiyordu diyor. İstiyor ki bütün ilgi onda olsun. Silayi ezikliyor sürekli. Üzüldüm silaya.
Şimdi baktım bende kürt ağızlı demiş olmamis ama ofkesine yenik düştü dediğin gibi çünkü roti baya üstüne gitti değersizsin falan diye. Rotide sarı kart almaliydi bana göre.Hakkaten en doktor sensin, yok mesleğimden vuruyorlar oku sen de ol falan offf... bir de Yaren demez mi hastaneden çıkınca Hemşire Yaren değilim artık afsfgs. Elbiseye kokuşmuş denir günlerdir ordaysa, nesi hakaret yani?
Sıla kürt falan dedi Rotiye biplediler orayı, ondan sonra üzerine yürüdü, Sıla orada sinirine yenildi. Biraz özgüvenli davransa Rotinda laf soksa da umursamasaydı keşke.Zaten yarın eleniyormuş.
Bu arada kimse dememiş ama yeni gelen Burak çok kıro ve lakayıt. Ulanlar, abiler havada uçuşuyor çok itici o şiveler falan ıyyyy
Elif sedata anlatırken bende kokuşmuş diye hakaret ettim diyorHakkaten en doktor sensin, yok mesleğimden vuruyorlar oku sen de ol falan offf... bir de Yaren demez mi hastaneden çıkınca Hemşire Yaren değilim artık afsfgs. Elbiseye kokuşmuş denir günlerdir ordaysa, nesi hakaret yani?
Sıla kürt falan dedi Rotiye biplediler orayı, ondan sonra üzerine yürüdü, Sıla orada sinirine yenildi. Biraz özgüvenli davransa Rotinda laf soksa da umursamasaydı keşke.Zaten yarın eleniyormuş.
Bu arada kimse dememiş ama yeni gelen Burak çok kıro ve lakayıt. Ulanlar, abiler havada uçuşuyor çok itici o şiveler falan ıyyyy
Kıyafetlerine söyledi ki linanin kendisine söylese bile orda o kadar insan neler dedi Elif kokuşmus deyince ana bacı kufretmis gibi algilanmasi çok komikElif sedata anlatırken bende kokuşmuş diye hakaret ettim diyor
Roti aslında oradaki en büyük erkek delisi. Ayni anda hem Bilek için uzuluyor hem yakin arkadasinin sevgilisi olan lucayla cilvelesiyor hem çağrıyı linadan kıskanıyor hem sari buragi tanimak istiyor hemde yeni buragin silayla tanıma yoluna girmesine kudurdu102. Bölümden bildiriyorum. Roti ne kötü bir karakter sırf sıla Burak’la ilgileniyor diye çocuğa hamle yapıyor. Rotikapatılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?